20 yaşındaki kızlar bile bozduruyor biyolojik gerçeklik diye bisi var
Evlenmeyi düşünmüyorum ve artık düz duvara tirmanacak hale geldim. 5 yıldır yalnızım
20 yaşındaki kızlar bile bozduruyor biyolojik gerçeklik diye bisi var
Evlenmeyi düşünmüyorum ve artık düz duvara tirmanacak hale geldim. 5 yıldır yalnızım
işyerinden arkadaşım olan bir kız var 7-8 senedir tanışıyoruz, bakire ve şu an 33 yaşında. bir ara sürekli internet üzerinden konuşur sohbet ederdik dertleşirdik, bir gece ilişki mevzuları açıldı ilk gece felan filan, bu kız iki ke nişan atmış, artık bakirelikten de sıkıldığını aşırı masst* yaptığını ama hiç zevk alamadığı söylemişti, ben de şakadan demiştim istersen ben sana yapayım masst* daha iyi zevk alırsın, o zaman hç bişey demedi. ama 2-3 hafta sonra yine bir gece konuşurken tamam bana yapmak istiyorsan hala yapabilirsin dedi, öyle buluştuk benim evime gelmişti ve o zaman bu kıza fazla da soyunmadan sadece masst. yapmıştım ve o günden sonra da yaklaşık 2 yıldır bu kıza düzenli olarak mastt yapıyorum ayda 2-3 kez. ilk başlarda nerdeyse hiç soyunmazdı şimdi bana güvendikçe kendini bana bırakıyor tamamen ve hafiften sevişmeyle birlikte masst* yapıyorum kıza ve tamamen soyuyorum kızı, oldukça fazla zevk aldığını söylüyor ama artık her masst* yapışımda mayışık mayışık inlerken sürekli sok artık gir artık sok lütfen diye inliyor kız bekaretini komple verecek bu gidişle ama ailesinden çok çekiniyor bu konuda çok tutucu baskıcı ailesi, ama kız artık istek arzu haline dayanamadığı için yaşamak istiyor ama ben de kararsızım kızın aklı başındayken de gir dese kızlığını bozmam heralde. ama kızın da çok güzel vcudu var dayanılmaz güzel, aşırı tahrik ediyor beni öperken okşarken masst esnasından...
Evlenmeye niyetin, hevesin yoksa bu yaşına kadar cinsel ilişkinin zevkini yaşamamış olman büyük kayıp... İlk erkeğin olacak adamın çok şanslı olacağından eminim. Hem bakiresin, hem evlenmeye niyetin yok, sevişecek ama evlenelim diye tutturmayacak kadın arayan erkekler için bulunmaz nimetsin.
30 yaşında, libidosu tavan yapmış bir bakireyle "biz ne olacağız" kaygısı olmadan sevişmek harika bir deneyim olabilir...
Merhaba seni çok iyi anlayabiliyorum senin durumunda olanlara çok denk geldim, duygusal ve fiziksel olarak profosyonel destek veriyorum ihtiyacın varsa
Cevap
46Cevap
Evlenmeyi dusunmuyorsan niye sakladın bence çok saçma muhtemelen evlenmeyi düşündüğün için sakliyordun fakat karşına biri çıkmayınca evlenmekten vazgeçtin Allah aşkına evlenmeyi düşünmeyen biri neden saklar hadi günah diye saklamış olabiirsin ama o zamanda buraya bu soruyu bile sorman saçmalık Allah korkusundan bu yaşına kadar saklayan insan bu yaştan sonrada saklar. Ayrıca düzenli bir ilişkin olmazsa ilk ve diğer ilişkilerinden hiç bir şey anlamazsın bu yaşına kadar mastürbasyon yapmaya alışmıs bedeni sekse alıştırmak zaman ister o yüzden saçma sapan birine verme ciddi ilişkin olursa yap.
bakide değilim boşandım ama erkeksizlikten bazen ben de çıldırıyorum, günah olmasa ne erkekler var neler neler yapmazdım ki.. ama evlilik dışı ilişkiler sonradan hep sıkıntılı oluyor...
Bu yaşa kadar saklayabilmen mucize evlenmeyi düşünmüyorsan boşuna saklamışsın
Para mı bozduruyorsun hayırdır
Diğer yontemler senı kesmıyorsa uygulamalarını degıstır. kumbarana ellesme o sana emanet :D
Bakirelikten mi yoksa 5 yıllık durgunluktan mi sıkıldın?
Bu zevki iliklerine kadar hissetmek senin de hakkın
30 ne ya turşunumu kurucaksın küflenmiştir şimdi tazelen biraz 😀😀
degilken de yasamiyormussun ki kanka ajdsbjs
Şükürler olsun bugün de troll rızkımızı aldık 😎
Bozdurma ben de bozdurmuyorum, hatta bugün manastıra gittim tescillettim.
5 yıldır yalnızım derken bakireyim dedinde sevgilin falanmi vardı 5 yıl once
Sevişmeyi herkes tatmalı, aklında biri varsa kaçırma derim
sen düz duvara tırmanıyosan ben öleyim o zaman.
30 yaşına kadar bakire kalman mucize rahibe misin neyi bekliyorsun
30 yaşına kadar hiç yapmadın mı yaptinmi bisey anlamadım 5 yıl öncesi kafama takıldı
Bul birini o zaman. Saklayıp turşusunu mu kuracaksın?
Tanişabiliriz eger istersen. Isteklerinde son derece haklisin. Cinsel acligini doyurunca hem daha mutlu oluck hem isine daha iyi odaklanirsn
İçinden geldiği gibi yaşa
bence güzel bir oral seks yaptırt
niye böylesin hiç mi giderin yok?
Sen teklif et sevgiline ne olur ki sanki.
ikimiz de bu hasrete son versek ya :)
Evlenmeyi düşünmuyorsan boz gitsin
Bozdur o zaman bacım, arafta kalma ne diyelim
Bu kadar zaman iyi dayanmışsın bravo ya
Bu zamana kadar neden durdun ki zaten
sanal falan denemedin mi?
20liler gibi mi olmak istiyorsun
İlişkiye girebilirsin
pörsümüştür o bee :/(
Kıyamam sana İstanbul'da mısın
Radikal bir karar alman gerekiyor
Merhaba nerdensin?