Sizce üzülmüş müdür? Seksimizi özlüyor mudur
En son yine böyle bi soru sormuştum herkes dönmez yazmıştı 3 gün sonra yalvar yakar dönmüştü :D
Diyelim ki uzun süre şehveltice seviştiğiniz arzuladığınız kadın siz uzaktayken bir anda bir şeyden laf sokup sizi her yerden çıkarıyor
Siz ne düşünürdünüz?
Konuşmayı kesti engelledi evet hic bir şey düşünmedim, 1 ay sonra karşılaştığımızda hiç olmamış gibi davrandım yerin dibine girdi, sonra aradı dertlesebilirmiyiz diye, nasıl bir dermis bu anlamadım dedim, ilk munasebetimizde dertlesmek adı altında başlamıştı 🤣
anlamadım?
Neyi anlamadın gayet açık anlattım
Cevap
17Cevap
İlk düşünce başka biri. ile. iliskisi var olurdu saçma bir sebebten bunu yaptı ise. Geçerli bir sebebi var ise kendimi de sorgulardim
Özlediği. kesin ama sebebin saçma mi geçerli mi olduğuna başkaları değil sen karar verebilirsin. Tabi sen özlüyor musun o da ayrı bir konu
ben ona erkek fotoğrafı attım şakasına o da bir sürü kız attı açık seçik. ama ben 2 tane attım o 10 tane. bende bozulduğumu belli etmedim ama laf sokup çıkardım.
Özlüyorum onun gelmesini bekliyorum
Saçma demek istemem ama. cocukca bir sebep. olmus biraz ergen tepkilerine dönmüş sizinki. Ama madem ozluyorsun neden tekrar iletişime gecmiyorsun ya da onun geçmesine izin vermiyorsun?
ben kendimce haklı buluyorum. beraber olduğu kadına böyle saygısızca bir şey yapıyorsa geri dönersem bu saygısızlığı kabul ederim. onun dışında engellemedim zaten isteseydi yazardı diye düşünüyorum. normalde fevri egolu bir erkektir o da çocuk gibi
Tamam haklısın yapılan saygısızca ama olayı başlatan sen olunca biraz durum değişiyor ama iletişime geçme şansı olup geçmedi ise seni sevdiğinden bahsedilemez
onu çıkarttıktan sonra başkalarını ekledim 20 30 kişi. hiç profilime bakmıştır bilmiyorum ama.. yazmayı gururla yedirememiş olabilir dit tahmin ediyorum
Evet bu mümkün gördü ise tabi. Ama anlaşılan bunu bir geri dönüşü yok gibi önüne bakman daha doğru olacaktır sanırım.
onu unutamıyorum cinsel olaralkta özlüyorum. o özlüyor mudur hemen unutmuş mudur merak ediyorum sadece 7 aydır düzenli seks yapıyorduk. başkasını bulmuşken onunla seks yapmamışken dönsün isterdim açıkçası yoksa dönse bile onun açısından geç olacak.. yazık ya beni. başkasını bulacağımı düşünmüyor ya da nasıl bir erkek anlamadım ben
Ne kadardır ayrisiniz bilmem ama başkasını bulmuş olma ihtimali yüksek eğer uzun süredir ayrı iseniz ve sexe düşkün biri ise bu kacinilmaz
3 4 hafta ffeçti
sadece 1 kere boşalıyordu devamı gelmiyordu seks tanrısı değil
O zaman sen de ona mecbur değilsin cokda ozlenecek bir ilişki yasatmamis sana
haklısın ama insan düşünemden edemiyor :)
orada da sen haklisin ama yeni buru bu düşünceyi ortadan kaldırabilir sonuçta 😊
sanmıyorum o gözleri, saçları, teni hayatım boyunca unutamayacağım
Unutmazsin ama alışırsın sanırım o senin ilkindi bunu böyle yapan bu durum galiba
2. mdi
O zaman ilki çok başarılı degildi
Sadece seks için görüştüğm biriyse umrumda olmuyor başkasını bulmuştur derim aramam bidaha
Özlüyordur tabi. Belki de ulaşmaya çalışıyodur bile 😂
derken?
bilinmeyen numaraları kapalı geçen sabahı köründe 2 numara aradı hiç bilmediğim 1 si profil yok yanlışlıkla aradım demiş diğeri genç erkek yaerım şar saat aralıklarla sabah 9 9,30 da garip geldi..
Kendisini becerecek başka erkek buldu derim.
sen kızsın be :D
Başkasını buldu derim
Birisini bulduğunu düşünürüm net…
Yenisini bulmak bu zamanda çok kolay oldu
Başkasını buldu herhalde
Evlendi
geri hiç ulaşmayı denedin mi
Keşke banada ulaşsa. Neredeyse 1 ay geçecek, sence yazar mı
Seni kırdı mı?
evet
Sürelikli seni üzüyor mu
hayır sürekli üzmemiti. sadece çcoukça davranışlarına kırılıyordum
Erkek gibi davranmazsa tabi gıcık olursun
evet erkekçe davranmıyordu. bazen gay olduğunu bile düşündüm. çok bakımlıydı ayrıca aylarca benim gibi güzel bir kızdan nasıl etkilenmez anlayamadım
Senin gibi hatunu bulmuş. Yaptıklarına bak. Sen bence yoluna bak. Napcan onu
şeytan tüyü işte ya da benim bahtsızlığım. midemdeki kelebek uçtu ona kondu gitmiyor
Hiçbir şey
yalancı
Tanımıyorsun beni öyle deme
Kesin bişey oldu derm kadni bulurum
Bunu sen mi yapıyorsun
Başka tokmak buldu
Üzülürüm
Bir şey öğrenmiştir
ne öğrenmiş
Her şeyi bırakacak bir şey
o ne işte?
Yeni tokmak bulmustur
Kafayı yerim
neden
yazsana
o bağlandıysa niye hesap sormadı 1 kere peşime düşmedi ki. gururunu yenmesi lazımdı
Garip
neden
ben ona erkek fotoğrafı attım şakasına o da bir sürü kız attı açık seçik. ama ben 2 tane attım o 10 tane. bende bozulduğumu belli etmedim ama laf sokup çıkardım.
Özlüyorum onun gelmesini bekliyorum
eklediği bütün kızları çıkarmış sanmıyorum. rehberden çıkarmıştı ben onu ama o beni silmemiş. normalde silen fevri egolu bir erkektir. ya yedekte tutuyor ya dönme planı var bence ama 1 ay oldu kestiremiyorum
sevgi vardı
onu çıkarttıktan sonra başkalarını ekledim 20 30 kişi. hiç profilime bakmıştır bilmiyorum ama.. yazmayı gururla yedirememiş olabilir dit tahmin ediyorum
23. buldum bile başkasını ama onu unutamıyorum cinsel olaralkta özlüyorum. o özlüyor mudur hemen unutmuş mudur merak ediyorum sadece 7 aydır düzenli seks yapıyorduk
başkasını bulmuşken onunla seks yapmamışken dönsün isterdim açıkçası yoksa dönse bile onun açısından geç olacak.. yazık ya beni. başkasını bulacağımı düşünmüyor ya da nasıl bir erkek anlamadım ben
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?