Merhaba , ben ilk defa ilk kez tanıdığım bir insanın evine gidip onunla birlikte oldum. Mekanda fazlaca birbirimize bakıyorduk , sonra masamıza geldi ve tanışmak için konuştuk. Ben biraz sarhoş olmuştum. Ama olmasaydım da gitmek isterdim , etkilenmiştim. Sonrasında bir gün sonra o yaşadığı şehire dönmek için beni 5 dk görmek istedi ve yine birlikte oldu eve gelmek istedi falan. Vedalaşırken ben ona sarıldım. Ve ona karşı birşeyler hissettim ama o ne olarak görüyor nasıl anlarım bilmiyorum ne yapmalıyım?
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
Mekandan eve olayı normal olay bunu çok kez yaşadım sen olaya fazla kapılmış gibisin bence yaşandı bitti olarak gör
O kadar haklısın ki
Haklı olmak için söylemedim anı yaşa ve hayatına bak üzülen sen olursun😉
ama duygusal hissettim belki ilk olduğu içindi bilmiyorum
Yani olabilir ilk olduğu içindir merak etme hayat karşına daha iyilerini çıkaracaktır,
5 dakika gömmek istemiş bence:) ayrıca o tarz ortamlarda alkolün etkisi ile de oluşuyor bu tarz şeyler
bu olaylar ne zaman gerçekleşti
ev müsait değildi normalde , arkadaşımın evindeyim ben tesadüf arkadaşlarına gitti ve ev boştu
ne zaman oldu olaylar
Ne farkeder
kanka atar gider yapmana gerek yok olayları çözmeye çalışıyoruz sonuçta gittikten sonra seni hiç arayıp sordu mu yazdı mı ilgilendi mi madem fark etmeyecek niye soruyorsun soruyu
Dün gitti , gece vardı. Ben gittiğinde haber ver yazmıştım eve geldim ben yazmış. Şimdi sabah oldu işte. Bana sadece giderken şey dedi bir kaç yerden iş teklifi aldım hangisine gideceksen karar verdiğinde yaz dedi o kadar
yani öyle bir şey dedin ki bütün hevesim kaçtı neyse tamam ya herkes de bize patlıyor
dönecek mi peki senin olduğun şehre
Nerede olursan gelirim dedi
ama işte 5 dakikalığına mı gelecek yoksa hep kalmak için mi sende
Yani bilemiyorum , uzak şehirlerde olucaz ve yine de gelirim dedi , yüzümü görmeye gelmez muhtemelen
sen bana bir takip atsana
basit, kolay ucuz olduğunu düşünmüştür. İlk gece tanıştığı erkekle birlikte olan biriyle evlenecek hali yok herhalde. Escye para vermektense senin gibi biriyle birlikte olmak daha mantıklı daha ucuza gelir.
Zaman gösterir, takılmalık görüyor olabilir.
Onun için FB sin. Her buluştuğunuzda birlikte olursunuz artık.
Onun için normal de senin için değil galiba sorduğuna göre
Ben ilk böyle bir şey yaşadım evet
Duygusal bir şeyler bekleme
Ne şansım evlenecek falan mı şimdi arkadaşlarına seni anlatıyordur mekanda bi hatırımla tanıştım şöyle yaptım böyle yaptım diye
bu şekilde bir şey yazmana gerek yok bence. Belki duygusal bir şeyler hissettirmiştir olamazmı? Elimi öpüyor bazen bu bir işaret gibi geliyor :)
Kalbini kırdıysam özür dilerim ama maalesef genel durum bu yani dediğin gibi keşke ben yanılıyo olayım mutlu olmanı isterim ama sanmıyorum yine söyliyim umarım benim söylediğim gibi olmaz.
yok belki de haklısın ama söyleyiş tarzın. Benim inandığım onunda bana değer verdiğiydi. Neyse artık zaman gösterecek
Haklısın öyle söylememem lazımdı tekrar özür dilerim gerçekten umarım mutlu olursun hakkını helal et kalbini kırdım
Sendeki büyük cesaret ve ondaki de büyük şans diyebilirim.
evet çok büyük cesaret , pişmanmıyım değilim sanırım ama tabi ki saçma sapan hislere girmesem daha iyi olacak
Normal ilk defa yaşadığın icin bu hislere girmen belki hislerin boşa değil bunu zaman gösterir mutlaka.
Ne olarak görüyor olabilir? Adam giderayak boş gitmek istememiş. Temiz
Bedavaya gitmişsin oda kullanmış herkes yoluna şimdi
Bi kere cinsel beraberlikle hemen duygusal gelisme olmaz oluyrosa baska seylwrze vardir
Hala konuşmaya devam ediyor musunuz
bugün beni telefonla aradı napıyorsun diye
Konuşuyosanız sorun yok
Eger istersen evet amasyada
Sen onun artık tabiri caizse istetmesi olmusun
Bu kadar kolay mı ya darısı başıma
Cevabını bildiğin soruyu neden soruyorsun?
Ben buna kullandırılmış derim zevk aldıysan takma bu kadar
Geçmiş olsun, bence artık unutsan iyi olur...
Seviş olayı, başka şehirde yürümez o iş
Geldikçe görür işte seni
Takılmalık görüyor gibi
Bunu çok kez yaşadım
çok da yapma bence dikkatli ol biraz
Duygusal hissettiğin oldu mu
Hayır sabah çıkıp gittim
Bu kadar kolay mı ya
tek geceliksin
İyi miydi bari performansi
Normal gibi
Tek gecelik mi