Herkes hatalar yapar:( erkeklerde zar yok tüm suç bizim mi oluyor yani benim psikolojim bozuldu hiç gelecek göremiyorum kendimde:( çok kötü bir ailem olcak gibi hissediyorum:(
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Hata yaptığının farkında olman güzel lakin her hatanın da bir getirisi vardır onu yaşaman gerekiyor.
Verilecek çok çok çok örnek var sadece 1 tanesini söyleyeyim sen karar ver.
Şimdi evlendin ve eşin seni aldattı. Affeder misin onu? Geneliniz affetmiyor, anında boşanma davası açar. Bu adam dese ki yaa ben hata yaptım beni affet dese bile boşanmaktan kurtulamıyor. Bu adamın da yaptığı bir hataydı. Eşinden ailesinden kopmak durumunda kaldı. Aradaki bağlantıyı kurabildin mi?00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Kadınlarda bakirelik felan fistan normal şarltarda zarla ilgili bir şey değildir. cahil toplum.
bir sürü vajina ve zar şekli vardır hatta bazısı o kadar hassastır ki elinle hafif ovalasan yırtılabiliyormuş.
Bakire vb... muabbetler şöyle ben erkeğim ben ilişki hiç yaşamaıdm ben bakirim. he evlendim ayrıldım dulum niye evlendi ayrıldı bir kere bile olsa ilişki yaşadı kadınlarda da aslında böyle bir maubbettir.
asıl meseleye gelirsek soruna;
tövbe et af dile sonra normal hayatına devam et o affeder sanada çok güzel aile nasip eder hiç merak etme.
krili kadınları kirli erkeklere
temiz kadınları temiz erkeklere yazdık diyor
yani herkesi dengien ayarladık diyor. sen rahat ol tövbe et güzel iyi insan olmaya bak
Haydi ALLAHA emanet ol.00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBekaret zara bakmaz neden anlamıyorsunuz zar gitti diye kan gelecek diye bir algı da kısmen doğru (herkesten kan gelmeyebilir ama bakiredir) kızlık zarı olmadan dünyaya gelen de var daha önce bir birliktelik yaşadıysan zaten bakire değilsindir. Hayır hemcinslerimden kendisini karısına hediye paketi gibi saklayan bakir olanlara üzülüyorum ilişkide iki tarafın geçmişi çok önemli bu hem sizin hakkınız hem de partnerinizin hakkıdır.
Bundan sonra da kafana göre ilişki yaşayacağın zaman sonunu düşünüp ayağını yorganına göre uzat bir zahmet düşünsene bi cinayet işledin suçunu itiraf etmen gerekti pişman olduğunu da dile getiriyorsun ama polis diyor ki sen suç işle biz seni paşalar gibi yaşatalım var mı böyle bir şey?
00 Yorumla
1 yılYa kimsenin seni bununla yargılamasına izin verme, sana iki damla kan için değer verecek adamdan uzak dur zaten, özgüveni olmayan erkek mantığı bu, cinsellik yaşanması gereken ve yaşanması gayet doğal olan bir durum sen kendine değer verki değerin olsun😉
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
48Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
1 yılSebebi ne ki? Sonuç olarak doğal bir süreç ve sen kabul etsen de etmesen de siz de zar var, bizler de yok mu sanıyorsun? Zar doğuştan olmayabildiği gibi, çeşitli şekil ve yapılarda da olabiliyor. Asıl yaradılma amacı çocukluk çağlarında bebeklikte böcek, haşere, karınca gibi mini möceklerin içinize girmesini önlemek için bir perde gibi germiş, rabbim. Yoksa bunu bir bekaret, dokunulmazlik mührü olarak yarstmamış rabbim. Aslolan akıl, kalp, ruhtaki bekaret zarı, ar damarı, nefs iradesidir ki, asıl bunların korunması, önemsenmesi, ciddiye alınması gerekir. Yani aşk ile olmalı ne olacaksa ve asla da pişman olmamalıyız. Aşk ile, sevgi, saygu, sadskat ile, ciddi, samimi, iyi ve güzel bir eş olmak niyeti ile sokulmalı çiftler, sevgililer, sevdalılır bir birine. Yoksa bu devrin kız ve kadınları gibi para, menfaat ve çıkar için değil.
00 Yorumla
1 yılaşkım bakire olmaman düzgün aileye sahip olmayacağın anlamına gelmez ki bakirelikle bu doğru orantılı değil. Evet bakire değilsin nolmuş olabilir bende değilim geçmişle kavga etmeyi bırak aşkım yoksa geçmiş üstüne yük olur kendini affet ki bu kötü bir şey değil istedin ve yaptın iki tarafın da rızası oldu
32 Yorumla- 1 yıl
kafaya takmayın böyle şeyleri, bakireyim diyen de gttn veriyor zaten. sen dürüst ol, geçmişini saklama adam da ona göre tercihini yapsın. bakire değilsin diye bırakacaksa da defolsun gitsin
- 1 yıl
@engnnnnlyda kesinlikle katılıyorum
Gizli Üye(25-29)1 yılBen de aynı şeyleri düşünüyorum. Ailemin tanidiklari filan birilerini önerdiğinde geri çeviriyorum çünkü kesin rezil olurum. Kendi bulduklarim da pek bir şeye benzemiyor
28 Yorumla
Soran1 yılAynen öyle ama diktirmek için cesaretli olmamız lazım sanırım
Cevap sahibi1 yılBen istemiyorum böyle bir şey hem zaten çok para. Hem de bütün erkekler en dindarları bile istediği haltı yerken ben niye kendime bu hakareti yapayım
Soran1 yılÇevremde bakire olmadığı için boşananlar var erkek kadını eve getiriyor bakire değil diye
Cevap sahibi1 yılBenim de var öyle tanıdıklarım o yüzden kendim bulcam kendi kafama uygun biriyle sevgili olcam
Soran1 yılOnlara da güvenilmiyor :(
Cevap sahibi1 yılÇok karamsarsin ortam yap kendine güzel bı arkadaş çevresi illaki cikar
Soran1 yılİlerde gelir başına kalkar ben kaldıramam
- 1 yıl
Bence çok takıyorsunuz kafaya toplum yüzünden
1 yılSaçmalama kuzu bir şey kaybetmedin sen en güzel ailen olacak ayrıca aenin de duyguların var kimseyi takma
11 Yorumla- 1 yıl
Böylw nereye kadar stres yapacaksın
1 yılBakirelik bir kadını bağlamamali sadakat sevdiğine verdiğin önem götürür geleceğe
31 Yorumla
Soran1 yılGerçek hayat öyle değil biliyorsunuz
1 yılBence istediğini yaşa evlenmeden önce diktirirsin olur biter zaten giden gitmiş bu saatten sonra
011 Yorumla
Soran1 yılDiktirmek falan kolay mı sonuçta bir ameliyat geçiriyorsun ailem hissetmez mi
- 1 yıl
Ameliyat değil kesiğe dikiş atmak gibi kolay ve bayıltmadan direk iki dk lık iş doktorum ben biliyorum bu işleri
Soran1 yılBana zor dediler burdan biri demişti
- 1 yıl
O diyen doktor muydu? Ben doktorum çok kolay dikerim de ama kimseye yapmam o ayrı mesele
Soran1 yılPahalı mıdır acaba
- 1 yıl
Fiyatını bilmem ama ben dikebilirim çok zor bi
İş değil 5-10 lık bi şey
Soran1 yılSen dikme ya😂
- 1 yıl
Ben dikmem zaten bana nesi, git kime diktiriyorsan diktir ben bozduğumu dikerim sadece 😂
Soran1 yılTövbe
Soran1 yıl😂
- 1 yıl
Seni bedavaya da diktirmem ayrıca
Cinsel Yaşam konusunda 486 cevap paylaştı. bu konu bekaretle ilişkili değil. bu karşına düzgün insanların çıkmasıyla alakalı. sana bunu diyenler beklentilerini düşürmeye çalışıyor takma kimseyi kafana.
00 Yorumla
1 yılSaçmalama ne alakası var klişe şeyler bunlar etrafındaki insanları değiştir kaliteli birini bul
00 Yorumla
1 yılŞahsen asla istemem öyle birini lakin önemseyen nadir kişiler var hayırlısı olsun ne diyim keşke yapmasaydım bu arada sizlerde de anlaşılmıyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
1 yılBöyle şeyleri nasıl aklınıza sokuyor neye göre böyle düşünüyorsunuz gerçekten merak ediyorum.
02 Yorumla
Soran1 yılHemcinslerine göre
- 1 yıl
Ya yok öyle bir şey ya bekaretmiş bilmem ne falan hikaye hepsi kendisi saçma sapan şeylere şartlama.
Cinsel Yaşam konusunda 458 cevap paylaştı. Bakire olan kaldı mı ki? Bakireyim diyen de diktiriyor. Kendi öğrencilerimden biliyorum
02 Yorumla
Soran1 yılÖğrenci derken doktor musunuz
- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 yılNeden olmasın ki? Bakirelikle ne alakası var? Ama kucaktan kucağa gezme o etkiler bak.
04 Yorumla
Soran1 yılNeyi etkiler
- 1 yıl
Benim için önemli olan yattığı erkek içine boşaldı mı?
Tek gecelik ya da haftalık ilişkiler kurdu mu?
Ama birisini sevmiştir yapmıştır o çok önemli değil.
Soran1 yılHayır boşalmadı tabiki de
- 1 yıl
O zaman sorun yok. Ben seni kabul ederdim.
Cinsel Yaşam konusunda 924 cevap paylaştı. Böyle düşünme bak kaldır kafanı hayat devam ediyor seni üzen elbet birgün karsiligini alicaktir üzülme olur mu
00 YorumlaBakire olup olmaman onemli degil davranislarin onemli
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 759 cevap paylaştı. Evet tüm suç sızın bir şey yaparken sonrasını düşünmek önemli şimdi ayıkla pirincin taşını
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 309 cevap paylaştı. tamamen nasip kısmet işi, çok da olumsuz düşünmemeye çalış
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılKimse bilmek zorunda değil maddi imkanını oluştur ve ameliyatını yaptır
123 Yorumla
Soran1 yılAmeliyat kolay mı bildiğin ameliyat masasına yatcam ailem öğrenir
- 1 yıl
Hoş değil
Cevap sahibi1 yıl@Board-Tennis neden hoş değil erkeğin ne halt yediği belli oluyor mu hayır
- 1 yıl
Sizlerinde belli olmuyor?
Cevap sahibi1 yıl@Board-Tennis nasıl olmuyor?
- 1 yıl
Anal oral sevişme veya diktirme? Kim nerden bilcek yaşadığınızı
Cevap sahibi1 yıl@Board-Tennis yapacak bişey yok önemli. Olan karaktere önem verirsen zaten doğru insanla karşulaşırsın
Cevap sahibi1 yılBen hiç bişey yaşamadım eşimle yaşadım herşeyin ilkini ama onun da yaşamadıpına inanıyorum çünkü insana kıymet vermek önemli olan et parçasına değil
- 1 yıl
Karakterde önemli buda bunca zaman boşuna mı bekledim 😒🙄
- 1 yıl
Oldukça şanslısın darısı başıma böyle bir ilişki aranızda güvende var belli ki 🙏
Cevap sahibi1 yıl@Board-Tennis temizler temizlere diye boşuna söylenmemiş sen bekle ve gör o zaman
- 1 yıl
Öyle de burada neler neler gördüm ilk geceyi regl anına getiriyor kandırcam diyor? Adama yazık
Cevap sahibi1 yıl@Board-Tennis o öyle kolay değil stresten o gün olmazsa napacak 😄😄🤦♀️ ya karşılıklı değer varsa gerisi önemli değil belki bakire ama kanamayacak o zaman ne olacak gğvenmiyorsan o da büyük kriz sebebi her şey o kan demek değil onı diyorum
- 1 yıl
Zaten herkeste kanama olmuyormuş bunu bilmeyen adam boşu boşuna kadını suçlar evliliği bitirir
Cevap sahibi1 yıl@Board-Tennis işte güven yoksa herşeyi kana bağlarsa ne olacak sonuç hüsran
- 1 yıl
maalesef. Burası sağolsun bir kaç şey öğrendim. Bu arada müsade varsa bir şey sorsam sexting olmadan?
Cevap sahibi1 yıl@Board-Tennis sor ama özelden değil
- 1 yıl
Ama işte öyle olmaz 😶🌫️
Cevap sahibi1 yıl@Board-Tennis öyle de olmaz 😊
Soran1 yılSapık bunların hepsi
- 1 yıl
Peki nasıl istersen sohpet için sağol 🙏soran kişi aynen aynen
Cevap sahibi1 yılİşte her kıza el atalım ama kimseyle konuşmamış elini tutmamış kızla evleneyim modunda lar öyle olmuyor maalesef, senin konuştuğun kız da birilerinin eşi olacak ya da bişeyler yaşadığını bunu bilerek hareket etseler sorun yok
- 1 yıl
Konuşmaktan sorun olmaz temas olmadığı sürece sorun yok
Gizli Üye(25-29)1 yılSonuçta tek başına yapmıyorsun. Ama burada geçen kadın için namussuz erkek için yokmuş gibi yobaz şeyler okudum. İnsanların düşüncesi iğrenç
01 Yorumla
Cevap sahibi1 yılNamus kadin içinmiş erkek sorumlu değilmiş. Sonuçta hem erkek hem kadın için zina o kadar Müslümanım diyorlar ama inkar şirk koşuyorlar
Gizli Üye(25-29)1 yılYavru bu kafadan çık öyle kızlar var ki varya neler neler yapıyor eşleri de bildiği halde evleniyor bakış açını değiştir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılİlk beraber olduğum kişiyle ayrıldıktan 1 yıl sonra evlendim sebebi de bu birliktelik değildi borçlu hissettiği için değil bi şeye sorunu şu zar görmeniz kadar saçma bi şey yok neden kurayamasın
22 Yorumla
Soran1 yılErkekler öyle görüyor ben değil
Cevap sahibi1 yılCahil ve boş olanlar
Ya saçmalama ne alaka seks ile geleceğin moralini neden bozuyorsun dünyevi bisey bu kimse seni bu yüzden yargılamaz yargilayanla işin olmaz
04 Yorumla
Soran1 yılGerçek hayat öyle değil işte
Soran1 yılHayır
Gizli Üye(36-45)1 yılCok yanlış düşünüyorsun bak sende dedin herkes hata yapar onemli olan tekrarlamamak ve sadık olmak
00 YorumlaNamus bacak arasindan ibaret degil
00 Yorumla
1 yılÇok takılmamak lazım ya
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılEvlenelim mi ben yapmadım senin yapman farketmez ben öyle bakıyorum sevmem önemli
00 YorumlaAile kurmak zorunda mısın ki
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Evet bizim toplumda o bir engel
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Diktirebilirsin bence amasyada
02 Yorumla- 1 yıl
Kim dikiyor
- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
1 yılKimse bakmiyor bu devirde zara
00 Yorumla
1 yılSaçmalama neden öyle olsun ya
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
1 yılKadında da zar yok ki
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılNe kadar ilişki yaşadın kaç kişiyle ona göre bişey söylicem
00 Yorumla
1 yılO karşındaki insanla alakalı
00 YorumlaTanışacağın kimse bunu dert etmez sorun yaşamazsın
00 Yorumla
1 yılBakirelikle aile arasinda bag biraz tuhaf olmus
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,3b cevap paylaştı.
1 yılO zara bakmıyor nasibinde ne varsa
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSeninkisi hata değil yanlış
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılyok be bulursun zengin koca
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılNe kadar utanç verici
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılÇok mu fazla birliktelik yaşadın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılNiye yaptinki degdimi sence
00 Yorumla
1 yılGirmesine izin vermeseydn sürtseydi knka
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. olur neden olmasın
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 624 cevap paylaştı.
1 yılKaç kişi oldu hayatında
00 Yorumla
1 yılDüşün ne öyle seni de seven çıkar karşına
00 Yorumla
1 yılTakma kafana
00 Yorumla
1 yılKarakterli biri ise evlenirim
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Olur
00 Yorumla
1 yılAllah bilir onu
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 732 cevap paylaştı. Olur neden olmasın
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 710 cevap paylaştı. Ben takmazdım
00 Yorumla
1 yılNeden evlenmeden yaptın ki
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 458 cevap paylaştı.
1 yılBulursun
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılOlmuyor benimki
00 Yorumla
1 yılTabiki olur
00 YorumlaOlur
00 Yorumla
1 yılSöyleme kimseye
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı