19 yaşında bir kız ile yapmıştım. Muhtesemdi. Tabi yaşıyla alakalı bir durum değil. İstekli ve neler yapacagini bilen biriydi. Soguk ve robot gibi değildi.
Yasitlarima göre en az 10 yaş daha genç duran bir adamın diyelim. Bu arada profil resmim 1 yıl önceki resim ama. Genetik sanırım yavaş yaşlanıyorum. Tabi ki dikkat ediyorum. Yaslanmayi yavaşlatacak şeyler kullanıyorum.
30 yaşındaki bir erkek için 20 yaşındaki genç bir kadın oldukça cazip ve tahrik edici olabilir. Orta yaşa yaklaşmış bir erkeğin genç kadınları cezbedebiliyor olmakla gururu okşanır, özgüveni tazelenir.
Genç kadın için de, fazla cinsel deneyimi olmayan genç ve toy bir erkeğe göre bir kadını nasıl tatmin edeceğini bilen bir erkekle sevişmek daha zevkli olacaktır.
Erkek tecrübeli ise seks konusunda kendi zevkini bir tarafa bırakıp ve sadece kadına odaklanır. 😊😊 eğer erkek işi biliyorsa ve kadının içinde 4-5 dk gibi kısa bir süre kalsa bile Kadını resmen deli eder 😊😊
Eğer duygusal bir ilişki istiyorsan ve 25 - 32, 30-40 falan olsaydı normaldi. Ancak 20-30 pek uygun olmaz gibi. Çünkü senin daha okul falan var. Ben acele etmemeni ve kendine daha uygun kişileri bulmanı tavsiye ederim 😊😊
Hemen değil zaten okul vs bitecek meslek sahibi olacağım tabii ki. 25 35 olunca düşüneceğiz. Yaş farkı var evet ama karakterimiz uyumlu. Birlikte mutluyuz ve birbirimizi çok mutlu ediyoruz
25-35 bence uygun ama erkeğin kendine bakması lazım. Çünkü kadınların isteği erkeklerin en az 3 katıdır ve bu isteğin bastırılması için erkenin kendine bakması lazım. Yoksa o 50 sen 40 olunca ciddi sıkıntı yaşarsın 😊
Dediğim gibi kadınların cinsel isteği erkeklerin en az 3 katı. Birde cinsel ilişkiye girmişse bu istek katlanarak artar. Sen şu an bile müthiş isteklisin, ama bundan kimseye bahsedemediğine eminim. Erkekler istekli gibi görünür ancak, sadece bu görüntü. Ayrıca istekleri de yavaş yavaş azalır. Yani erkek kadını tatmin etmekte zorlanır, 😊😊 sorun bu yani
Sen evlenince her zaman orgazm olacağını zannediyorsun ama maalesef bu bir temenniden ibaret maalesef 😊😊 evli kadıların en büyük sorunu ciddi orgazm sorunudur 😊😊
Penis tam erekte olmazsa yapacak bir şeyin maalesef yok gizlicik 🤪🤪🤪 ama doğal olarak çok isteklisin belli, şu an bile isteğini kontrol altına almakta çok ciddi zorlanıyorsun, değil mi?😊😊
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
33Cevap
19 yaşında bir kız ile yapmıştım. Muhtesemdi. Tabi yaşıyla alakalı bir durum değil. İstekli ve neler yapacagini bilen biriydi. Soguk ve robot gibi değildi.
Sen kaç yaşındasın ki
Yasitlarima göre en az 10 yaş daha genç duran bir adamın diyelim. Bu arada profil resmim 1 yıl önceki resim ama. Genetik sanırım yavaş yaşlanıyorum. Tabi ki dikkat ediyorum. Yaslanmayi yavaşlatacak şeyler kullanıyorum.
Yaşını sordum kardes
Bana göre 10 yaş fena değil ama yapmayacağım için düşünmeye gerek yok 🙂
10 yaş farkın anlamı erkeğin yaşına göre değişir. 28-18 yaşlar ile 45-35 gibi yaş farkları aynı değil. Yaş ilerledikçe 10 yaş fark önemsiz oluyor.
20 30 peki
30 yaşındaki bir erkek için 20 yaşındaki genç bir kadın oldukça cazip ve tahrik edici olabilir. Orta yaşa yaklaşmış bir erkeğin genç kadınları cezbedebiliyor olmakla gururu okşanır, özgüveni tazelenir.
Genç kadın için de, fazla cinsel deneyimi olmayan genç ve toy bir erkeğe göre bir kadını nasıl tatmin edeceğini bilen bir erkekle sevişmek daha zevkli olacaktır.
Anladım
hmmm harika hissettirir... taze kız 20 yaşında falan
Mükemmel hissettirir gençleştim resmen dedirtir ama çocuksu tavırlar yoksa tabi yaptın mı peki nasıldı
Hayır
Vazgeçtin herhalde
Hayır yok
ee ne zaman sevişiyorsunuz sonrasındaki yorumlarını merak ediyorum
Sevişmiyoruz
Bu arada vazgeçtin sanırsam
Hayır da evlilik öncesi düşünmüyoruz
Hm ne zamandır birliktesiniz peki
8 aydır
Hiç sevişmeden 8 ay çok nasıl sabrettiniz helal olsun
🙃 arkadaştık
Hm daha yeni sevgili oldunuz demek o zaman normal ya zamanla yaparsınız illaki
Erkek masumiyet, kadın ise tecrübe arar. Bu sebeple erkeğin çok zevk alacağına eminim 😊😊
Ya kadın
Erkek tecrübeli ise seks konusunda kendi zevkini bir tarafa bırakıp ve sadece kadına odaklanır. 😊😊 eğer erkek işi biliyorsa ve kadının içinde 4-5 dk gibi kısa bir süre kalsa bile Kadını resmen deli eder 😊😊
İkimizde ilişkiye girmedik önceden
Sadece küçük bir yakınlaşma mı olacak yoksa cinsel birleşme mi?😊😁😊
Ona göre birkaç önerim önerim
Hicbir sey
Nasıl yani, yakınlaşma olmayacaksa nasıl zevk alacak 😊😊
Oldugunda diye soruyorum yani merak ettim çok arzuluyorum onu
Tamam 👍👍
Sence Oluru var mı napsam onu çekmek için kendime
Tabiki oluru var. Erkeğin, kadınlara karşı ciddi zaafı vardır. 😊😊 sen istersen tabi ki var😊😊
Aramızda ki yaş farkı sorun olmaz değil mi 🙁 şu an aşık değilim ama hoşlanıyorum onda bir şey yok henüz
Eğer seks istiyorsan sorun olmaz 😊😊
Aşkta istiyorum
Hımmm
Peki bu kişi çapkın mı? Seni sadece cinsellik için kullanabilir, bilgin olsun
Değil. Düzgün birisi 😊
O zaman olabilir 😊😊 senin ve onun yaşları nedir 😊😊
20 30 işte
Eğer duygusal bir ilişki istiyorsan ve 25 - 32, 30-40 falan olsaydı normaldi.
Ancak 20-30 pek uygun olmaz gibi. Çünkü senin daha okul falan var. Ben acele etmemeni ve kendine daha uygun kişileri bulmanı tavsiye ederim 😊😊
Hemen değil zaten okul vs bitecek meslek sahibi olacağım tabii ki. 25 35 olunca düşüneceğiz. Yaş farkı var evet ama karakterimiz uyumlu. Birlikte mutluyuz ve birbirimizi çok mutlu ediyoruz
25-35 bence uygun ama erkeğin kendine bakması lazım. Çünkü kadınların isteği erkeklerin en az 3 katıdır ve bu isteğin bastırılması için erkenin kendine bakması lazım. Yoksa o 50 sen 40 olunca ciddi sıkıntı yaşarsın 😊
Neden ki 🙁
Dediğim gibi kadınların cinsel isteği erkeklerin en az 3 katı. Birde cinsel ilişkiye girmişse bu istek katlanarak artar. Sen şu an bile müthiş isteklisin, ama bundan kimseye bahsedemediğine eminim.
Erkekler istekli gibi görünür ancak, sadece bu görüntü. Ayrıca istekleri de yavaş yavaş azalır.
Yani erkek kadını tatmin etmekte zorlanır, 😊😊 sorun bu yani
Sen evlenince her zaman orgazm olacağını zannediyorsun ama maalesef bu bir temenniden ibaret maalesef 😊😊 evli kadıların en büyük sorunu ciddi orgazm sorunudur 😊😊
Tatmin etmeyeceğini nerden biliyoruz ki..
50 yaşından sonrası için demek istedim
50 den sonra kim seks yapsın 😂😂
O 50 oldu sen ise 40 oldun ve senin en istekli çağların. Deli gibi seks yapmak isteyeceksin😊😊 o sana yetmesi için kendine çok iyi bakması lazım😊😊
Baktiririm
Hadi bakalım o zaman 😊😊 çünkü sen evlenince çok fazla seks isteyeceksin. Eşinin isteği azalacak, ama seninki aşırı artacak 😊😊
Zorla yaparım banane 😂
Penis tam erekte olmazsa yapacak bir şeyin maalesef yok gizlicik 🤪🤪🤪 ama doğal olarak çok isteklisin belli, şu an bile isteğini kontrol altına almakta çok ciddi zorlanıyorsun, değil mi?😊😊
Bilmem hiç denyimim yok
Olmaz reşit değil, ki zaten yapmıyorum öyle şeyler
12 yaş küçüktü benden. 5 yıl sürmüştü
Sana mı teklif etti?
Hayır
Aklında böyle bi plan mı var
Merak ettim sadece
Daha küçüğüylede yaptim, gayet keyif verici
Ya kadın
Ya kadın derken?
Kadın zevk almaz mı
Zevk almasalar devam etmezlerdi ilişkiye girmeye benimle☺️
Anladım
Kac yasinda olduguna bagli
20
Swn 30 musun😀
O 30
Bana zwvk veemezdi ya o kacak kucuk biriyle
Niye
Kucuk oldun icin bisey bilmiyosundur
Sen öyle san
😀😀😀 himm cok mu iddalisin
Evet
Gorelim o zaman
Seni ilgilendirmez
Aynen kizim aynen
Yaslar kac tam onu soylesen
20 30
30 luk olan icin iyi 20 lik için kötü
Neden
Detayini burdan veremiyoruz maalsef
Ben 20 likleri becerirken cok zevk aliyorum
kac yasndadnki 20yas kucugu sira biliyirsun
İyi oluyor
çok mutlu olursun
10 nekı 25 de
Güzel hissettiriyor
Hoş severiz
Bu sen misin?
Evet
Şanslıymış
Neden
Birlikte olmak deneyimlemek kim istemez 🥲daha öncesi oldu mu peki tecrübeli misin
Bakireyim o da öyle
Bakirelik önemli değil mi senin için artık
Önemli
Ama sanki artık yapmak istiyorsun?
Evlenince evet
Bu kişiyle mi?
Evet.
Yaş farkı aileler izin verir mi
Verir.
Hayırlısı olsun diyelim o halde
Amin
Özele gelme şansın var mı seksting olmadan müsade varsa?
Yok.
Peki
Genç...
Olsun kötü mü
Hayır tamam Siz çok iyi bir şey 10 yaş 20 yaş daha genç biriyle sevişmek Sen kaç yaşındasın o kaç yaşında
Ben 20 o 30
mutluluklar diliyorum
Sen kacsin
20
Birlikte olduğun kişi kaç yaşında
30
Genelde tam tersi olur hani 30 yaşındaki erkekler 20'lik kız ister de sizde durumlar tam tersi
Seviyorum?
Sübyancı gibi
20 yaşındayım ve resitim
Ee
Eeesi sübyancı olmuyor
70 yaşında adamla 18 yaşındaki kız çocuğu olsa da sübyancı olmuyor diyorsun yani, kafalar pırıl pırıl
😒 yuh onu da demedik
Sen kaç yaşındasın?
20
Partnerin 30 mu olacak?
Evet 30
E gayet iyi değil mi
Kaç yaşındasın sen
20
Senden 10 yaş biri ilemi 10 yaş küçük olursa sana sıkıntı 😊
Büyük o büyük
Biliyorum büyüj 10 yaş küçük dedin ya senin yaşın 10 küçüğü 10 yaşa denk geliyor
Nasıl olur sence
Pedofili o
Değil
10 yaşındaki çocuk kişi
20 yaşındayım ben o da 30 ne çocuğu
O zaman durma ver
Evlenince
Artık ne zaman istersen malın mülkiyeti sende
Evet
Zevkli hissediyorum
Harika hissettirir
İyi oluyir ya neden kötü hissedelim ki