1 yılŞansını denemiştir. Evliler şans denemek için gayet mantıklı kişiler bence. Çünkü mutlu değiller ve mutlu olmak için çok fedakârlık yapıyorlar. Evliliklerini dağıtmak pahasına o riske girmeleri takdire şayan.
08 Yorumla
Soran1 yılSöylediğine pişman olmadı o zaman
- 1 yıl
Bilemem onu ama ben de onun yaptığını kesin yapardım. Evli olan sen ve sana mı teklif geldi?
Soran1 yılEvet. Hakaret edip engelledi ama pişman olmadığına emin misin
- 1 yıl
Aptal herif ya. Neden hakaret edip engellersin ki? O kendini büyük görüyor. boş ver ondan adam olmaz.
Soran1 yılKabul etmedim. Reel olmayacağını kabul ettim zaten telefonda yapıyor gibi konuşsak dedi. Onu da kabul etmedim. Bu yaptığını da kimseye anlatma , peşime saçma sapan adamlar düşmesin dedim. Kimseye söyleme dememe sinirlendi.
- 1 yıl
Yediremedi kendine boş ver takılma ya
Soran1 yılUlaşamadığı ciğere mundar dedi. Çocuk gibi salaak dedi bana
- 1 yıl
Harbiden de haklısın
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u 1 yılKarakteri yok onların olmazlar
01 Yorumla
Soran1 yılAnladım haklısın
Pişman olur.. ama reddedilmeden once daha fazla yakinlik kurmadigi icin.. ve emin olmadan birliktelik istedigi icin..
05 Yorumla
Soran1 yılSen bana aşık olmuşsun , seni kendimden soğutmam lazım dikip teklif etti. Bir senedir seviyorum çok hoşlanıyorum diye dil döküp duruyordu. Yapöadığı için pişman olduğu bir hamle kalmadı sanırom
Soran1 yılAma defol git salaak dedi engelledi her yerden kabul etmeyince. Buna rağmen adım atsam kabul eder mi yani
Anlattığın şeyi okudum uzun uzun, böyle biri pişman olmaz, şansını denemeye de devam eder
017 Yorumla
Soran1 yılBütün yazışmaları mı okudunuz b
Soran1 yılEngelledi her yerden, gitti ama
Soran1 yılGizli erkek üyeyle 100 den fazla yazışma var o mu
Soran1 yılAnladım haklısınız. Bana bitti bir daha asla gelmez gibi geliyor da
Soran1 yılEmin misiniz
Soran1 yılDefol git salaak diyip her yerden engellemiş, sadece Facebook açık. Adım atsam oradan da engellemez mi dersiniz
Soran1 yılNe garip olan
Soran1 yılBen ulaştığımda vermedi o tepkiyi, istemediğimi söylediğimde verdi
- 1 yıl
Cümleleri o kadar devrik kullanıyorsun ki, yukarıdaki defol git canım cümlesini sanki ulaşmak istemişsin de onu istediğini söylemişsin de o sana bu tepkiyi vermiş gibi yazmışsın,... Sen ona seni istemiyorum dediğinde o tepkiyi vermiş ama şimdi ben seni istiyorum diyeceksin o zaman tepkisi bu olmayacaktır
Soran1 yılAnladım ama geçti o iş üstünden çok zaman geçti filan demez mi
- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
1 yılSöylediysem ve red ettiyse pişman olmam yoluma bakarım
012 Yorumla
Soran1 yılYoluna bakmadan önce hakaret eden dip engelledi beyimiz sağolsın
- 1 yıl
Hata yapmış
Soran1 yılYıllardır resimlerine bakıp seni hayal ediyorum dedi. Hep itiraf etmek istedim susturdun dinle beni dedi. Sen bana aşık olmuşsun seni kendimden soğutmam lazım dedi. Tutarsız çelişkili bir sürü şey söyledi. Saatlerce yatağa yatıp seni hayal ediyorum yıllardır resimlerine bakıp , çok etkileniyorum yükseliyorum dedi. Gerçekte bana gelmeyeceğini anladım bari telde yapıyor gibi konuşsan dedi. Sonra şak şak ses gelmeye başladı. Napıyorsun saçmaladın iyice dedim. Ben bunu zaten yıllardır yapıyorum anlamadın mı dedi. Numaralarımızı silelim, bir daha görüşmeyelim dedim. Ne reel ne sanal istemiyorum bu kafada değilim dedim. Bu yaptığın mastürbasyonu da kimseye anlatma peşime saçma sapan adamlar düşmesin dedim. Kimseye anlatma dedim diye sinirlendi defol git salaak diyip her yerden engelledi
- 1 yıl
Sen git sadaka ver bı yere iyi kurtuldun
Soran1 yılMal ya, hem seviyorum diyor hem aşık olmuşsun soğutmam lazım seni diyor, hem senle ne kadar çok sevişmek istiyorum bir bilsen diyor. Ne dediği belli değil
- 1 yıl
Dengesiz ruh hastası olduğu belli zaten. Keşke bu şekilde itiraf yaomasaydi. Net olsaydı bı duruşu olsaydı
Soran1 yılDiyorum ya bir seviyorum diyor bir benden duygu bekleme diyor bir çok özledim dayanamadım diyor bir zevk dışında benden bir şey bekleme diyor, bir soğutmam lazım bana aşık olmuşsun diyor. Hakaret edip engelledi de kırıldı döngü
- 1 yıl
Herkes şansını iyi degerlendiremiyor işte. Ben birine acilsam kendimi toplasam onu almadan bırakmam
Soran1 yılBuluşmaya çok çağırdı, ilk telde söylemek istemedi hiç. Ben gitmedik mecbur bıraktın beni dedi
- 1 yıl
Özele gelsene
Soran1 yılNeden
- 1 yıl
Bişi diyecektim de unuttum açıkçası
Gizli Üye(30-35)1 yılYaşın kaç ne zamandır evlisin aranızda duygusal bir şey geçti mi?
0119 Yorumla
Soran1 yıl5 yıldır tanıdığım biri eski iş arkadaşım. İlk yıl çok mesaj atıp her gün arayınca eşim rahatsız olacak yazma dedim bitmişti. Sonra bu evlendi boşandı 2 yıl içinde. Evinden ayrılıp davayı açar açmaz bana yazmaya başladı. Arkadaşça diye düşündüm. 1 sene boyunca arkadaşça konuştuk. Sonra geçen yaz seviyorum seni diye mesajlar atmaya başladı. Takmadım. Aradı seni seviyorum diye arkadaşlar sever dedim geçiştirdim. İtiraf etmem gereken şeyler var dedi. Duymak istemiyorum duygusal boşluktasın sen dedim. Neyse bitti. Tekrar barıştık. Çok üzülüyor diye. Şubatta tekrar dedi unutmaya yok saymaya çalışıyorum ama bir anda ortaya çıkoyor, seviyorum seni, yükseliyorum sana filan dedi. Kabul etmedim. Mahkemesi bitmiş. Tekrar yazdı ben artık özgür bir adamın. Bilmeni istedim senden çok hoşlanıyorum, çok etkileniyorum , dayanamıyorum çok özledim diye. O arada bozuştuk. Bir ay önce de bu haltı yedi. Benden duygu bekleme, sadece zevk istersen sana alasını yaşatırım dedi. Sen bana aşık olmuşsun seni soğutmam lazım diyip benle ne çok sevişmek istediğini bana anlattı. Bende numaraları silelim bir daha asla görüşmeyelim , bu yaptığın mastürbasyonu da kimseye anlatma , peşime saçma sapan adamlar düşmesin dedim diye defol git saaalak diyip beni her yerden engelledi
Soran1 yılÇok yıllık evliyim 10 u geçti
Cevap sahibi1 yılYaşın kaç ve ne mastürbasyonu bir şey mi yaşadın ve seni etkiliyor mu
Soran1 yılBeni ne kadar istediğini anlatırken mastürbasyon yaptı. Ses geldi. Yıllarıdr yaptığını itiraf etti
Cevap sahibi1 yılÇüş sen ne yaptın
Soran1 yılAzarladım ne yapcam
Cevap sahibi1 yılSeni sadece cinsel istiyor ama çok istiyor neyin etkiledi ise takıntı haline getirmiş ve 1 kez olsa ona yeter istediğini aldım diyecek sen hiç eşini aldattın mı
Cevap sahibi1 yılİyi yaptın
Cevap sahibi1 yılPeki o yaptığı kötü mü iğrenç mi ne hissettin
Soran1 yılAldatmadım hiç
Soran1 yılTakıntı yapsaydı engelleyip gidemezdi, bence bitti
Cevap sahibi1 yılTakıntı yoksa kaç yıl olmuş engellemesi zoruna gitmiş geri gelir merak etme sen ona foto atsan bile o bile onu mutlu eder kafayı takmış yaşın kaç
Soran1 yıl1 ay oldu açmadı engelleri, gelmez o. Böyle gitmemişti hiç. Üstelik daha önce bana hiç kötü söz söylemedi
Cevap sahibi1 yılİddiaya girelim mi ister misin gelecek çünkü hayalisin seni o kadar çok istiyor ki gözü başkasını görmüyor yoksa eskort mu yok neleri var yerin farklı aq bi yaşını söylemedin benimde çok isteyip yatamadığım oldu neler ile yattım bi kere olsun onu isterdim
Soran1 yıl35 yaşım neden bu kadar önemli
Soran1 yılDedi bana bir kere ben kimlerle beraber oldum kimlerle diye. Biliyorum çok kadınla beraber olduğunu
Cevap sahibi1 yılMerak ettim çünkü şöyle çok iyi fiziğin mi vardı çok mu seksisin yoksa çok mu güzelsin diye çünkü adam evlenip boşanmış 5 yıldır aklındasın bende buna benzer bir şey yaşadım eski sevgilim ile konuşuyordum mastürbasyon yaptım duydu kızdı kapat o zaman dedim kapatmadı bekledi boşalmamı senle konuşurken mastürbasyon yapması iğrenç mi ne hissettin
Cevap sahibi1 yılOlur diyorum ya bende öyle ama onla 1 kez olmak isterdim 1.5 yıldır yazmıyorum ama hala istiyorum ve bi gün benle olacak eminim o duygu anlatılmaz sahip olma duygusu boşansan onunla olur muydun 1 kere bile olsa
Soran1 yılHerkes aynı olmaz, siz benim ağzımdan duyduğunuzu o kadından duymuş gibi olmak istiyorsunuz, ben evet derim o hayır der, o hayır der ben evet derim belli olmaz
Soran1 yılTiksinmedim ama çok şaşırdım
Soran1 yılBen ortalama bir kadınom öyle bakanın aklını alacak biri değilim
Cevap sahibi1 yılAlakası yok ben sizden duymak istiyorum o cevabını verdi çok pişmanım köpekler gibi senden ayrıldığıma şimdiki aklım olsa bırakmazdım dedi merak etme
Cevap sahibi1 yılŞaşırma sebebin ve hiç bir şey hissetmedin mi ve ya ortalama kedın değilsin ya da onu etkileyen bir şey var
Cevap sahibi1 yılBoşansan onu işter miydin
Soran1 yılEvet bekar olsam onla olurdum ama evliyim olamam
Soran1 yılNormal bir kadınım
Cevap sahibi1 yılYakışıklı galiba eşin ile her konuda mutlu musun sana iyi davranıyor mu boy kilon ne çok merak ettim
Soran1 yılKardeşim ortalama Türk kadınıyım dedim ya size. Evet adam üst düzey yakışıklı ama bir o mu var dünyada yakışıklı. Konu yakışıklı olması değil sadec neyse
Cevap sahibi1 yılDeğildir ama seni bu kadar çok istemesi illaki hoşuna gidiyordur illaki evli olmasam onun koynunda olurdum diyorsun belki hayal bile etmişliğin var ve o yine geri gelecek görürsün
Soran1 yıl5 yıldır bana tek kelime kötü söz etmeyen adam ilk kez defol git salaak dedi, o beni bırakıp bir kere bile gitmemişti, ilk kez gitti, ve tüm iletişim yollarını kapattı. Ben gelmeyeceğinden çok eminim. Doğru olan buydu olması gereken. Tek sorun aklıma geliyor her gün
Soran1 yılBen omun aklına hiç mi gelmiyorum, her şey mi yalandı komple diye de canım sıkılıyor
Cevap sahibi1 yılGelecek istersen iddiaya girerim bu kadar seni istediğini belli edip senin hayır demeni kaldıramadı
Cevap sahibi1 yılOlması gereken ve doğru olan bu zaten
Cevap sahibi1 yılAklına gelen ne nerden biliyorsun aklına gelmediğinin yalan olan ne
Soran1 yılGelmeyecek öyle olsa 1 ay dayanamazdı ve hatta ben görüşmeyelim , sil numaramı dedim diye , ne kadar dayanabileceksin bir ay mı diye güldü
Soran1 yılYok seviyorum , yok çok hoşlanıyorum, yol çok etkileniyorum
Soran1 yılGelse en azından bir tane engeli kaldırırdı. Adam resmen ben istesem de ulaşamayım diye tıkadı tüm kanalları. Dersen sahte hesap açıp ulaşamaz mısın? Neden yapayom o kadarını?
Cevap sahibi1 yılVar mısın iddiaya gelecek hayalisin seni istiyor
Cevap sahibi1 yılO senden uzak durmak için bunu yaptı sen ulaşma diye değil
Soran1 yılNasıl yani
Cevap sahibi1 yılNe nasıl
Soran1 yılBana kızıp hakaret edip engelledi diyorum siz kendi uzak durmak için yaptı diyorsunuz. Direk uzak dursaydı hakarete engele ne gerek vardı
Cevap sahibi1 yılAnlamıyor musun yediremedi red edilmeyi erkeklik gururu var normal yani sana penisini bile atabilirdi mastürbasyon yaparken senden foto istemedi mi
Soran1 yılBen ona eşlik etmedim. Üstüne iyice saçmaladın kalk elini yüzünü yıka dedim. Yanımda olsan tokatı yemiştin napıyorsun diye dedim. Yanımda olsan da keşke bana vursan dedi. Kendi kendine anlattı benle yapmak istediklerini. Tersleyen susturmaya çalışan kadına ne foto atması, ne foto istemesi. Siz karşılıklı yapıyoruz anladınız sanırım. Ben yeter artık bitir şu saçmalığı dedim, niye yapıyorsun bunu dedim. Ben bunu zaten pandemi başından beri resimlerine bakıp yapıyorum, sesin de olunca gerçek gibi oldu dedi. Alakasız şeyler bile olsa konuş sesini duymak istiyorum dedi
Cevap sahibi1 yılKarşılıklı sanmadım merak etme adama tokat atardım diyorsun keşke yanımda olsaydın da atsaydın diyor farkında mısın
Cevap sahibi1 yılBu ses konusunda haklı seni daha yakın hissetmiş
Cevap sahibi1 yılFotondan seni hayal edecek kadar istiyor şu an ne istesen yapacak mod da fazla dayanamaz ama onu kendinden soğutmak istiyorsan kocandan bahset beni mutlu ediyor her konuda de cinsellik konusunda da aşk da da sen kendine başkasını bul de çok zoruna gider zor kaldırır bu sefer çok uzun süre belki hiç gelmez
Soran1 yılSeninle gerçeğini hayal bile edemiyorum dedi. Ben yeter diyince bir dakika dedi. Orada ses kesildi tamamen. Sonra konuşmaya başladı. Beni gözünde çok büyütmüştün, gerçekte kim olduğumu bilmeni istedim dedi. Gerçekte bana gelmeyeceğini anladım zaten telefonda bari benimle böyle konuşsan dedi. Ben canım sıkıldı dedim. Neden dedi. Bence silelim birbirimizin numarasını bir daha görüşmeyelim dedim. O da ne kadar dayanabiliceksin 1 ay mı dedi. Çünkü küstüğümüzde hep 1 aya barışıyorduk. Ama önceki küskünlerde bu derece büyük bir şey yaşamadık
Soran1 yılKarşılıklı sanmadım merak etme adama tokat atardım diyorsun keşke yanımda olsaydın da atsaydın diyor farkında mısın
Acı seviyor diye düşündüm. Ne ki bunun anlamı
Soran1 yılGeçen yaz ben o ilk seviyorum dediğinde , ayıp bir şey de söylemediği için Allah senin de karşına iyi insanlar çıkarsın, bu sefer mutlu olacaksın filan dedim. Onlar o zaman işe yaramadı. Eşin çok şanslı dedi. Ben açılan adaplı bir insan olarak gördüğüm için kibar davranmıştım. Ama şu an adam resmen eli şeyinde konuştu benimle. İşin rengi çok değişti
Cevap sahibi1 yılDiyorum ya senin hayalin bunu böyle yapıyor gerçeğin onu 😀🤣 senin için her şeyi yapar bu inan ne desen hele cinsel köpeğin olur istersen normalden yaz tüm KS okudu yaşadıklarımızı, küsünce kim barışıyordu ve nerden konuşuyorsunuz
Soran1 yılAyrıca ben ona daha önce de bul birilerini dedim, çağırdığım an gelen kadınlar zaten var dedi. Şu an engellemesinin başka kadın bulması olması ile ilgisi yok. O vazgeçti. Karısını boşayan adam bir kere bile dokunamadığı kadından mı vazgeçemeyecek
Cevap sahibi1 yılAcı ve sert seviyor ama sen onun ol istediğini yap kabul diyor gözü senden başkasını görmüyor istersen deneyelim
Cevap sahibi1 yılKocan şanslı diyor çünkü gel desen gelecek o kadar kafaya takıyor seni
Soran1 yılKüsünce daha doğrusu onun hislerini arzusunu farkedince hep kaçan ben oldum, arada o barışıyordu, arada ben. Ben whatsapp onun göreceği şekilde hikaye atıyordum. O da bakıp yazıyordu işte. İnstagramdan da konuşuyorduk. Okuyan okusun. Onun dışında kimse anlamaz kim olduğumuzu
Cevap sahibi1 yılBelki boşanması seni istemesi erkek milletini anlamıyorsun seni unutması çok zor
Cevap sahibi1 yılSende onla konuşmak istiyorsun bilerek görmesini sağlıyorsun Buda ümit vermek ama bilgin olsun
Soran1 yılNasıl deneyecekmişiz
Cevap sahibi1 yılİyi eşin görmüyor konuşmanızı ve iyi ki seni konuşmalar ile kocanla tehdit etmiyor
Cevap sahibi1 yılAnlatırım onu biraz sonra
Soran1 yılNeden tehdit etsin? Bana kendisi dedi benden zevk dışında bir şey bekleme diye. Attığım tüm mesajları sildiğini de gösterdi , bende ona gösterdim. Sen istemezsen ben seni asla rahatsız etmem demişti daha önce. İstemiyorum dedim o da rahatsız etmiyor işte.
Soran1 yılBeni tehdit ettiğinde ne olacak? Söylediğinde tek zarar görecek olan ben miyim? ya da boşansam sanki alıp benle mi evlenecek? Beni rezil edip eline ne geçecek
Cevap sahibi1 yılTehdit şundan erkek istediğine ulaşamayınca gururunu yediremeyip çamura yatar
Cevap sahibi1 yılErkek aklı erkeğin bazen azınca beyni ile değil şeyinin aklı ile hareket eder daha önce bunun gibi peşinden koşan seni isteyen oldu mu bu ilk mi
Soran1 yılAyrıca son konuştuğumuz gün benim başıma bu ilk kez geliyor diye telefonda ağlamaklı gitti sesim. Bu olay yüzünden vicdani olarak acı çektiğimi normal görmediğimi de biliyor. Tutup ne geçecek eline
Soran1 yılSanırım kimseye böyle yüz vermedim. Böylesi başıma ilk kez geliyor. Çünkü terslerim mesafemi çekerim asla ikinci adımı atamazlar
Soran1 yılHem bana hakaret etti, engelledi, şimdi de gidip kendi vermediği huzurumu mu bozacak yani
Cevap sahibi1 yılSen niye ona yüz veriyorsun hoşlanıyor musun seni dinlediği derdini anlattığın için mi niye mesela kaç yıldır engelleyip hayatına devam etmek istemiyorsun
Cevap sahibi1 yılHakareti şahsi algılama libidosu yüksekti karşılık vermedin erkek için normal
Cevap sahibi1 yılEşin ile cinsel birliktelik iyi mi her istediğini yapar mı mutlu ediyor mu
Soran1 yılBoşverin siz canım sıkılmaya başladı
Soran1 yılSohbetimiz çok iyiydi, saatlerce her şeyden konuşup mesajlaşıyorduk , ne bileyim duygusal boşluğa mı düştüm naptım. Bir de iş yerimde bana çok saygılı kibar davranırdı. İzin istemeden gelmezdi. Tavrı halini de severdim o zaman. İçindr böyle bir şey olduğunu bilsem mesala oturup çay kahve içip sohbet edemezdim.
Soran1 yılKi biz ilk tanıştığımızda bana sordu ben eşimi seviyorum sana da birini bulalım dedim ben ona. Ben kendim bulurum sağol görücü sevmem ben dedi. Ben o zamanlar yakışıklı adam diyordum ama arkadaşça bakıyor konuşuyordum, öyle bir niyetim yoktu, onu da anlamadım açıkçası. Ama o ilk günden beri benle yatmak istiyormuş. O kadar seviyorum hoşlanıyorum midemde kelebekler uçuşuyor heyecandan titiriyorum lafları filan yalanmış demek ki
Cevap sahibi1 yılCanını sıkma senlik bir durum yok şu an çalışıyor musun
Soran1 yılTatildeyim
Cevap sahibi1 yılSeviyordur buna bir şey demem asla sevmek ayrı libido ayrı herkes cinsellik ister ve sever insan sevdiğini ister
Soran1 yılEski iş yerimdeydi o. İkimizde başka yerlere tayin istedik
Cevap sahibi1 yılYok normal de çalışıyor musun
Cevap sahibi1 yılHımm iyi olmuş bari en azından
Soran1 yılEvet tatildeyim ama yaz tatili
Cevap sahibi1 yılKocan nasıl konuştuğunu görmedi tamam yanlış bir şey yok da
Soran1 yılOraları boşverin siz.
Cevap sahibi1 yılHımm anladım şans mı desem ne desem bilemedim onla ilgili evli olmasan bence mutlu ederdi seni evlisin kafanı karıştırmasına izin verme ilişkini etkiler ve bazı sorduğum sorulara cevap versen keşke
Soran1 yılHala geleceğini düşünmüyor musunuz
Cevap sahibi1 yılLütfen merak ettim
Cevap sahibi1 yılEvet iddiaya girelim istersen boy ve kilon ne sen bu adama ne yaptın nasıl aşık ettin istesen yapamazdın 😀
Soran1 yılBence evli olmasam da mutlu etmezdi. Adam en son konuştuğumuz gün bana benden zevk dışında bir şey bekleme, ama kabul edersen seni çok mutlu ederim dedi
Cevap sahibi1 yılO zaman cinsellik istiyorum mu demek istedi ki sadece
Soran1 yılAdam aşık değil ki, sadece zevk diyor, duygu bekleme diyor ne aşkı
Cevap sahibi1 yılşu an onunla aynı şehirde misin
Cevap sahibi1 yılAma duygusal gelmiyor mu seni dinleyip sohbet etmiyor mu her erkek yapmaz
Soran1 yılAynı şehirdeyim. Kaç kere seviyorum hoşlanıyorum dedi kabul etmedim diye mi acaba bir de duygum yok sadece cinsellik diye mi denedi bilmiyorum. Ama bana benden duygu ya da bir şey bekleme sadece zevk tutku dedi
Soran1 yılBende onun üstüne dedim ben bu kafada değilim. Ne gerçek ne sanal seni istemiyorum. Sana aşık da değilim, egosal bir durum oluştu aramızda dedim. Bu telefonda yaptığını da kimseye anlatma peşime saçma sapan adamlar düşmesin dedim. O da defol git salaak işte seninle konuşmayı bu yüzden bitiriyorum diyip engelledi
Cevap sahibi1 yılBence onu farklı kast etti
Soran1 yılNasıl farklı kasdetti
Cevap sahibi1 yılZoruna gitmiş dediklerin keşke başka adamlar düşmesin demeseydin o zoruna gider adamın hayalisin kime anlatsın
Cevap sahibi1 yılUzun konu anlatırım biraz sonra daha markete gidip yemek yapacağım zaten sorduğum çoğu şeye cevap veremiyorum sinir oluyorum
Soran1 yılOna dedi salaak diye işte. Ne bileyim ya o an korktum. Sadece zevk diyen biri var karşımda. Kötü ksdın oldum herkes benden bunu isteyecek gibi hissettim bir anda. İlla saçmalayacaksın filan diye saydırdı baya
Cevap sahibi1 yılO gelecek belki de karşına çıkacak ve bi kere olsun diyecek ve tahminimce sen hata yapıp belli bir yakınlaşma yaşayacaksın
Cevap sahibi1 yılO zoruna gider tabi adam seni paylaşır mı sen diye ölüyor kaç yaşında yakışıklı adama fotoğraf baktırıp mastürbasyon yaptırıyorsun
Cevap sahibi1 yılBi foto atsan köpek gibi ulurrr 🤣
Soran1 yılBiz devlet memuruyuz, ben küçük yerde yaşıyorum, asla çıkmaz karşıma korkutmaz beni. Sanmıyorum.
Cevap sahibi1 yılKorkutma değil sadece sohbet amaçlı
Soran1 yılAtmam foto filan, eşime bile atmam, foto çekmek saçma geliyor. Kadın dediğin özeldir dijital kadın olmaz
Cevap sahibi1 yılEşin de mi aynı şehirde yoksa farklı mı
Soran1 yılGelmez yapmaz biliyorum
Cevap sahibi1 yılÖhö öyle şey mi olur insan eşine atmaz mı arada süpriz yapar etkilersin sen de burcun ne senin çok sınırın var
Soran1 yılEşim niye farklı şehirde olsun
Cevap sahibi1 yılİddiaya girelim istersen adamı iyi tanıdım
Cevap sahibi1 yılAdamın cesaretinden dolayı
Soran1 yılBurçlara inanmayacak kadar akıllıyım diyelim
Cevap sahibi1 yılNe alaka burçlar doğru
Soran1 yılBen inanmıyorum napim
Soran1 yılYorumu kaldırcaö, gizliden çık bir
Cevap sahibi1 yılTamam gelince yaz
Cevap sahibi1 yılİnanmak zorunda değilsin herkesin kendi düşüncesi
Soran1 yılGeldim
Cevap sahibi1 yılTamam
Cevap sahibi1 yıl?
Bence etmez ama sen açık kapı bırakırsan kuyruk sallarsan tekrar teklif eder
06 Yorumla
Soran1 yılNe etmez? Açık kapı yok, istemiyorum dedim ben
Soran1 yılEngelledi her yerden, söyleyeceğini sanmıyorum
Soran1 yılBugüne kadar o teklifi edecek cesareti onun dışında kimseye vermedim ben
Bjrılerıne anlatır dıye korkar ama en azından sordum belkı verır dıyede bekler 😀
09 Yorumla
Soran1 yılAnlatmam kimseye. Reddetmeme rağmen umudu mu var yani?
Soran1 yılNiyetim olsa kabul ederdim. Saalak defol git diyip engelledi zaten her yerde
Soran1 yılKorkacak bir şey yok. Kimseye demem asla. Bana da suç kalır
Soran1 yılGüvenden kastınız ne? Başkalarına anlatması mı? Bana zarar vermesi mi?
- Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı.
1 yılŞansini denedim olmdi diye uulur.
01 Yorumla
Soran1 yılPişman olmaz mı demeseydim keşke diye
Büyük ihtişamla şansını denemiş
07 Yorumla
Soran1 yılDenedi ve reddettim
Soran1 yılYıllardır resimlerine bakıp seni hayal ediyorum dedi. Hep itiraf etmek istedim susturdun dinle beni dedi. Sen bana aşık olmuşsun seni kendimden soğutmam lazım dedi. Tutarsız çelişkili bir sürü şey söyledi. Saatlerce yatağa yatıp seni hayal ediyorum yıllardır resimlerine bakıp , çok etkileniyorum yükseliyorum dedi. Gerçekte bana gelmeyeceğini anladım bari telde yapıyor gibi konuşsan dedi. Sonra şak şak ses gelmeye başladı. Napıyorsun saçmaladın iyice dedim. Ben bunu zaten yıllardır yapıyorum anlamadın mı dedi. Numaralarımızı silelim, bir daha görüşmeyelim dedim. Ne reel ne sanal istemiyorum bu kafada değilim dedim. Bu yaptığın mastürbasyonu da kimseye anlatma peşime saçma sapan adamlar düşmesin dedim. Kimseye anlatma dedim diye sinirlendi defol git salaak diyip her yerden engelledi
Soran1 yılBence de
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılPişman olabilir bence ya
039 Yorumla
Soran1 yılPişman olmasa hakaret edip engellemezdi her yerden
- 1 yıl
O hakaret etmesi elde edemeyişinden
Soran1 yılUlaşamadığı ciğer mevzusu o zaman. Salaak dedi çocuk gibi
- 1 yıl
Evet aynen öyle çocukmuş demek ki
- 1 yıl
Pişman mı oldun reddettiğine
Soran1 yılÖyle bir geldiler gece gece,
Sabah olunca aklım başıma gelir sanırım- 1 yıl
Sanmam o yaşta birinin Instagram çalacak kapasitesi yoktur
Soran1 yıl37 yaşındakiler hesap çalamıyor mu? Zaten çalamamış , yanlış şifre girdiği için bana mesaj geliyor
- 1 yıl
Sanmam bence öyle bir şeyle uğraşacağını bilemedim o da olabilir
Soran1 yılKararsız yorum yani
- 1 yıl
Hala istiyor mu bu adam senle yapmayı
Soran1 yılNe bileyim görüşmedim ki bir daha
- 1 yıl
Senin aklında ama sanırım hala
Soran1 yılAklıma direk o geldiği için mi? Bunu yapabilecek başka biri gelmedi aklıma napim
- 1 yıl
Evet yani belki başkasıdır o olsa telefon numaran falan vardır onda diye düşündüm
Soran1 yılVar telefon numaram. Ama numaramın olması ile konunun ilgisini anlayamadım
- 1 yıl
Yani gizli numaradan falan arar yazar ordan uğraşana kadar
Soran1 yılGizli numaraya kapalı telim. Ayrıca ulaşmak istese zaten Telegram Facebook hesabı açık yazar. Bana ulaşmak istiyor demedim ki ben. Gıcıklık olsun diye yapıyor olabilir mi diye geldi aklıma. Çünkü daha önce beni başka bir platformda onun adı ile aynı isimde biri ekledi biz küsken, bu hesap senin mi diye sordum öyle barıştık. Okula isimsiz kargo geldi yine bizim aramız açıkken, sen mi gönderdin dedim yine barıştık konuşmaya başladık. Ne bileyim şimdi de hesabımı sen mi çalmaya çalışıyorsun diye ona ulaşayım, barışalım diye mi yapıyor diye düşündüm. Ya da deli kuruyorum aklımda bilmiyorum
- 1 yıl
Hee o zaman büyük ihtimalle o evet
- 1 yıl
Böyle şeylerle dikkatini çekip yazmanı sağlıyor sanırım
Soran1 yılİşte önceki olaylardan dolayı o mu ki dedim. Ama önceki olaylarda bana derdinin sadece cinsellik olduğunu söylemediği için ben rahatlıkla sen misin diye soruyordum. O da değilim diyordu ama konuşmaya başlıyorduk. Bir de daha önce bana bu derece sinirlenip hakaret filan edip engellememişti. O yüzden ben emin de olamadım o mu değil mö
- 1 yıl
Bence biraz pişman olup senin isteyip istemediğini merak ediyor o yüzden yapmış olabilir şimdi sen yazarsan istiyor gözükeceksin
Soran1 yılYazmam asla , öncekiler gibi masum değil şu an ortam
- 1 yıl
Adamın amacı zaten belli yani seks yapmak istiyorsan yazarsın istemiyorsan sorma bile bence sen misin diye yoksa istediğini düşünür
Soran1 yılHayır asla sormam. Yazmam da. Sadece merak ettim o mu diye.
- 1 yıl
Dürüst ol hiç mi aklından geçmedi yani istemedin ufacık bile
Soran1 yılBırak ya istediği olmadı diye salaak filan diyecek kadar kendini yetiştirememiş adamı kim napsın?
- 1 yıl
Doğru söylüyorsun belki zamanla olacaktı ama o başta kaybetmiş kontrollü olması lazım insanın
Soran1 yılHayır zamanla da olmazdı. Asla olmazdı. Ama iy dileklerle bitirilebilirdi iletişim
- 1 yıl
Sen sevgili gibi mi konuştun bunla
Soran1 yılHayır. Arkadaş sınırında kal, mesafene dikkat et dedim yıllarca. Ama o ısrarla seviyorum, çok hoşlanıyorum, çok etkileniyorum , arkadaşça bakamıyorum artık , çok heyecanlanıyorum diye ısrar edip duran kendisiydi
- 1 yıl
Anladım da zor zaten erkekler evli kadınları daha çok arzular
Soran1 yılNeden sorumluluk hissi evlenme baskısı olmadığı ve yasak muhabbetinden mi
- 1 yıl
Evet öyle bir de bakire derdi yok
Soran1 yılSorumluluktan kastım o zaten
- 1 yıl
Evet öyle ve daha istekli olduklarını düşünürüz
Soran1 yılNeyse ne , ben bunu normalleştiren insanlardan değilim. Ahlaksızlık nerden bakarsan bak
- 1 yıl
Orası öyle tabi ama bence arkadaş olarak şu saatten sonra bi erkekle konuşman yanlış zateb
Soran1 yılYok bence yanlış olan ilgisini hissettiğin insanla bir şey yokmuş gibi konuşmak yanlış. Çünkü ilk tanıştığımızdan beri sürekli çok güzelsin filan diye sürekli iltifat edip hediye almaya çalışıyordu 5 sene önce bile. Diğer erkek arkadaşlarımla ne bu kadar konuşup yazıştım, ne hediye almaya kalktılar, ne öyle yerli yersiz iltifat ederler
1 yılŞansımı denedim diye düşünür. Noldu ki?
06 Yorumla
Soran1 yılPişman olmaz yani reddedildim diye
- 1 yıl
Hayır olmaz. Böyle bir teklif mi aldın?
Soran1 yılEvet maalesef
- 1 yıl
Kimden nasıl yolla
Soran1 yılEski iş arkadaşım , telefonda
- 1 yıl
Ona karşı var ki herhangi bir hissin?
1 yılYani ilki kadar Cesaret edemeyebilir
011 Yorumla
Soran1 yılNeye
- 1 yıl
Tekrar teklif etmeye
Soran1 yılEtmez kabul etmedim diye hakaret etti, engelledi her yerden
- 1 yıl
Himm anladım hakaret kısmı doğur olmamış. Sen neden merak ediyorsun peki? Tekrar gelse kabul eder misin
Soran1 yıl5 yıllık arkadaşım, ortak çevremiz var. Eskiden çok sevdiğim makara yaptığım biriydi. Kabul etmem. Keşke böyle bir şey hiç yaşanmasaydı. Hakaret etme sebebim kimseye anlatma peşime saçma sapan adamlar düşmesin dedim diye sinirlendi
- 1 yıl
Anladım yapacak bir şey yok olan olmuş
Soran1 yılZaten bundan sonra arkadaşlık mı olur , saçma olurdu da hakaret etmese iyiydi
- 1 yıl
Evet üzüldüm adınıza umarım güzel gelişmeler olur
Soran1 yılSanmıyorum de neyse
- 1 yıl
Himm anladım dertleşmek istersen ben burada olacağım
Soran1 yılYok istemem
- Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı.
1 yılİçinde kalmamış olur şansını denemiş olur
09 Yorumla
Soran1 yılUkte kaldı yıllardır lafı hep ağzıma tıkadın diyerek söyledi zaten. Pişman olmaz o zaman
- 1 yıl
Hayır pişman değildir
Soran1 yılAma red yedi
Soran1 yılBir de defol git salaak diyip engelledi beni her yerden
- 1 yıl
Oda ilginçmiş erişemeyince istediğine
Soran1 yılEvet canımı sıktı ama karşılık vermedim
- 1 yıl
Çok rahatsızlık veriyorsa savcılığa başvur
Soran1 yılYok asla. Direk engelledi. Rahatsız edecek biri değil
- 1 yıl
İyi bari
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılBence devam eder bi süre geçince dikkat et
013 Yorumla
Soran1 yılHakaret edip engelledi her yerden. Etmez bence
- 1 yıl
Neden hakaret mi etti hayır dedin diye mi
- 1 yıl
İlginç evli olmana rağmen birde
Soran1 yılNe dediği ne yaptığı belli değil
- 1 yıl
Eşin duyarsa ne olacak
Soran1 yılOnun korkusundan mı hakaret edip engelledi yani. Korkudan belki kuyruk salladı bile der
- 1 yıl
Olabilir tehlikeli gerçekten çocuk iyi ki evet dememişsin
- 1 yıl
Kesinlikle alırsın engellemiş nasıl mesaj atacan
Soran1 yılFacebookda engellememiş, unuttu mu sence
- 1 yıl
Olabilir yaz ordan cevap verir bence ne yazacaksın
Soran1 yılUnuttuysa orayı engellemeyi
- 1 yıl
O zmn sana fırsat yaz
- Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
1 yılBiri tutar elbet
00 Yorumla
1 yılŞansımı denedim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılAhlaksız adam. Pardon ucube
01 Yorumla
Soran1 yılBence de rezil pislik
Gizli Üye(25-29)1 yılPişman olur buyuk ihtimal
03 Yorumla
Soran1 yılİtiraf ettiğine mi hakaret ettiğine mi
Cevap sahibi1 yılHakaret niye etti
Gizli Üye(30-35)1 yılPişman olmam
06 Yorumla
Soran1 yılNeden ama reddedildin diye düşün
Cevap sahibi1 yılOlabilir red edilince ne kaybetmiş oluyorum ki sadece onu s*kmemiş oluyorum
Soran1 yılYani demeden önceki durumla aynı mı diyorsun? Eski iş arkadaşım ama ortak çevremiz var
Cevap sahibi1 yılE sen de bir kere verseydin
Soran1 yılNeden ne alaka?
Cevap sahibi1 yılMutlu olurdu garip
Gizli Üye(25-29)1 yılŞansımı denedim diye
04 Yorumla
Soran1 yılPişman olmaz yani
Cevap sahibi1 yılHayır evli birine teklif edecek kadar arsız biri sonuçta. İş arkadaşın mı
Soran1 yılEski evet
Cevap sahibi1 yılHoşlanıyor musun
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar