Cinsel Yaşam Kömür karası vajina mide bulandırır mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Sizce Kömür karası vajina mide bulandırır mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
Gizli Üye (36-45) 1 yıl bence erkekler için mühim olan içine girince hissettikleridir, gerisi teferruat 6 0 Yorumla
Cloudrain Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,5b cevap paylaştı. Rengine takilma. Önemli olan temiz ve hijyenik olması. Hee takılan varsada onlar acip kendi şeylerin baksin. 0 0 Yorumla
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% 1 yıl Kaşık kadar beli, kocaman gôtü ve memesi varsa kukusunun çokta önemi kalmaz Neriman 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Böyle bir kız sana nıye baksın Yorumla Oluştur 1 yıl Ben ona baktığım için Yorumla
OpınHaymır Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Çirkin bir yüz çuval ile örtülür ama Zonguldak kömürü mcık hiçbir kuşu diriltmez. 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Ofya Yorumla OpınHaymır 1 yıl Kömür karası olacak kadar ne yaptın çılgın bakire Yorumla
criollo Takip Et Master Yaş: 34 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı. Koku olayı falan mühim o duruma yapacak bir şey yok anca azıcık dışarıdan kullanılan şeylerle açabilirsen tonunu ne ala 0 0 Yorumla
m Kauren Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Yani evet. Bakımsız bırakıldığı için o hâle gelmiş olabilir. 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Yok yaa onun içinin sıcaklığı verecegi zevk keyif verir 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Ben gerçekten bir kadına aşıksam nefret etmeme rağmen onu mutlu etmek için yalarım o vajinayı.Çok duygusal birisi oldum aq. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) 1 yıl kesinlikle bulandırmaz ama bezdirene kadar "tencere dibin kara" ve benzeri şakalar yapmama neden olabilir. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl O kadar da takılma kendine yazık edersin bence bulandırmaz neden bulandırsın ki 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Kömür karasi hiç görmemiştim yani midem bulanmaz ama tercih etmem.🦊 0 0 Yorumla
johnrocco44 Takip Et Guru Yaş: 48 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. bence bulandırmaz hatta iştahlandırır 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Gençler begenmıyor ki Yorumla johnrocco44 1 yıl gençleri boşverin bence çok güzeldir o... Yorumla
Yahyaayaa Takip Et Master Yaş: 30 , eic 71% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı. Ten rengi beyazsa evet 0 0 Yorumla
Açılındoktorgeldii Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 90% 1 yıl Hayır temizse ve fiziği seksi ise azdırır 0 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Hitap ettiği bir kesim var 0 0 Yorumla
MagarsuS Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. hayır temiz olması yeterli 0 0 Yorumla
visualsutdio Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 97% 1 yıl Biraz daha açık tenli olabilir renk açmalı 0 0 Yorumla
Kayıpgezginn Takip Et Yoda Yaş: 79 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Sus sus offf içim bir hoş oldu 0 0 Yorumla
Emir8 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 77% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. yok hepsi aynı zevki veriyo 0 0 Yorumla
gacar4886 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 33% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. Hayırdır zenci misin 😒 0 0 Yorumla
İsmailhakk1 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 95% 1 yıl Ayy çikolata gibiii kıl tüy olmasın bence 0 0 Yorumla
rmznonur Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Kömür karası da değildir ya 0 11 Yorumla Soran 1 yıl Öyle bnmkı Yorumla colorfulpeople 1 yıl Bu profili birine benzetiyorum ama aaa Yorumla rmznonur 1 yıl Kime? Yorumla Soran 1 yıl Yakışklı cockk Yorumla rmznonur 1 yıl Teşekkürler kömür ♥️ Yorumla Soran 1 yıl 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Yorumla Soran 1 yıl Ayyy kahkaha attmya Yorumla rmznonur 1 yıl Ne yapayım nasıl hitap edeceğimi bilemedim sjsj Yorumla colorfulpeople 1 yıl Birine 😆uzun zamandır benzetirim iyi geceler 🙃 Yorumla rmznonur 1 yıl Biri ne, kim ne diyorsun belli değil sjsj Yorumla colorfulpeople 1 yıl boş ver 😁 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Neden mide bulandirsin takıntı yapma 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Pembe sevıyolar Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Aaa demek oyleymisiz. Teşekkür ederim bilgilendirme için Yorumla
nemesis777 Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 94% 1 yıl Hayır 0 13 Yorumla nemesis777 1 yıl Yaladım daha önce Yorumla Soran 1 yıl Nasıldı tadı Yorumla nemesis777 1 yıl HANFMAMQKQKWKW * gibiydi nasık soru bu Yorumla Soran 1 yıl Ne gıbıydı Yorumla nemesis777 1 yıl Kara olduğu için yalayan çok olmamış bağırdı yalarken Yorumla nemesis777 1 yıl Olması gerektiği gibş Yorumla Soran 1 yıl Yalarken neden bagırıyorkı rol benc3 Yorumla nemesis777 1 yıl Klitorisibi dişledim ondan Yorumla nemesis777 1 yıl Seni iştahsız mı yalıyorlar Yorumla Soran 1 yıl Yanı daha önce 2 kişile sevştim biri pek iştahlı yapmadı ama digeri baya iştahlıdı Yorumla nemesis777 1 yıl İlki miydi iştahlının Yorumla Soran 1 yıl Ikıncı öyleydı Yorumla nemesis777 1 yıl Ahaha ondandır benşm kadar istekli olamaz zor Yorumla
tekosuruktabayıltan Takip Et Xper 5 Yaş: 24 1 yıl bk da kara ama içimizden çıkıyor napalım 0 0 Yorumla
loky34ist Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 727 cevap paylaştı. Yok sorun olmaz 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Niye o kadar karardı kız 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Yalattrmadgm içn Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Genetiktir o Yorumla Soran 1 yıl Olablrr Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Kız kıza ağda yaptın mı hiççç Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 25,5b cevap paylaştı. Rengi umursamam ben. 0 0 Yorumla
Muratyavuz1 Takip Et Xper 6 Yaş: 21 1 yıl Kuş ölür 0 2 Yorumla Soran 1 yıl 🤣🤣🤣🤣 Yorumla Muratyavuz1 1 yıl Senin kömür mü Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
48Cevap
bence erkekler için mühim olan içine girince hissettikleridir, gerisi teferruat
Rengine takilma. Önemli olan temiz ve hijyenik olması. Hee takılan varsada onlar acip kendi şeylerin baksin.
Kaşık kadar beli, kocaman gôtü ve memesi varsa kukusunun çokta önemi kalmaz Neriman
Böyle bir kız sana nıye baksın
Ben ona baktığım için
Çirkin bir yüz çuval ile örtülür ama Zonguldak kömürü mcık hiçbir kuşu diriltmez.
Ofya
Kömür karası olacak kadar ne yaptın çılgın bakire
Koku olayı falan mühim o duruma yapacak bir şey yok anca azıcık dışarıdan kullanılan şeylerle açabilirsen tonunu ne ala
Yani evet. Bakımsız bırakıldığı için o hâle gelmiş olabilir.
Yok yaa onun içinin sıcaklığı verecegi zevk keyif verir
Ben gerçekten bir kadına aşıksam nefret etmeme rağmen onu mutlu etmek için yalarım o vajinayı.
Çok duygusal birisi oldum aq.
kesinlikle bulandırmaz ama bezdirene kadar "tencere dibin kara" ve benzeri şakalar yapmama neden olabilir.
O kadar da takılma kendine yazık edersin bence bulandırmaz neden bulandırsın ki
Kömür karasi hiç görmemiştim yani midem bulanmaz ama tercih etmem.🦊
bence bulandırmaz hatta iştahlandırır
Gençler begenmıyor ki
gençleri boşverin bence çok güzeldir o...
Kömür karası ne yaa 😂
Tedavisi var artık yapıyoruz
Ayrılık sebebi mq 😅😅
Ten rengi beyazsa evet
Hayır temizse ve fiziği seksi ise azdırır
Hitap ettiği bir kesim var
hayır temiz olması yeterli
Biraz daha açık tenli olabilir renk açmalı
Sus sus offf içim bir hoş oldu
Nasıl o kadar Kararmış olabilir ki
yok hepsi aynı zevki veriyo
Hayırdır zenci misin 😒
Ayy çikolata gibiii kıl tüy olmasın bence
Kömür karası da değildir ya
Öyle bnmkı
Bu profili birine benzetiyorum ama aaa
Kime?
Yakışklı cockk
Teşekkürler kömür ♥️
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Ayyy kahkaha attmya
Ne yapayım nasıl hitap edeceğimi bilemedim sjsj
Birine 😆uzun zamandır benzetirim iyi geceler 🙃
Biri ne, kim ne diyorsun belli değil sjsj
boş ver 😁
Neden mide bulandirsin takıntı yapma
Pembe sevıyolar
Aaa demek oyleymisiz. Teşekkür ederim bilgilendirme için
Evet ilacı da var patates de işe yarar kullan
Hayır
Yaladım daha önce
Nasıldı tadı
HANFMAMQKQKWKW * gibiydi nasık soru bu
Ne gıbıydı
Kara olduğu için yalayan çok olmamış bağırdı yalarken
Olması gerektiği gibş
Yalarken neden bagırıyorkı rol benc3
Klitorisibi dişledim ondan
Seni iştahsız mı yalıyorlar
Yanı daha önce 2 kişile sevştim biri pek iştahlı yapmadı ama digeri baya iştahlıdı
İlki miydi iştahlının
Ikıncı öyleydı
Ahaha ondandır benşm kadar istekli olamaz zor
Bulandırır.
Bir bakmakmlazim bakayimki
Bulandirmaz bence yeter ki hijyenik olsun
Nö..
Hayır
Esmersen bu şey olmaz
Bulandirmaz
Hayır yalamalk tam saçmaladın hee iyice
bk da kara ama içimizden çıkıyor napalım