Erkek arkadaşım kirlendi gibi hissediyorum. Ne yapmalıyım?

Bugün önceden ailesiyle yaşadığı eve geldik. Dün bana bir şeyden bahsetmişti ilişki oyuncaklarıyla ilgili. Eski sevgilisiyle kullanmışlar ve yine kullanabilirmiş, benim bakış açımı sordu. Ben de "o şeyler hâlâ evde duruyor mu" dedim, o da "evet" dedi ben de "asla onları kullanmam iğrenç" dedim. O da "zaten birçoğu kullanılmadı, sadece bir tane kullanılmış şey var o pakette" dedi. Ben de paketin içini açmadan hepsini paketle beraber çöpe atmasını ve evden uzaklaştırmasını söylemiştim net bir şekilde, o da tamam demişti. Ama ertesi gün gittiğimizde bunu unutmuş herhalde ne kadar hassas olduğumu anlatmaya çalıştığım halde, çünkü inanılmaz titiz birisiyim kendisi de bunu bilir. Ve paketten kelepçeyi almak istemiş, o sırada da paketi açmış. Ben de odaya girince "bak bu sana dün bahsettiğim şeydi" dedi. Ben şok içinde "neden dokundun onlara" dedim. "Bunlar kullanılmış değil ki zaten, bu kullanılmış olandı bu da temizlendi sonra" dedi ve o sırada eline aldı, panikledi sanırım. Ben de sinirlendim ve tiksindim doğal olarak, bana dokunmasına izin vermedim. Israrla söylemem rağmen lafımı çiğnedi. "Gerçekten özür dilerim, nasıl çözebilirim şu an bunu, eğer istersen gidip duş alabilirim şu anda" dedi. Banyoya gitti ama ben hâlâ çok tiksiniyorum ve mide bulantım geçmedi. Ne yapayım sizce?

Erkek arkadaşım kirlendi gibi hissediyorum. Ne yapmalıyım?