Olmalı da normal yani seks bu söyle söyleyim taraflar isterse sınırsız olmalı istemezse bilmem çünkü sıradanlaşır ve iki tarafın gözü dışarı çıkar haram olan ve kaçamak her zaman zevklidir iki taraf içinde de bazen arabada yapın bazen evin mutfağı bazen duş ben kabinde sürttüğümü bilirim otobüste beni boşalttı ben ona dokundum yaşlar kaç ne zamandır evlisiniz
Yani bu bakış açısı ve hayal ve real çok farklı anlatsam biraz daha anlarsın hayal etmediğin şeyler anlık aklına geliyor o an karşındaki beklemediğin şeyi yapıyor ve zevk alınca devam etmesini istiyorsun bi daha hayata gelmeyeceğiz anı yaşa zevkine bak nerden tanıştınız ne kadarlık bir ilişki
Evlenilecek biri aslında 😄 o da benim öyle olduğumu düşünüyor. Duygusal başladı bizimki cinsel değil. Sonradan gelişti ve duygusallıkla birlikte çok daha zevkli oluyo. Zaten normal kişiliğinden falan etkilenmesem zevk alamazdım. Böylesini görmedim diyebilirim ama reel olmaz sanırım zaten bu şekilde reel yapmam evlilik de zor yaş farkı var
Ordan tanıştığın biri ile evlilik olmaz düşünme bile yaş farkı da çok o uygulamayı kullananın amacı belli sen niye kullandın kaç kişi ile konuştu kim bilir kıskanırsın illaki kadınlar duygu olmazsa yapamaz yani hepsi değil çoğu erkek duygu aramaz böylesini görmedim derken hangi konuda gizliden çıksam normal mesaj da konuşsak aynı bu samimiyet ile sorun olmayacaksa hem merak ettiğini sor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
zaten öyle olmalı kadın yatakta erkeginin orsspusu olacak sert ve hayvan gibi
Hm sonra unutuyor musunuz peki
hayır tabiki o azgınlık harika bir his sürekli istiyor insan sonra
Cinsellikte normal onlar dahası da var küfür argo ağza tükürme ağzına boşalma olur yani sanal bi sevgilim vardı suratına ve ağzına işememi istiyordu
Son ikisi hariç gerisi var
Olmalı da normal yani seks bu söyle söyleyim taraflar isterse sınırsız olmalı istemezse bilmem çünkü sıradanlaşır ve iki tarafın gözü dışarı çıkar haram olan ve kaçamak her zaman zevklidir iki taraf içinde de bazen arabada yapın bazen evin mutfağı bazen duş ben kabinde sürttüğümü bilirim otobüste beni boşalttı ben ona dokundum yaşlar kaç ne zamandır evlisiniz
Evli değiliz sanal konuşuyoruz. O 33 ben 23. İyi de sınırsızlığın da bir sınırı var ne kadar farklılaşabilir ki
Yani bu bakış açısı ve hayal ve real çok farklı anlatsam biraz daha anlarsın hayal etmediğin şeyler anlık aklına geliyor o an karşındaki beklemediğin şeyi yapıyor ve zevk alınca devam etmesini istiyorsun bi daha hayata gelmeyeceğiz anı yaşa zevkine bak nerden tanıştınız ne kadarlık bir ilişki
Hm. C2 diye bir uygulamadan. 1 aydır konuşuyoruz
Hımm çok sanal takılan kişi var pek güvenilir kişiler olmaz onu ne kadar istiyorsun sadece sanal mı real de ister misin
En uzun ilişkin ne kadar sürdü
Evlenilecek biri aslında 😄 o da benim öyle olduğumu düşünüyor. Duygusal başladı bizimki cinsel değil. Sonradan gelişti ve duygusallıkla birlikte çok daha zevkli oluyo. Zaten normal kişiliğinden falan etkilenmesem zevk alamazdım. Böylesini görmedim diyebilirim ama reel olmaz sanırım zaten bu şekilde reel yapmam evlilik de zor yaş farkı var
Ordan tanıştığın biri ile evlilik olmaz düşünme bile yaş farkı da çok o uygulamayı kullananın amacı belli sen niye kullandın kaç kişi ile konuştu kim bilir kıskanırsın illaki kadınlar duygu olmazsa yapamaz yani hepsi değil çoğu erkek duygu aramaz böylesini görmedim derken hangi konuda gizliden çıksam normal mesaj da konuşsak aynı bu samimiyet ile sorun olmayacaksa hem merak ettiğini sor
Tamam
C2 de bu konuları konuştuğun ilk kişi mi ve realde bir şey yaşadın mı daha önce
Çık gizliden
Yok ilk kişi değil ama reeldeki sevgililerimden de bugüne kadar konuştuğum kişilerden de iyi her anlamda
Tamam
Örneğin hangi anlamda iyi duygusal mı cinsel anlamda mı
İkisi de
Yatakta argo konusmak hazzi tetikliyor ve daha da azginlastiriyor..
dişiler zaten öyle olur canım. yatakta fa hişe dışarda saygın bir kadın...
Genelde herkes yatakta o-pu ve sadist birine dönüşüyor ki.
Ben normalde çok sakin kibarım ama yatakta içimden sadist hoyrat biri çıkıyor. Orspum, fhişem diye sevişiyorum.
Hmm
sen böyle bir erkek sever misin?
Konuştuğum kişi de öyle bayılıyorum o da 33 yaşında
Yaş farkı olmasaydı ve reelde tanışsaydım kesinlikle evlenirdim
fizik olarak nasıl ve penisini gördün mü?
Fiziksel olarak da tam istediğim gibi penisini de beğendim
Bana göre nasıl merak ettim.
180 boy 80 kilo geniş omuzluyum. Penisim de 18 cm uzun 5 cm kalın kağıt havlu rulosuna sığmıyor
Onun da öyle
benziyor mu diye görmek ister misin?
benimki sopa gibi dümdüz damarlı pembe, başı mantar gibi büyük
Yok teşekkürler
Normal, ve olması gereken...
gayet iyi köle ruhun var yani
Kötü kadın Müzeyyen
Normal çünkü her kadın kendi erkeğinin fhişesidir
Öyle olmak hoş ama öyle kalmak istemem yan basit algılamasın
Yo hep öylr kalır bu durum kötü değil
Hayır mesela normal bir zamanda öyle seslensin istemem
Niye
Nasıl niye argo sonuçta
Değil işte seni * istemesi arzulanası kmtü mü
Ben çok a. zınca küfür etsin isterim azmadan söylerse rahatsız edici
Azmadan ederse bil ki azıyordur işte
Olmaz öperek okşayarak başlamalı
Ahaha her saniye öpüp okşayamaz ki?
Öyle yaklaşırsa da ben soğurum
Kocandan mı soğuyacan
Evet
Libido ne kadar yüksek sbahabahs
Çok 😬
Evli falan mısın
Yo
Benim libidomy yükseltin emsbekdk
😂 ama dünyanın en tatlı sevgilisine sahibim nasıl düşük olsun ki
Adına sevindim ne kadarlık ilişkiniz var
Daha 1 ay 😄
Kız bir aylık ilişki de birlikte mi oldun
Yok ya sanal
Hıııı okey bana ters ya ben lezbiyenim slshsksjska
Belli hahssj
Nasıl anladın 😂
Benim libidomu yükselttin deyince jssj
Handjwsnjaja manyak ya kız enerjini sevdim he gizliden çıksam istek atabilir misin
Hayır ben lez istemem 😂
Ay arkadaş olacağız ahaha
Fhsjsjj korkarım
Seni etkileyeceğimi biliyorsun ondan korkuyorsun 😂 çünkü beni göründe etkileneceksin
E çık bakalım
Çıktım
Gel yanan ateşini söndüreyim
Mutfakta aşçı sokakta da hanımefendi misin
orada da rahat olunmayacaksa nerde olunsun?
Normal
Normal
Kötü kadın müzeyyen
fantezi olarak güzel olabilir
Yatak özel, orada olan orada kalır. :)
Sen bulunmaz nimetsinn😃
Gayet normal