Cinsel tecrübelerimi çok merak ediyor, bütün detayları bilmek istedi, bir yandan da beni çok seviyor ve benimle gelecek planları kuruyor ama ben ona yaşadığım şeyleri eksik anlattım bir noktada karşı tarafı durdurduğumu ve benim ona dokunmadığımı söyledim oysa onunla ilişkiye girmemiş olsam bile ben de ona temas ettim ve anlattığımdan daha fazlasını yaşadık. 7 ay oldu ve hâlâ anlattığım bu yanlışı düzeltmedim. Bu benim özelim, ondan öncesi onu ilgilendirmiyor, sorması bile saygısızlık bence ama öte yandan da eksik anlattığım için vicdanım rahat etmiyor. Sizce ne yapmalıyım?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Her zaman doğrucu davut olmaya gerek yok anlatırsan şimdi bir dünya tantana ilişkiye girmemişsin sonuçta ulvi bir durum yok yani kafa karıştırma durduk yere huzursuz olursunuz
112 Yorumla
Soran+1 yılValla böyle de huzursuzum bana çok güveniyor, çok vicdan azabı duyuyorum. Sevgisinin tadını bile çıkaramıyorum taktım bu meseleye
Soran+1 yılO kadar haklısın ki... Vicdanımın sesini nasıl susturabilirim peki?
Soran+1 yılİlişkiye girmedim ama srtnme gibi bir şey yaşadık ve yanlışlıkla ucu biraz...
İşin içinde başka detaylar var, dur dediğimde ısrar etmesi, oraya normal bir kafayla gitmemiş olmam, seviyormuş gibi davranıp güvenimi kazandıktan sonra işi bitince yol vermesi vs. Yani bayağı mağdur edildim anlayacağın ve bu olay benim üzerimde travma bıraktı.- +1 yıl
Anladım erkek arkadaşın bu konuda ne kadar hassastır bilmiyorum şayet kafasına takacağı bir konuysa ilişkiniz bile bitebilir hadi diyelim göz ardı etti yarın öbür gün önüne getirirse bu konuyu huzursuzluk eksik olmaz benim şahsi fikrim ilişkinin zarar görmesini istemiyorsan bu konu sende kalsın içim rahat değil her şeyi göze alırım diyorsan eğer söyle o zaman bu konu kimi erkek için ince bir çizgidir bence hiç bir şey sevginin saygının önüne geçmemeli ama bu da tercih meselesi
Soran+1 yılHer konuda dürüst olmak istiyorum, beni olduğum gibi kabul etsin istiyorum keşke en baştan anlatsaydım şimdi belki yaşadıklarımı bir şekilde kabullenir ama ona yalan söylediğim gerçeğini kabullenemez :(
Soran+1 yılHer detayını irdeleyip üzerimde baskı oluşturmayacaktı o zaman, anlatmak istemiyorum dediğimde saygı duyacaktı. Tek suçlu ben değilim ki bu yaşadığım olayda da mağdur edildiğimi düşünüyorum ama o bunu anlamayacak ve saygı duymayacaktı. Bir de küçük veya büyük yalan mutlaka her ilişkide olur senin hiç yok mu yalan söylediğin bir ilişkin?
- +1 yıl
İşte kilit nokta burası zaten dedim ya her doğru her zaman söylenmez diye hepimizin olmuştur illa ki ama şu an farklı sen bazı şeyleri biraz eksik anlattın ya da yalan söyledin ya bırakacaksın bu şekilde bildiği gibi gidecek hiç mide bulandirmicaksin ya da anlatacaksın ben sana eksik/yalan söyledim diye
Soran+1 yılTamam çok teşekkür ederim kendimi affettikten sonra tekrar düşünürüm
En İyi Cevaplar
O sana gecmisiyle ilgili her detayi anlattiysa sende anlatmalisin ama ote yandan erkekler bunu kafasina cok takad benimde başima gelmisti, kendisi bilmem gerektigini dusunup anlatmisti bende her detayi sormustum o oldu mu şu oldu mu vs diye benim o zaman iliskim yoktu cunku ve zordu acikcasi. Sen ona gecmisle ilgili pisman oldugunu ama o gunun sartlarinda bunu on goremeden biraz dqha fazla yasadigini soylersen sorun olmayacaktie ama bu sefer daha onceden niye anlatmadin baska bi sey var mi diye de ici icini yiyecektir. En guzeli her seyi en başinda konusmak 7 ay ciddi bi sure. En basinda konusulmamisa sa hic konuşmamak.
112 Yorumla
Soran+1 yılHerkes aynı şeyi söylüyor ama benim içim içimi yiyor
- +1 yıl
Sen hem iliski bitmesin istiyorsun hem soyleme konusunda gec kalmissin hem de soylemesem nasil olur diye dusunuyorsun, hem de içim rahat olsun diyorsun. Helsi ayni anda olmaz. İlişkiler çürük ve yalan bir temel üzerine inşa edilmez. Ya hic soylemeyip temiz bir sayfa acicaktin ya da hepsini en basta soyleyip benim gecmisim bu ama bugunumde sensin beraber bir karar alalik demeliydin. Simdi boylesi olmaz. Secimini yapipnona gorr ilerlemelisin
Soran+1 yılSöyledim kardeşim, o kişiden bahsettim, bir yakınlık kurduğumuzu söyledim. Sorumlu olduğum kısım bu kadardı... Sevdiğim adamın gözlerinin içine bakıp başka bir erkeğin bana nasıl dokunduğunu, ne kadar ilerlediğini nasıl anlatırım ki... Onun da bunu sormaması gerekiyordu, başta kendisi saygısızlık etti, detayları anlatmak istemiyorum dediğimde saygı duymalıydı aynı şeyleri yüz kere bin kere sormanın gereği neydi ki... Bildiği kadarı bile ona fazla ve evet hiç anlatmamalıydım ama çok ısrar etti.
Soran+1 yılBir de bu konularda çok tecrübesizim o münasebetimin olduğu çocukla sadece bir gün görüştüm ondan önce çok uzun yıllar hiç sevgilim olmamıştı, kimseyle oturup karşılıklı konuşmadım, geçmişimle ilgili soru sorulduğunda ne söylemem gerektiğini bilmiyordum, acemice davrandım.
Soran+1 yılOnu söyledim zaten. Nerene dokundu diyor, baştan sona anlat diyor saat kaçta gittiğimden kaçta döndüğüme kadar en küçük detayları bile es geçmeden anlatmamı istedi benden bu bana saygısızlık değil mi?
Soran+1 yılTam bir birliktelik olmadı zaten, svştik dedim onu da yanlış anladı sonra düzeltmek zorunda kaldım ilişkiye girmediğimi ama başka şeyler yaşandığını söyledim detaylara girmek istemiyorum dedim bu kez de onu merak etti ve yine ısrarla sormaya devam etti ben de bir noktada onu durduğumu söyledim devamında yaşadığımız bazı şeyleri anlatmadım. Anlatamazdım...
Soran+1 yılOna anlatmadığım şeyi size niye anlatayım ki... Onun olmamış hiç
Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. merak etmesi açkıkça tuhafıma gitti çünkü insan böyle bir şeyi bilip hiç Nirvana şey olmamış gibi davranamaz o sebepten sormayacaksın illaki herkesin bir geçmişi ve yaşanmışlıkları vardır neden böyle şeyleri merak eder birde detay ister şaşırdım
19 Yorumla
Soran+1 yılEvet gerçekten. Üzerimde baskı hissettiğim için yalan söylemek zorunda kaldım oysa en başta bunları konuşmak istemediğimi söylemiştim zaten
Soran+1 yılHaklısınız ama anlatmayınca da benim vicdanım rahat etmiyor
Soran+1 yılBir kısmını anlattım zaten, saygı duyduğunu söyledi ama arada bir konuyu gündeme getirip canımı sıktı
Soran+1 yılAnlatmamaya karar verdim, önce kendime saygı duymasını öğrenmeliyim sonra da kendimi affetmeliyim fark ettim ki bu ona karşı değil kendime karşı yaptığım bir saygısızlık, kendimi koruyamadığım için kızıyorum kendime. Kendimi affettiğimde vicdanım da rahat edecektir.
- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılOndan öncekiler sizin özeliniz ve onu ilgilendirmez. Ya saygı duyup sormayacak, ya da bu ilişki böyle yürümez deyip bitireceksiniz hepsi bu Öğrense ne, öğrenmese ne demeyin, herkes, her şeyi kaldıramıyor, objektif olamıyor maalesef.
17 Yorumla
Soran+1 yılYani anlatmalı mıyım anlatmamalı mıyım?
- +1 yıl
Tabiiki de anlatmayacaksınız. Herkes bunu kaldıramaz, ilişkinizin boyutu değişir, yerine kin ve nefret girer, daha başka duygular ve soğukluklar girer. Bırakın bildiği kadarı ile, söylediğiniz kadarı ile kalsın mesele.
Soran+1 yılFakat vicdanım rahat etmiyor ve onu kandırıyormuş gibi hissediyorum
- +1 yıl
Siz onu ne kandırdınız, ne de aldattınız. Onlar yaşanır iken o hayatınız da yoktu. Dolayısı ile bunları bilmeye de hiç hakkı yok. Ama derseniz ki eski sevglililerim beni tehdit ediyor, ona sözleriz diyor ise, başkasından duyup öğreneceğine senden duyması daha iyi olur. Ama yok yaaa herkes bakıyor hayatına, böyle bir şeylerin ortaya çıkma imkanı yok diyor isen de bırakın anlattığınız kadarı ile yetinsin. Bunun vijdan yapılacak yeri mi var Allah aşkına? O sana ayrıntısına kadar anlattı mı sence geçmişini? Hem neden anlatsın ki? Her insanın bir cahil anı, saçamaladığı, konturolünü kaybettiği, aptallaltığı, hatalar yaptığı anı olmuştur. Aslolan sonrasında olanlardır. Hatalara devam mı ettik, yoksa daha dikkatli olup doğru yolumu bulduk. Evet alatmayın, vijdan da yapmayın artık...
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim, burada bir sürü yargılayıcı yorumlara maruz kaldım, kendimi daha fazla sorguladım. Onu gerçekten çok seviyorum ve yanlış bir şey yapmak istemiyorum, açıklamanız bana kendimi daha iyi hissettirdi ben kötü biri değilim ve sevdiğim adam için birçok fedakarlık yaptım birileri hâlâ saf buldun kapakladın falan diyor halbuki ben de çok saftım öncesinde sadece bir kişiyle yakınlık kurdum o da beni kandırarak duygularımı suistimal etti, ısrarcı davrandı. Ben bundan sevgilime bahsettim ama sadece bazı detayları atladım. Buna rağmen hâlâ vicdan azabı duyuyordum artık önce kendimi affetmeye çalışacağım, önce kendime saygı duymayı deneyeceğim.
- +1 yıl
En doğrusu da bu zaten. Aslolan kendini temiz ve iyi hissetmen ve kimsenin sana kirli ya da temiz drme hakkı da yok. Ve aşk ile olan zaten kimseyi kirletmez, kötü biri de yapmaz. Biri bana dese ki, ya da çok çok sevip aşık olduğum kadınım deseki falanca tarihte filanca adam vardı ve onu ölesiye sevmiş, aşık olmuş, çok şeyler yaşadık ben ona saygı duyar, en azından o adsm kadar olmasa bile ona yakın, onun kadar beni sevmesini, bana aşık olmasını, bana bağlanıp, sadık olmasını ister, beklerdim. Bu bir günah değil, arsızlık, edepsizlik değil, aşk tı çünkü.
Soran+1 yılSizi anlıyorum ama benim yaşadığım olay aşktan ziyade suistimaldi, duygusal anlamda tatmin edip bir şeyler yaşandıktan sonra arkadaş kalalım diyen biriydi sevgilim de saygılı davrandı yalan yok, kendi hiçbir şey yaşamamış olmasına rağmen hemen kabul etti, normal karşıladı ama daha sonra bunu birkaç kez daha sordu ve tüm detayları anlatmamı istedi, en sonki konuşmamızda ise onu inandırmak için yemin ettim ve o da bunu bir daha sormayacağını söyledi. O günden sonra ne zaman güzel bir söz söylese mahçup hissediyorum kendimi beni meleğim diye seviyor, kızım diye seviyor, küçük bir kız çocuğu gibi davranıyor ve yüzüme bakarken gözleri doluyor nasıl içim rahat etsin ki bu durumda... Benden önceki sevgilileriyle hiçbir birliktelik yaşamamış ama benimle yaşamak istediğini söylüyor, onları içim almadı ama senden eminim diyor nasıl diyebilirim şimdi dur ben sana yalan söyledim diye... Söylemek zorunda olmadığımı biliyorum ama hâlâ içim rahat değil.
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
17Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 361 cevap paylaştı.
+1 yılBilmesi gerekeni kqdqr anlat.. Cehalet mutluluktur.. Valla bqnq kalsa herşeyi qnlst.. Karşındakinin sevgisinden eminsen cebindeki herşeyi masaya koymalısın.. Ki bugün sakladığın 1 şey yarın 10 şey olur :)
13 Yorumla
Soran+1 yılŞu an bana çok güveniyor, bu konuda doğruyu söylediğimden emin ve hatta birkaç kez tekrar konuyu açmaya çalıştığında ona kızdım benim için normal bir tecrübe değildi ısrar ve manipülasyona maruz kaldım ve karşı taraf işi bitince beni terk etti
- +1 yıl
Peki güvendiğin bir sana yalan söyleseydi ne hissederdin. Masanın diger tarafına geç ve onu düşün.. Bu tamamen sana kalmış seni rahatsız etmese ya da geçmişim ilgilendirmez desen burada bu soruyu nede sordun.. Demek ki bir yanlışlık var gibi kurcalıyor beynin.. Neyse senin bileceğin iş. bir şey diyemedi bu ülkede durust olmak çogu kez bdel ödemek oluyor :)
Soran+1 yılBeni ilgilendirmeyen, geçmişiyle ilgili bir konuda yalan söylediyse sorun etmezdim, ben bana olan tavırlarına bakarım, geçmişi beni ilgilendirmez hatta sorgulamam bile inanır mısın o anlatana kadar geçmişiyle ilgili hiçbir şey sormadım zaten. Bana göre bu saygısızlık. Beynim sorguluyor çünkü bana o olayı hatırlatacak şeyler söylüyor bazen yani anlattığım kadarı bile içine dert olmuş, uykularının kaçmasına neden olmuş. Beni kabullenir ama yargılamayacağına emin değilim, olmadık zamanlarda dile getirebilir ve yine içine dert edebilir hatta hâlâ inanmayıp sorgulamaya da devam edebilir üstüne bir de sen bana yalan söyledin eklenir. İşin içinden çıkabileceğimi sanmıyorum ama evet, vicdanım da rahat değil. :(
Gizli Üye(18-24)+1 yılBöyle bir şeyi anlatmamalıydın bile bence neden düşünüyorsun ki bunu salla
51 Yorumla
Soran+1 yılBeni çok güzel seviyor, çok masum seviyor ve ben ömür boyu o adamın yüzüne bakacağım bir de yemin ettim inansın diye🤦🏻♀️ha bir de kendisi o tarz bir şey yaşamamış.
Gizli Üye(18-24)+1 yılZaten böyle bir soru sormaya hakkı yok. O yüzden vicdanı bırak onun sızlasın. İlişkine vicdan azabı çekmeden devam edebilirsin
11 Yorumla
Soran+1 yılBence de hakkı yok ama yine de yalan söylememeliydim:(
- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılAnlat seni olduğun gibi kabul etsin ama kullanıp bırakma riskinde var karakterini çözmüş olman lazım
14 Yorumla
Soran+1 yılAsla kullanıp bırakacak bir insan değil ama yalan söylediğim için affetmeyebilir
- +1 yıl
Sende açıkca anlat başta çekindim ama sana yanlış yapamazdım dersin herşeyi detaylı anlat en azından vicdanın rahat olur
Soran+1 yılBu konu birçok kez gündeme geldi ve ben bir de inansın diye yemin ettim sonra benden özür diledi bu kadar irdelediği için. Şu an bana çok güveniyor
- +1 yıl
Dm den yazarmısın yardımcı olayım
Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. hiç bir şey anlatma sır sende kalsın, anlatırsan kaybedersin
10 Yorumla
+1 yılEksik söylemek yalan söylemektir. Ya hepsini anlatacaksın ya da hiçbir şeyi.
14 Yorumla
Soran+1 yılBen anlatmak istemedim ama o ısrarla sordu
- +1 yıl
Geçmiş çöptür çöpü köpekler karıştırır.
Geçmiş derken 20-25 yıllık hayatında 20 kişiyle ilişkisi olmuş biri de geçmişimle yargılama demesin.
Soran+1 yıl1 kişi kardeşim
- +1 yıl
Seni kastetmedim ki genel konuştum
Gizli Üye(25-29)+1 yılUcu girdi demişsin bi yorumda kadınlar neden böyle yok ucu girdi sayılmaz yok 5 cm girdi sayılmaz valla bayılıyorum yalanlarınıza teomanın dediği gibi yalanlarınız güzel inanması keyifli.
01 Yorumla
Soran+1 yılYanlışlıkla oldu, ben istemedim böyle bir şey yapmasını ve durdurdum o an zaten.
+1 yılBence tuzak olabilir anlatma bu kadar takılması normal değil
09 Yorumla
Soran+1 yılTuzak derken?
- +1 yıl
Öğrenmek için çok düzgün soruyor olabilir
Soran+1 yılÖyle olsaydı bildiği kararından da rahatsız olup terk ederdi beni. Ben sanmıyorum öyle olduğunu, çok seviyor beni. Bir şekilde kabullenirdi ama bu süreç ikimiz için de zor olurdu
- +1 yıl
Kaldıramayacağını düşünüyorsan paylaşmamalısın belli ki extrem şeyler var
Soran+1 yılKaldıramayacağını düşünüyorum ve bana olan güveni bütünüyle sarsılacak ama böyle de benim vicdanım rahat etmiyor
- +1 yıl
Belli ki çok feci tecrübelerin var bence söylememelisin
Soran+1 yılÇok feci tecrübelerim yok ne anlatıyorsun a... Sadece bir kez bir erkekle yakınlık kurdum onda da sonuna kadar yaşamadık her şeyi ayrıca bir kez bile tatmin olmadım kafandan fantezi türetme
- +1 yıl
Neden o zaman kaldıramayacağını düşünüyorsun Kİ?
Soran+1 yılYalan söyledim çünküüü
+1 yılBazı insanlar bekarete önem veriri. Anlatsan iyi olur
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Takılma zaten çok bir şey olmamış
11 Yorumla
Soran+1 yılSürtünme
Belki dinlemek hoşuna gidiyordur
20 Yorumla
+1 yılHayırlısı olsun ne diyim
00 Yorumla
+1 yılDoğrusu ne, kaç kisoyle beraber. oldun
00 Yorumla
+1 yılYanlış yaptigin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. boş ver yasamissin gecmiste kalsın orada
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBuldun safı kandır dur
01 Yorumla
Soran+1 yılAnneniz saf
Gizli Üye(30-35)+1 yılBakire isen diğer detayları bilmesine gerek yok
07 Yorumla
Soran+1 yılAma merak ediyor, sorguluyor.
Cevap sahibi+1 yılBakireyim sevisme yasadim rahatsız olacaksan kapı orada de
Soran+1 yılAma onu kendim bozdum yani ispat edemem ki
Cevap sahibi+1 yılAçıkça söyle inanmaz ise kendi bilir
Soran+1 yılAçıkça söyledim zaten ve de inandı
Cevap sahibi+1 yılDetaylı konuşmak ister
Cevap sahibi+1 yılIster misin
Cinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Bence anlatmalisin
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı.
+1 yılAnlatma yaşat ona
00 Yorumla
+1 yılO zaöan ona yaşat
00 Yorumla
Devamını Gör(5)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Sevgilim beni çok seviyor ama ondan bazı şeyler gizliyorum, sizce anlatmalı mıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne