Bu konuda haklısın ama senin yaşında 44 müş. Genç biri olsaydın da, bu yorumu yapsaydın anlardım,. Ama neden böyle bi yorum yaptığını anlayamadım. Heralde profilde yazan yaşın. Doğru değil
Yorumları okuduğum için böyle bir yorum yaptım. Ayrica yasim 45... Ama genc kiz ayarlama ya da bilma sıkıntım yok. Çünkü bedenen 20 lerdeyim. Olgunluk ve genclik bir arada olunca bakmayan kız yok merak etme dostum :d
Yaşını söylüyor musun peki kızlara, yoksa soranlara yaşını bilerek küçük mü söylüyorsun? Ben de 25 gösteriyorum 33 yaşındayım. Kızlara yaşımı söyleyince. Büyüğüm diye soğuyorlar. Ayrıca bende senin gibi hem olgun hemde genç gösteren biriyim ama bakmayan kız var tabi. 😊 mesele yaşta ya da tipde olduğunu sanmıyorum. Başka bişey var
Dostum... Ben ne soylesem bir kusur bulacaksın. Siz hala kadınları anlayamamissiniz. Sizin ne söylediğinize değil, işime bakarım. Sin olarak olgun erkekler genc erkekler gibi kadın delisi değildir. Buradaki genclerin yokluktan kadınların peşinde nasıl koştuklarını, nasıl komik durumlara düstuklerini görüyoruz zaten. Siz takılın kafanıza gore. Bosverinnn 😀
Abi. Allah rızası için. Sünnetsiz penis, ne zamandan beri, gurur kaynağı oldu? Ne zaman çıktı böyle, Penisim sünnetsiz diyip, gururla internete yazmalar. Şaşırıyorum gerçekten. Ayıp olan bir şey sünnetsiz olmak ayıp, gururla anlatılır mı. Ayrıca komik 😅😆 Ayrıca sünnet olmak, hem sağlık, hemde cinsellik açısından iyi bir şey, sünnetsiz penisde, penis başı kapalı olduğu için, hem hastalık kapma ihtimali fazla, hemde tahrik olma ihtimali az. Sünnet olunca, penis başı hep açık oluyor, ve hep, en ufak şeyde, sürtünmeden dolayı, ordaki damarlar etkileşime geçtiğinde çabuk sertleşiyor. Sünnet derisi, penis başını örtmekden başka ne işe yarar? Ayrıca görüntüsü de çirkin ve itici 😅😆 amerikada kadınlara sormuşlar. Çoğu sünnetli penisin daha çekici ve güzel durdugunu söylemiş. Kafirler bile sünnetli penis beğeniyor
Kanka bu kızların çoğu boş muhabbet yapar sanaldan tanışıp, vurduran çok nadirdir. Öyle her kız sanaldan tanışıp, vurduysaydı, ülkede abaza erkek kalmazdı 😆 kızlar vermiyorlar diye çoğaldı bizim abazalar. Abaza derken lafım sana değil. Üstüne alınma. Sen abaza değilsin. Ben ortaya konuşuyorum
Hadi canım. Bulmak zormuş. Git bir dans kursuna tangoda dolu yaşlı abaza var 😅 hem bekarlar da var. Babam yaşlarında. Birde maddi durumlarıda fena değil
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
49Cevap
Ağzının tadını biliyorsun :)
kalçanın altına yastık koyup bacak omza yapıp kadının üstüne yatarak sertçe giriş çıkışlarda testisler analı döver 😈
Biri sarkık olunca noluyo demiş anina vura vura * iste klitorisi denk getir
Sen ne kadar tecrübelisin oyle
İyi de anal yaparsa testisler vajinaya çarpar 🥵
Gençler kendileri tercih edilmeyince ister istemez kızıyor. Ama işi bilen kadınlar kim ile ilgileneceğini biliyor.
Bu konuda haklısın ama senin yaşında 44 müş. Genç biri olsaydın da, bu yorumu yapsaydın anlardım,. Ama neden böyle bi yorum yaptığını anlayamadım. Heralde profilde yazan yaşın. Doğru değil
Yorumları okuduğum için böyle bir yorum yaptım. Ayrica yasim 45... Ama genc kiz ayarlama ya da bilma sıkıntım yok. Çünkü bedenen 20 lerdeyim. Olgunluk ve genclik bir arada olunca bakmayan kız yok merak etme dostum :d
Yaşını söylüyor musun peki kızlara, yoksa soranlara yaşını bilerek küçük mü söylüyorsun? Ben de 25 gösteriyorum 33 yaşındayım. Kızlara yaşımı söyleyince. Büyüğüm diye soğuyorlar. Ayrıca bende senin gibi hem olgun hemde genç gösteren biriyim ama bakmayan kız var tabi. 😊 mesele yaşta ya da tipde olduğunu sanmıyorum. Başka bişey var
Dostum... Ben ne soylesem bir kusur bulacaksın. Siz hala kadınları anlayamamissiniz. Sizin ne söylediğinize değil, işime bakarım. Sin olarak olgun erkekler genc erkekler gibi kadın delisi değildir. Buradaki genclerin yokluktan kadınların peşinde nasıl koştuklarını, nasıl komik durumlara düstuklerini görüyoruz zaten. Siz takılın kafanıza gore. Bosverinnn 😀
İsteyebilirsin, benim testislerin iri, penisim büyük, kalın, sünnetsiz ,,21,2 cm boyu,6,1 cm kalınlığı
Abi. Allah rızası için. Sünnetsiz penis, ne zamandan beri, gurur kaynağı oldu? Ne zaman çıktı böyle, Penisim sünnetsiz diyip, gururla internete yazmalar. Şaşırıyorum gerçekten. Ayıp olan bir şey sünnetsiz olmak ayıp, gururla anlatılır mı. Ayrıca komik 😅😆 Ayrıca sünnet olmak, hem sağlık, hemde cinsellik açısından iyi bir şey, sünnetsiz penisde, penis başı kapalı olduğu için, hem hastalık kapma ihtimali fazla, hemde tahrik olma ihtimali az. Sünnet olunca, penis başı hep açık oluyor, ve hep, en ufak şeyde, sürtünmeden dolayı, ordaki damarlar etkileşime geçtiğinde çabuk sertleşiyor. Sünnet derisi, penis başını örtmekden başka ne işe yarar? Ayrıca görüntüsü de çirkin ve itici 😅😆 amerikada kadınlara sormuşlar. Çoğu sünnetli penisin daha çekici ve güzel durdugunu söylemiş. Kafirler bile sünnetli penis beğeniyor
Herkesin zevki farklıdır seninde demekki böyle ne yapalim
Şak şak kalça yanaklarına vurmasını mı seviyorsun yoksa ağzına alıp somurmayı mı seviyorsun neden sarkık istiyorsun
ikisi de
Deli gibii arzulattin bak şimdi kendini
En son ne zaman becerildin sen
Olgun biriyim yapılı testis ve penisim Buyuk rahatsızlık veriyor bacaklarıma çarpıyor
Kanka bu kızların çoğu boş muhabbet yapar sanaldan tanışıp, vurduran çok nadirdir. Öyle her kız sanaldan tanışıp, vurduysaydı, ülkede abaza erkek kalmazdı 😆 kızlar vermiyorlar diye çoğaldı bizim abazalar. Abaza derken lafım sana değil. Üstüne alınma. Sen abaza değilsin. Ben ortaya konuşuyorum
. çarkıfelek çevirmeye devam
Sanayi de bi laf var
*mı bulduk da kıllısını istiyosun diye
Senin ki de o hesap...
Kaç yaş aralığı? Yaşlı derken dedem yaşında değildir umarım 😅 yoksa sugardady'e döner iş 😆
adam mı yaşlı olmalı? penis boyu önemsiz galiba
İri testis gerçekten hoş mu benimde öyle ama istemiyorum
olgun sevmek güzeldir, bulmak zor
Ben burdayım da gelip bulan yok
Bence bulmak zor değil, aramak zor. Buralarda binlerce "abazan kaleşnikof" var. Hazır bekliyorlar sizin için. Bir şıklama yeterli bence.
Hadi canım. Bulmak zormuş. Git bir dans kursuna tangoda dolu yaşlı abaza var 😅 hem bekarlar da var. Babam yaşlarında. Birde maddi durumlarıda fena değil
Sarkık kötü değil mi :)
ben beğeniyorum
Değişik
avuçlayıp sıkmak ister miydin
Hadi iri istenır de sarkık ne alaka :))
Çok normal. Seni ezsin istiyorsun
Parası da bol olanından mı 😂
Kötü degil bence amasyada
Zevk meselesi kimseyi ilgilendirmez.
Yooo değil isteyebilirsin
Sen o sekilde seviyorsan neden kötü olsun?
İlk kez bir işe yaradı
kendin istiyorsun biz ne bilelim kotu mu😆
Yaşlı mı
Emin misin?
olgun yani
Neden sarkık peki anlamadım
vajinsya çarpıyor
Tam anladığımdan emin değilim.
sarkık daha iyi çarpıyor vajinaya doggyde
Tecrübe mi yoksa tahmin mi
tahmin ama böyle olgun birini istiyorym
Merak ettim benimki tarife uyuyor mu diye. Kadınların böyle bi zevki olduğunu bilmiyordum
eline al. ne kadar iri
İri ve sarkık aynı şey değil
Olgunum, testislerin, penisim büyük
İri daha iyi olur senin için
Yaşlı seviyorsun
sarkık olunca ne oluyor
Kökleye kökleye girip çıksın dimi
İyi önemli olan kalkınca nasıl duruyor
Yaşlı mı
Emin misin?
Niye bana denk gelmez senden :)
iri iyide sarkığı bilmem
Yapma bunu yanarız be bak 🔥
sarkmadı daha :D
Hakındır
Yaş kaç
Benim ki gibi
Sana kalmış
Benim 19 cm ama testisler ufak
🤣🤣🤣 olgun iyidir
bu nasıl krıter la
Yok kotu degilde tuhaf
Bu benim
😂😂😂😂
kötü
Bende var
ne boyutunda
Avuç dolduruyo
geldim :)
Niye kötü olsun
Zevkler ve renkler tartışılmaz diyebilirsin. Senin tercihin bu.
beni anlatmışsın
İlginç istek
Yaşlı değilim ama iri sarkıtırsın yalayarak da ;)
Zevk meselesi
memeler çok iyi
Memelerin nasıl
Valla zevk meselesi
evet kötü