Gizli Üye(25-29)1 yılArzulanan olmak zaten dünyanın en kolay şeyi erkekler önüne gelene yürüyor 😂 Sevilen için de gerçekten güzel olman lazım. Ekstra olarak sempatik ve sıcakkanlı olmak da önemli. Bu üçü her türlü erkeklerin aşık olacağı özellikler.
02 Yorumla
Soran1 yılSempatik ve sıcak kanlıyım bunu söyleyen de çok kişi var. Sıkıntı şu benim hoşlandığım aşık olduğum erkekler sadece beni arzuluyor. Benden hoşlanan erkekleri de ben sevemiyorum
Cevap sahibi1 yılSadece arzulamalarının sebebi seni beğenmemeleri. Ben bununla sevgili olmam cinsellik yaşarım yeter kafasındalar. Erkeklerin çoğu için cinsellik için dış görünüşün çok da önemi yok.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u 1 yılKendin olarak. kimseye zorla sevdiremezsin kendini
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 780 cevap paylaştı. Sadece sevdiğine kandini arzulatırsan bu dediğin olur.. Ama herkesin arzuladığı bir kadını bir erkek sevmez.. Buda giyim tarzı ve davranışla ölçülür...
05 Yorumla
Soran1 yılAçık giyinen bi yönüm yok ama anlaşması kolay biriyim erkekler çok konuşuyor benimle
Soran1 yılArzulanan sevilmeyen biriyim. Daha doğrusu arzulayanlar sevmiyor. Beni sevenleri ben sevmiyorum. Beni arzulayanlaron beni sevmesini nasıl sağlarım
- 1 yıl
Olaya şöyle bakalım.. Seni arzulamak seni gördüğümde ilk düşündüğüm şey olur.. Görsel bir zevktir. Bu görünüşe sahipseniz size ulaşmayı denerim.. İşte burada sizin sözleriniz ve davranışlanızdan etkilenip sizi sevmem gerekir.. Bu da kısaca şu demektir.. Arzuladığım bir kadının bana iltifat etmesi hayran görünmesi gururumu okşayacağı için ona hayran olup aşık olurdum :)))
Böyle bakarsanız olaya buna uygun bir yaklaşım çıkarabilirsiniz..
Soran1 yılAnladım teşekkür ederim
1 yılArzulayan ama sevmeyen kişiden uzak durarak. Mutlaka bir gün seven arzulayan isteyen biriyle tanışırsınız
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılYazikkk öyle bir şey olduğunu hala düşünüyor musun cidden sevilmeyenler hep öyle oluyo genelde sevilenlerse herkes tarafindan seviliyo
13 Yorumla
Soran1 yılBana şu ana kadar hiçbir erkek aşık olmadı ama hepsi çok güzel seksisin seninle seks istiyorum dedi ama brn sevsinler istiyorum arzulamak dışında
Cevap sahibi1 yılGenelde bu böyledir seviyorum diyende genelde seks için yalan söyler. Sevene denk gelmek derin bi mağarada ışık bulmaya benziyo
Soran1 yılUffffff gerçekten her seferinde bu farklı dediğim erkek de aynı çıkıyor
Arzulanmak kolay, sevilen olmak için de samimi sevgiyi göstermek gerekir.
00 Yorumla
1 yılBu takıldığın erkeklerin kalitesiyle alakalı maalesef
00 YorumlaArzulanan ama sevilmeyen kadin olmak cok kotudur be😔
20 YorumlaDoğru insanı bekleyerek:)
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Elektrik varsa arzulanan ve sevilen olur
00 Yorumla
1 yılO sadece evlenince olur kadesim
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılSadece seks diyorsun yani
00 Yorumla
1 yılYanlıs ınsanlar cıkmış karsına... cokmugüzelsın...
00 YorumlaSadece abbbazalar girmiş hayatina
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Doğru kişiye denk geldiğin zaman
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBaşkasında olursun onda olmazsın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılŞerefsiz birine denk gelmediğinde🦊
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılEn özel zevkleri arzulanan kız yaşar sevilen değil
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 659 cevap paylaştı.
1 yılİkisi birden olmak zor ya
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Arzulanma basitte sevgi kolay olmuyor
00 Yorumla
1 yılArzulandigini nereden biliyorsun
02 Yorumla
Soran1 yılSöylüyorlar
- 1 yıl
Demekki iyi degilsin baglama konusunda
Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Çok seksi olma
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılSizi tanıyabilirmiyim
00 Yorumla
1 yılSadece ciksellik
00 Yorumla