Ben eski eşimle çok iyi bi seks ilişkisi yasardık 10 senenin sonunda ondan sogudum ama boşanirken bike seks yaptik çok guzel bi uyumumuz vardı şimdi öyle biri denk gelmiyor onu kesinlikle istemiyorum ama onun gibi biri varmidir ki yoksa bi omu böyle
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 614 cevap paylaştı.
+1 yılİnsan bazen ten uyumunu yakalıyor benimde ayrıldığım eski eşimle çok iyi bir seks hayatım vardı birbirimizin içinden geçerdik hemen hemen hergün saatlerce seks yapardık birkaç kötü huyu dışında onunla iyi de anlaşırdık ama nasipten çıkınca annesi sebep oldu tüm ilişkimizin içine etti ayrılmak zorunda kaldık sonra birdaha görüşmedik
Yapacak bir şey yok maalesef sürpriz bir şey bu ten uyumu ve herkes ten uyumu sağlayamaz herkesin isteği de aynı olmaz kimisi hiç cinsellik bile aramaz
Tabi evlilikten de soğudum çok istekliyim ama yeniden evlenmeye korkuyorum yine başıma bela olursa yine ayrılık olursa başka bir çocuğum olursa onu da göstermezlerse ya da süreki trip atan kıskanan biri olursa diye içimde sorun olan şeyler var
Çocuğumu görmemem de belki hayırlıdır çünkü çocuk için bir araya gelip yüz göz olsak kendimizi tutamaz bir çocuk daha yaparız öyle tahmin ediyorum 😂😂
Neyse yapacak bir şey yok geri dönüşü olmayan bitmiş anıları hatırlamak ancak kendi enerjimizi söndürür
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılTen uyumu vardı demekki bu oldukça önemli bir kriter illaki bunu yasayabilecegin başka birileri de vardır karşılıklı saygı ve güven önemli ve tabi beklentilerin bilinip karşılanması da. Arzu ve tutku sekste olmazsa olmaz en önemli iki kriterdir ama bunu herkeste bulmak çok zor. Yaşadığım için iyi biliyorum
02 Yorumla
Soran+1 yılZaten eski eşimde bana şunu söylemişti senden baskasında bu hissiyati almiyorum demişti
Cevap sahibi+1 yılIllaki alınır sen de o da alırsınız ama doğru insan bulmak o kadar kolay değil dediğim gibi ten. uyumu karşılıklı arzu tutku güven bunlar önemli durumlar. sekste bencillige de yer yoktur partnerler birbirini düşünmeli ve mutlu edebilmeli.
+1 yılHayat yerim dolmaz diyenlerle dolu ve hepsinin yeri doluyor.. Sadece ten uyumunu yakalamak lazım. Ben tutkulu seviyorum mesela, yavaş yapalım, sakin olalım diyen bir partnerle aynı keyifi almıyorum onlarla seks yaparken kendimi 80 yaşında ölmek için takvim sayan yaşlılar gibi hissediyorum.
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 789 cevap paylaştı. Muhtemelen öyle bir şey vardır, ancak tam olarak aynı olmasa da benzeri bulunabilir. Fakat, onu bulmanın zor olacağını düşünüyorum çünkü yaşadığın deneyim senin için çok özel, bu yüzden belki de tam olarak kendini veremiyorsun.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
80Cevap
+1 yılBelli ki eski eşin bu işi bilen nadir insanlardan birisi , onun gibisi hatta daha iyisine vardır ama bu noktada araştırmacı ve seçici olmalısın çünkü sayıları oldukça az
03 Yorumla
Soran+1 yılHayir biz birbirimizin ilkiyiz beraber ögrendik ne varsa
- +1 yıl
Tamamda şu an onun gibi birisini arıyorsan dikkatli bakmalısın
Soran+1 yılAramıyorum denk gelirmi ya da öyle insanlar varmidir diyorum
ya sen na anlatiyosin be kizm buradi turkiye nadil bi yaln bu inn sen iliskiye girmk isticeksn birde begenmiceksin sakat ederler bu ulkede apartman bosluklarinda damacana sknler var
00 YorumlaTenin Seksi onda keşfettiyse onunla yaşadığınız cinsel deneyim ve hissettirdikleri güçlü olacaktır muhakkak. Ama onun gibilerde var, ondan daha iyilerde var, ondan çok daha kötülerde emin ol.
00 Yorumla
+1 yılYani bunu tanıyarak konuşarak düzgün aklı başında seçebilirsin bulabilirsin. Az çok sohbetten anlarsın. YAni uzunca biraz sohbet edilmeli konuşulmalı böyle burada uzun olmuyor
00 Yorumlaİllaki cinsel uyum yakalayacagin biri vardır, ama onu bulmak kolay değildir. Ayrıca eski eşinle bu kadar uyumlu hissetmenin nedeni duygusal bağ da olmasıydı aranızda
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılBirine alışınca başka biri öyle olmayacak gibi gelebilir normal bence öyle düşünmen denedin mi başkasıyla bilmiyorum
015 Yorumla
Soran+1 yılDenemedim
- +1 yıl
O yüzden sana öyle geliyor olabilir bende bi iki boşanmış kişiyle oldum
Soran+1 yılBilmiyorum öylesine bi seks yapmam ben ya
- +1 yıl
Öylesine değildi zaten biriyle kısa oldu Biriyle 2 yıl
Soran+1 yılSevgilimiydiniz yani
- +1 yıl
Evet
Soran+1 yılAnladım
- +1 yıl
Öyle işte güzel günlerdi
Soran+1 yılNe oldude ayrildiniz
- +1 yıl
Biri evlendi diğeri ailesinin yanına taşındı soğukluk girdi
Soran+1 yılHmm
- +1 yıl
Evet öyle
- +1 yıl
Bak yazan dolu 😅
Soran+1 yılYazan olsun napim 🙃
- +1 yıl
😅😂 peki
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılTen uyumu diye bir şey var. Sadece şu an öyle birine denk gelmemiş son. İllaki vardır. Ama tanışıp tanıyıp bunu yaşaman gerekiyor.
010 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum ki tanışmakta problem yok ama birlikte olma konusunda emin olamiyorum
- +1 yıl
Ya bunu denemeden yaşamadan bilemezsin ki. Sonucta alnında yazmaz bu kişi sana uyumlu mu değil mi. Kaldi ki şöyle bir durum var. Bir erkeğin performansı değişkendir. Yani bir erkek bir kadınla cinselliği süperdir diğer bir kadınla çok kötü çünkü biri adamı ateslemeyi biliyordur. Digeri soğuktur. Ve diğer şeyler de erkek birçok şeyden etkilenir. İs stresi, uykusuzluk, beslenme vs gibi. Kaldi ki yazmışsın benim gibi biri demişsin senin gibi biri nasıl biri ki yani istek anlamında
Soran+1 yılAşırı arzulu istekli oluyorum kendimden geciyorum sekste
- +1 yıl
Wow. Her erkeğin aradığı ideal kadın. Senin gibi bir kadının sana uyumlu birini zor bulmamasi gerek. Cunku her erkek böyle bir kadın arzular.
Soran+1 yılAma her erkekte öyle olmuyor iste ya da ben öyle dusunuyorum
- +1 yıl
Tabi ki nasıl ki her kadın aynı olmuyor erkekte öyle. Umarim herkes istediği gibi birini bulur. Sonucta tanışıp denemeden bilemezsin. Bende bir erkek olarak tabi ki bir kadında istediğim şeyler var bankada denk gelmedi öyle biri ama kimsede de ben öyle biriyim yazmıyor tanışıp tanıyıp yaşamak lazım. Sonucta sağlıklı birisin ömür ve yaş geçiyor. Duzenli cinsellik şart. Kadinligini yaşaman şart.
Soran+1 yılDuzenli insan bulmak zor biriyle konusmaya basliyorum mesela bi hqreketinde soguyorum ya da baska biride benimle konusmayi kesiyor bi turlu devam etmiyor bu muhabbet
- +1 yıl
O zaman denemeye devam ve isteklerini söylemelisin beklentilerini, arzularını , hayallerini. Paylasmak istersen dinlerim.
- +1 yıl
+1 yılHani evlilik hayatinda hersey cinselikdi
O kadar cinsel hayatiniz olmasina ragmen bosanmisiniz19 Yorumla
Soran+1 yılAnlasamiyorduk ama sekste de en iyisi bizdik bence
- +1 yıl
Demek hersey seks degilmiş
- +1 yıl
Buradaki erkekler dedikleri şu 80% seks diyorlardi ee anlasamadikdan sonra seks de boş
Soran+1 yılAynen öyle canm yuzde 50 seks yuzde 50 saygi sevgi lazim
- +1 yıl
Yani demek hersey seks degilmis onu anladik
Abazalar 80% seks diyor cahil insanlar iste - +1 yıl
Tekrardan evlenirsin insallah 27 yasindasin cok gencsin
Soran+1 yılInsallah dogru kisiyle 🙏🏼 tesekkur ederum
- +1 yıl
Rica ederim
- +1 yıl
@saudadee222 sen öyle san
Cinsel Yaşam konusunda 466 cevap paylaştı. Onun gibi biri olmadıyı nasıl anladınız, ondan sonra kaç kişiyle bunu deneyerek karar verdiniz merak ettim 🥹😂😂
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılAdam yapmayi bildigi ve zevk vermeyi bildigi icin boyle hissediyorsun. Bazen cok seversin uygun omaz bqzen cok uyarsin ama sevmezsin
00 Yorumla
+1 yılBaşka sevişmelerin oldumu peki? Kıyaslama şansın varsa evet onu ararsın daha iyisini bulamadığın için.
00 Yorumla
+1 yılben de aynı durumu yaşıyorum ve bir yerden sonra sinir bozucu oldu denk gelmemesi. Beyaz tenli minyon musun?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 792 cevap paylaştı. Yıllar önce bir kadınla ilişkim vardı. Çok süper sevişiyordu. İkimizde çıldırıyorduk sevişirken. Sonra ilişkimiz devam etmedi. Ondan sonra seviştiğim hiç bir kadından ondan aldığım zevki alamadım
00 YorumlaSeks uyumunuz varsa neden ayrıldınız çiftlerin en büyük problemi bu çünkü
01 Yorumla
Soran+1 yılAma seks dısında muhabbet yok surekli kavga gurultu
- Cinsel Yaşam konusunda 517 cevap paylaştı.
+1 yılvardır yanlış yerlere bakıyosun bence denemek lazım
02 Yorumla
Soran+1 yılBiyere bakmiyorum ki soru sordum öyle
- +1 yıl
hımm burdada çok muhabbet dönüyor ama herzaman daha iyi yapan vardır. denemeye devam hangi şehirdesin
Gizli Üye(36-45)+1 yılMutlaka var hatta daha uyumlu daha yüksek performans bile var yuzde yuz ten uyumu yasayabilecegin aklina bir saniye bile getirmeyecek unutturacak güvenilir saglam birisi ama sen on yargılı olma karsinda ki kisiye karsi
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Mahkemeye koşacağınıza bir terapiste gitseydiniz...
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 544 cevap paylaştı.
+1 yılYani onun gibi derken nasıl bilinmediği için yani daha doğrusu senin nelerden hoşlandığına bağlı.
00 Yorumla Abla yaprak hastası mısın. Niye mutlu mesut aile hayatı istemiyorsun
Habire yaprak habire yaprak00 YorumlaDuygusal tutkulu birisini böyle birini istiyorsun zor denk gelir
00 YorumlaVar tabi ki onun gibi bir sürü erkek. Sen ne iş yapıyosun?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 882 cevap paylaştı.
+1 yılÇıkar elbet karşına bu kadar karamsar olmaya gerek yok
00 Yorumla Ondan daha istekli arzulu seni arzulayacak var
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılgüzel bir ten uyumunuz varmış muhakkak birisi denk gelir
00 Yorumla Boşanirken bile yapmışsan ancak evlenmeden biriyle yaparsın:)
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 311 cevap paylaştı. Merak etme Sürüsüne bereket birazdan doluşurlar seç beğen al 😅😅😅
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılNasil biriydi ki? Neden ayrildiniz seks yuzunden degildir herslde
01 Yorumla- +1 yıl
Dertlesmek isterim seninle tecrubeli bayan :)
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılBu ten uyumuyla alakalı , çok iyi yaptığını iddia edenle de olsan uyum yoksa yürümez
00 Yorumla Buradaki arkadaşlarla deneyebilirsin çok istekliler
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılVar tabiki. Ama bunu yaşamadan anlaman çok zor. Öpüşmeden ya da kokusuna verdiğin tepkilerden anlayabilirsin bi tık.
11 Yorumla- +1 yıl
👍
+1 yılYani niye öylesini bulamayasın daha iyisini bile bulursun
00 Yorumla
+1 yılsoruyu okuyunca "eski eşim bu siteyi nereden bulmuş da soru sormuş acaba?" diye düşünmeden edemedim.
bu anlattığın biziz yani başka açıklaması olamaz. Regl ve hastalık durumları hariç hiçbir günü boş geçirmezdik 😅🥵
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yıltam olarak detay vermen gerekiyor :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSadece seks tek basina mutluluk ya da huzur getirmez
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÖyle skenini zor bulursun , ama bi denemek lazım
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılMaça çıkmadan bilemezsin ki uyumlu olup olmayacağını.
00 Yorumla
+1 yılSen devam et böyle
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılArzulu istekli şehvetliyimdir ben doyumsuz yaptıkça yapası gelen sertlikten hoşlanan defalarca boşaltan kadınını hemde ama buna dayanabilecek kadın İnan pek olmuyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılElbet vardır denk gelirsin mutlaka benim tek anlamadığım konu boşandıktan sonra insan neden tekrar ilişki yaşar
02 Yorumla
Soran+1 yılÇünkü tek iyi yaptigimiz sey buydu kesinlikle anlaşamıyorduk
Cevap sahibi+1 yılHem anlaşamayıp hem ilişki yaşamak garip ne kadar iyi yapıyor olsanız bile
Illaki vardır seks günümüzün vazgeçilmezi oldu
21 Yorumla
+1 yılKimse bulunmaz hint kuması değildir
01 Yorumla
Soran+1 yılÖyle tabi
+1 yılNeden boşandınız peki
00 Yorumla
+1 yılAyakta alkışlıyorum sizi 👏👏
00 YorumlaDeneyerek bulabilirsiniz
00 YorumlaVardır mutlaka denk gelmen önemli
00 Yorumla
+1 yılbunu denemeden anlayamazsın.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. Eski eşine geri dön bari
00 Yorumla
+1 yılRuh hastası garı 😝
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 509 cevap paylaştı. Sürekli istekli misin
00 YorumlaVardır gel sana yeni oyunlar oynayalim
00 Yorumlaten uyumu iste, herkesle olmuyor.
00 Yorumla
+1 yılBurçlarınız neydi?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılDenemeden nerden bileceksin
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 982 cevap paylaştı. Eski de olsa eşinle devam etmelisin.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılHmm. Seninle tanışalım
00 Yorumla
+1 yılO uyum herkesle bulunmaz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılbeni denemelisin bebegim
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. vardır elbette ama ne zmn denk geleceğin önemli
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılO nasılmis yani önce onu anlat bakalım sen 🤷♂️
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBarışmak istese cevabın nolacak
019 Yorumla
Soran+1 yılBarismak istedi ama ben istemedim cunku yine eskisi gibi oluyor 2 gun sonra cok baristim daha once
Cevap sahibi+1 yılYaşlar kacti
Soran+1 yılAynı
Cevap sahibi+1 yılKaç ama olgun insan çocuk gibi değil konusmasini çözüm uretmesini bilir
Soran+1 yılÇozum üretmek yerine kriz gecirtiyor bana 27 yaşimiz
Cevap sahibi+1 yılNe zaman nosandin
Cevap sahibi+1 yılBosandin
Soran+1 yıl1 sene olacak
Cevap sahibi+1 yılSadece sexxsinimi ozluyorsun
Soran+1 yılYok ya uyumumuz vardı yani bide seviyordum ama zihniyetini sevmiyordum onun
Cevap sahibi+1 yılTalip var mı simdi
Soran+1 yılVar ama benim kafam karışık biraz
Cevap sahibi+1 yılÇocuk varmiydi
Soran+1 yılSen niye bu kadar sordun ya 😄
Soran+1 yılSonuç nedir doktor bey
Cevap sahibi+1 yılNe doktoru ya ne 😂 belki talip olurum
Soran+1 yılGizli gizli mi 😂
Cevap sahibi+1 yılTamam simdi
Soran+1 yılYazdim
- Devamını Gör (27)
Devamını Gör(72)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında