AŞK İLİŞKİLER OLACAK SORUM!
Seven erkek çapkınlık yapar mı?
AŞK İLİŞKİLER OLACAK SORUM!
evet kadinlarin alnamadigi konu bu. erkeklerin cinsellik icguduleri kalplerini hice sayarak hareket edebiliyor. Cunku kadin estetik olarak erkek icin cok ozel bir yaratik. Bu sebeple asik oldugu kadin disinda biri ya da birileriyle sevismesi muhtemeldir.
Tum erkekleri bilemem ama ne yazik ki tasarim boyle. Cunku Allah erkege cok eslilik yetkisi vermis
Bir kadin icin kabullenmesi zor gercekler.
Ama bu erkeklerin buna hakki oldugunu gostermez. Iradeleriyle eslerine sadik olmalari gerekir. Ancak iliskilerde yalnizligi kabullenmeyen taraflar aldatmayida tercih edebiliyor.
dedim ya erkekler icin kadin olaganustu yaratik. yani guzel bir kadin gordugumuzde yasama sevincimiz artiyor. Oyle diyeyim
Benim dünya görüşüne göre flörtözlük, çapkınlık, teşhircilik vs diye adlandırılmış tüm kavramlar bana tiksindirici geliyor.
Ve bu tanımların altına sokularak yapılan, erkek ve kadınların davranışları bana omurgasızlık olarak geliyor. Kızan çok olacak ama klozete yapışan dışkı parcası neyse, aynı etkiyi yaratıyor bende.
Yapmaz
Yapmamalı diye düşünüyorum :D
Mantıklı düşünce :)
Eig için teşekkür ederim
Cevap
22Cevap
Farkında olmadan herkes yapabilir de bu devir de ERKEK sayısı azaldı
sevgisi taşıyorsa sevgilisi tüm sevgisini alamıyorsa belki birazda başkasına vereyim diye düşüne bilir
Doğru yanlış tartışılır erkek cinsel anlamda çok eşli bir canlıdır eşlerinizi cinsel yönden geri çevirmeyiniz boş kalmasın :)
Erkeklerde çapkınlık, bir kadını sevmesi ya da sevmemesiyle ilgili değildir. Karakteriyle ilgilidir.
Soru yanlış çapkınlık yapmayan erkek var mı diye sormalısın
Yapar. Bakar, bakıyorsa iç geçirir. Düşürürse yatağa atar.
Sevgili uzun vadeli, diğeri anlık yükselmeler.
Ben yapıyorum ama, hemde seviyorum.
Biraz karışık oldu ama, öyle.
Seven sadece sevdiğine çapkınlık yapar.
Yapmamalı bence
Başkasının hakkına göz dikenin, hakkını başkası yesin 🤣
Karşıdakine saygısı varsa yapmaz.
en fazla göz çapkınlığı yapar
Yapmamalı yapmayın hemcinslerim
Evet yapmayan azdirir
Yapmaz gerçekten seven erkek çapkınlık yapmaz
Hayır yapmaz yapmamalı da zaten
Çapkınlığı sevenmi😂