Cinsel Yaşam Bir erkek neden ısırıp acıtır ve sıkıp acıtır sonra da izlerine bakarak daha fazla azar? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Zevk alıyor mu Güncellemeler1 yıl Sadist midir Bir erkek neden ısırıp acıtır ve sıkıp acıtır sonra da izlerine bakarak daha fazla azar? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
proofstriker39 Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Adam sert seviyor bdsm 1 0 Yorumla
GececiMete Takip Et Xper 5 Yaş: 26 1 yıl Bende çok sert ve ısırarak emiyorum özellikle içindeyken daha çok sertçe yapıyorum 0 0 Yorumla
mmsaci Takip Et Guru Yaş: 53 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Criminal Minds seyret anlarsın... 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Nee tamam bakarım sadece cinsellik ile ilgili değil mi Yorumla mmsaci 1 yıl Cinseliğin ne sapkın şekilleri var insanı cinsellikten soğutur... Yorumla
sertanz Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 647 cevap paylaştı. Sadomazo diyorlar buna sadomazo 😂😂😂 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Neydi bu Kolpaçino mu Yorumla Soran 1 yıl Gibi mi Yorumla sertanz 1 yıl Kolpaçino 😂 Yorumla
LonelyHead Takip Et Master Yaş: 33 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 583 cevap paylaştı. Bilemiyorum. O senin erkekle alakalı bir durum 0 6 Yorumla Soran 1 yıl O biraz önceki Yorumla LonelyHead 1 yıl Çıkaramadım :D Yorumla Soran 1 yıl Gülen Yorumla LonelyHead 1 yıl Siz tam olarak ne yaşadınız Yorumla Soran 1 yıl Yani neredeyse sadece bu diyebilirim Yorumla LonelyHead 1 yıl Çimdikledi ısırdı ve b*şaldı mı :D ilginç Yorumla
Barmecide Takip Et Master Yaş: 52 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. evet ondan zevk alıyor demekki 0 0 Yorumla
kralkobrax21 Takip Et Master Yaş: 49 , eic 52% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı. Sapık zihniyete sahip olduğu için 0 0 Yorumla
KaraMizah34 Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 973 cevap paylaştı. Evet alıyoruz sen almıyor musun 0 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,9b cevap paylaştı. Onun da haz alma şekli o demek ki. 0 0 Yorumla
Kadirk34 Takip Et Master Yaş: 41 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Sert seviyor ama bunu kadında istemeli 0 0 Yorumla
Sert_Seven_Adam Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 100% 1 yıl Evet sadist çünkü 0 10 Yorumla Soran 1 yıl Kendisi de biliyor mudur Yorumla Sert_Seven_Adam 1 yıl Tabiki de sende seviliyorsun bunu kabul et Yorumla Soran 1 yıl Ve bu kişinin benim gibi mazoşiste denk gelmesiii Yorumla Sert_Seven_Adam 1 yıl Tam tahmin ettiğim gibi sende seviliyorsun Yorumla Soran 1 yıl Evet benim sevdiğim buydu Yorumla Sert_Seven_Adam 1 yıl Isırma morartma onlar bir şey değil 😂😂😂 Yorumla Sert_Seven_Adam 1 yıl Y@z bana Yorumla Soran 1 yıl O bana yetti vallaa Yorumla Soran 1 yıl Yani tesadüfen bu kişi olması Allah’ın işi Yorumla Sert_Seven_Adam 1 yıl Bekliyorum Yorumla
BahaRegal Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 377 cevap paylaştı. Bdsm seviyor demekki 1 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Farklı zevkleri var 0 0 Yorumla
Ericahs3131 Takip Et Xper 5 Yaş: 23 1 yıl Daha zevkli 0 28 Yorumla Soran 1 yıl Sen de mii Soran 1 yıl Ama çoktu yani bir haftada geçebildi ve bana sormadı Ericahs3131 1 yıl Isırması güzel seviyorum bende Soran 1 yıl Sizin cinsiniz mi farklı ljlj Ericahs3131 1 yıl 🤣🤣 olabilir ama küçüklükten beri öyle o yüzden annem bile fazla emzirmemis Soran 1 yıl A aa Ericahs3131 1 yıl Hep ısırıp yara edip gulermisim 🤣🙈 Soran 1 yıl Bence öyle🙂 Ericahs3131 1 yıl Nasilll Soran 1 yıl A aa gerçekten mi Ericahs3131 1 yıl Evet canım dm istersen Soran 1 yıl Bir de gülüyor muydun🙂 Ericahs3131 1 yıl Aynen öyle Soran 1 yıl O da güldü gördükçe yani gülümsedi boşaldığında ise güldü Ericahs3131 1 yıl Aynı benim gibiymis ben olsam isirdigim yere bosalirdim 🙈 Ericahs3131 1 yıl Yanimda olsan popisini isirirdim 🙈 Soran 1 yıl Nasıl bir his alıyorsunuz ya😶 Ericahs3131 1 yıl Muhteşem bir his varya anlatılmaz yaşanır Ericahs3131 1 yıl Baliketli misin Soran 1 yıl Normal kilomO da kilo vermemi istemiyor du vay be Sen sevgi konularında nasılsın Ericahs3131 1 yıl Sevgi derken tabiki her şey cinsellik değil arada hediye alıp gezmek güzel bir şey Soran 1 yıl Sevgi aşk evlenmek dedim Ericahs3131 1 yıl Bekar sevgilim yok Soran 1 yıl Ben varım Soran 1 yıl Agjjb şaka Ericahs3131 1 yıl Bana boyle saka yapma😀 Soran 1 yıl Hihi🙂 Ericahs3131 1 yıl yazabilirsin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
Adam sert seviyor bdsm
Bende çok sert ve ısırarak emiyorum özellikle içindeyken daha çok sertçe yapıyorum
Criminal Minds seyret anlarsın...
Nee tamam bakarım
sadece cinsellik ile ilgili değil mi
Cinseliğin ne sapkın şekilleri var insanı cinsellikten soğutur...
Sadomazo diyorlar buna sadomazo 😂😂😂
Neydi bu Kolpaçino mu
Gibi mi
Kolpaçino 😂
Bilemiyorum. O senin erkekle alakalı bir durum
O biraz önceki
Çıkaramadım :D
Gülen
Siz tam olarak ne yaşadınız
Yani neredeyse sadece bu diyebilirim
Çimdikledi ısırdı ve b*şaldı mı :D ilginç
Bu çok tahrik edici çünkü
Çok fazla sert seviyor zevk aliyor
evet ondan zevk alıyor demekki
Sen acıyı sevmiyomusunki
Sapık zihniyete sahip olduğu için
Bu biraz sanki caniliğe giriyor gibi
Evet alıyoruz sen almıyor musun
Nasıl insanlar nasıl ilişkiler var
Onun da haz alma şekli o demek ki.
Sert seviyor ama bunu kadında istemeli
Evet sadist çünkü
Kendisi de biliyor mudur
Tabiki de sende seviliyorsun bunu kabul et
Ve bu kişinin benim gibi mazoşiste denk gelmesiii
Tam tahmin ettiğim gibi sende seviliyorsun
Evet benim sevdiğim buydu
Isırma morartma onlar bir şey değil 😂😂😂
Y@z bana
O bana yetti vallaa
Yani tesadüfen bu kişi olması Allah’ın işi
Bekliyorum
Bdsm seviyor demekki
Fantezi:)
Sen zevk alıyor musun önemli olan o
Farklı zevkleri var
Garip
Vay beee
Severiz
Alırrr
Can yakmayı seviyoruz bebbeğim
Hayvan heralde
Daha zevkli
Sen de mii
Ama çoktu yani bir haftada geçebildi ve bana sormadı
Isırması güzel seviyorum bende
Sizin cinsiniz mi farklı ljlj
🤣🤣 olabilir ama küçüklükten beri öyle o yüzden annem bile fazla emzirmemis
A aa
Hep ısırıp yara edip gulermisim 🤣🙈
Bence öyle🙂
Nasilll
A aa gerçekten mi
Evet canım dm istersen
Bir de gülüyor muydun🙂
Aynen öyle
O da güldü gördükçe yani gülümsedi boşaldığında ise güldü
Aynı benim gibiymis ben olsam isirdigim yere bosalirdim 🙈
Yanimda olsan popisini isirirdim 🙈
Nasıl bir his alıyorsunuz ya😶
Muhteşem bir his varya anlatılmaz yaşanır
Baliketli misin
Normal kilom
O da kilo vermemi istemiyor du vay be
Sen sevgi konularında nasılsın
Sevgi derken tabiki her şey cinsellik değil arada hediye alıp gezmek güzel bir şey
Sevgi aşk evlenmek dedim
Bekar sevgilim yok
Ben varım
Agjjb şaka
Bana boyle saka yapma😀
Hihi🙂
yazabilirsin
En sevdiğim
Hard seviyor
Alıyorum