Cinsel Yaşam Bir erkeğin boşaldıktan sonra zevkten gülmesi ne anlama gelir? llılılull Takip Et Xper 5 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Güncellemeler1 yıl Ama birleşme olmadı hani hiçbir şey Bir erkeğin boşaldıktan sonra zevkten gülmesi ne anlama gelir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
fairtail Takip Et Master Yaş: 49 , eic 58% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Bu erkeklere özgü bir durum değil kadınlara özgü de bir durum hormonal bir boşalma ve rahatlamanın sonucunda melatonin hormonu salgılanıyor gulmede ondan oluyordur keyif aldigindan dolayı. 0 4 Yorumla llılılull 1 yıl Soruyu sorduktan sonra Yorumla fairtail 1 yıl Soruyu ve sonrasında okudum. Çok normal Tantra masajlarindan sonra aynı duygu halini kadınlarda yaşıyor. Yorumla llılılull 1 yıl Sorduktan sonra ben oldum ilk güldüm sonra ağladım Yorumla fairtail 1 yıl Zevkten gülmek ifadesi ile başka türlü gülme durumu farklı olur o kısmı iyi ayırt etmelisin Yorumla
Musti423 Takip Et Master Yaş: 47 , eic 87% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Kafadan çatlat büyük ihtimalle. Zaten kimse aklı başında olanı bulmaz ki. 1 1 Yorumla llılılull 1 yıl Biraz ahaha Yorumla
visualsutdio Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 97% 1 yıl Senin utangaçlığına gülmüştür veya bu konuya yakın bir şeye 0 1 Yorumla llılılull 1 yıl İlgiiiinç Yorumla
LonelyHead Takip Et Master Yaş: 33 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 583 cevap paylaştı. O artık bir şövalye :D 0 3 Yorumla llılılull 1 yıl Ne gibii🙂 Yorumla LonelyHead 1 yıl Prenses tarafından onurlandırılmış :) Yorumla llılılull 1 yıl Öyle😊☺️ Yorumla
eyeyeyge48 Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 392 cevap paylaştı. Kendine güveni artar o an 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Manyaaak delirttin adamı 0 4 Yorumla llılılull 1 yıl Pek bir şey yapmadım da Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ne yaptınız ki, ne kadar ileri gittiniz Yorumla llılılull 1 yıl Bi şey olmadıı Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Temas öpüşme falan olmadı mı, Yorumla
MawiTech Takip Et Guru Yaş: 109 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 518 cevap paylaştı. hiç bir şey yokmuş gibi davranalım demi 0 0 Yorumla
Kadirk34 Takip Et Master Yaş: 41 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Zevkten değildir o egoda 0 0 Yorumla
AZGINBOGAA34 Takip Et Xper 6 Yaş: 32 1 yıl Senin acemiliği ne gülmüştür bence 0 3 Yorumla llılılull 1 yıl Ama öyle olsa baştan da gülerdiBelki tepkime gülmüştür ama zevktendi Yorumla AZGINBOGAA34 1 yıl Himm tepki verdiysen o a gülmüştü ozaman 😉🙂 Yorumla llılılull 1 yıl 🙂🙂🙂 Yorumla
devilish_humanity Takip Et Master Yaş: 45 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı. zewvkten gulmek mı olur mu oyla sey 0 0 Yorumla
sohpetmuhabbett Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 517 cevap paylaştı. bende çok oluyor ya 0 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. İstemdışı 0 0 Yorumla
Cekicicılgın06 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 94% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,8b cevap paylaştı. normal 0 0 Yorumla
DrErtuğrulbey Takip Et Master Yaş: 41 , eic 99% 1 yıl zevk ve mutluluk 0 1 Yorumla DrErtuğrulbey 1 yıl nasıl boşaldı peki Yorumla
SanaKimLazım07 Takip Et Xper 6 Yaş: 37 1 yıl Kim o ruh hastası 0 2 Yorumla llılılull 1 yıl O diğer sorudaki kişi Yorumla SanaKimLazım07 1 yıl Diğer soru ne Yorumla
hsjddkkxkdkc Takip Et Xper 6 Yaş: 27 1 yıl Hoşuna gitmiş 0 1 Yorumla hsjddkkxkdkc 1 yıl Hoşuna gitmiş işte Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
Bu erkeklere özgü bir durum değil kadınlara özgü de bir durum hormonal bir boşalma ve rahatlamanın sonucunda melatonin hormonu salgılanıyor gulmede ondan oluyordur keyif aldigindan dolayı.
Soruyu sorduktan sonra
Soruyu ve sonrasında okudum. Çok normal Tantra masajlarindan sonra aynı duygu halini kadınlarda yaşıyor.
Sorduktan sonra ben oldum ilk güldüm sonra ağladım
Zevkten gülmek ifadesi ile başka türlü gülme durumu farklı olur o kısmı iyi ayırt etmelisin
Kafadan çatlat büyük ihtimalle. Zaten kimse aklı başında olanı bulmaz ki.
Biraz ahaha
Utangaç olduğun için ve zevk aldığı için ikisinin karışımı
Senin utangaçlığına gülmüştür veya bu konuya yakın bir şeye
İlgiiiinç
Sahte zafer işareti:)
O artık bir şövalye :D
Ne gibii🙂
Prenses tarafından onurlandırılmış :)
Öyle😊☺️
Saçmalık anlamına gelir
Aklına komik bir şey gelmiştir 😁😁😁
Açıklanamayacak ama güzel bir his
Rahatladıgı anlamına gelir
Kendine güveni artar o an
Rahatlamıştır
Mutlu oldugu anlamına gelir
Kesin mi 😄
İyi işte, ne güzel.
Manyaaak delirttin adamı
Pek bir şey yapmadım da
Ne yaptınız ki, ne kadar ileri gittiniz
Bi şey olmadıı
Temas öpüşme falan olmadı mı,
hiç bir şey yokmuş gibi davranalım demi
Yorumunu beğendin de sana mesaj atamadım:)
Zevkten değildir o egoda
Senin acemiliği ne gülmüştür bence
Ama öyle olsa baştan da gülerdi
Belki tepkime gülmüştür ama zevktendi
Himm tepki verdiysen o a gülmüştü ozaman 😉🙂
🙂🙂🙂
zewvkten gulmek mı olur mu oyla sey
Sanal mı gerçekte mi
bende çok oluyor ya
İstemdışı
normal
Bilerek gulmustur