Cevabınızdan sonra “sence?” yazarsanız isteyene kendi düşüncemi de söyleyeceğim🥰
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)1 yıluzun ara tutku ile birlesirse..
masalsı bir yumusaklıkla baslar. beklenmedik bir anda, hayvansı bir vahsilikle devam eder. ivmesi artan bir ritm baslar. kirli sozcukler dolanır odanın icinde. sınırsız bir kendini bosluga bırakma hali baslar. usulca baslayan ve giderek dozu artan bir opusme hasıl olur. icine aldıgı penisi sıkıp sıkıp bırakacak kadar kendi tutkusu, kendi kalbi olan bir vajina, içine girdigi kadınlıga hukumdarlık yapacak , cılgına cevirecek kadar becerikli ve hatta kontrol edilemeyen, arzudan zonklayan edepsiz bir penis,
seksi bir bosalma aracı degil bir aclıgı doyurma olarak gorebilen, ogretilmisliklerden ve tabulardan sıyrılmıs iki gercek insan var olur o odanın icinde. hep bir sonrasında ne olacak diye merak eden ve gecilen her sınırda aldıgı zevkle yanıp kavrulan iki ilkel ve gudulerinin mahkumu, isteklerinden korkmayan iki karsı cins insan..
birbirine karısan nefesleriyle aynı anda, yakıcı bir sevkle bosalan ve sonrasında sessiz bir huzura; kırısmış carsaflar arasında kavusan, giderek normallesen nabızlarını ilk opusmelerinden daha da masumlasan opucuklerle birbirlerinin gogsunde dinlendirip, terden ısıl ısıl parlayan tenlerini seks kokan yatakta birbirlerine dolayıp, yavaş yavas vucutlarını sogumaya bırakan, tutkulu sevisen iki insan.. ic ice gecerler artık..
ruhları, kemikleri, terleri, organları ic ice gecmis iki insan olurlar. kalplerini agızlarının içinde attıracak kadar yogun heyecanları, dizlerinin bagını cozecek kadar guclu cekimleri, gozlerinde siyahi bir karanlıga donusecek kadar derin istekleri,
kimyalarını degistirip ruhunu calkalayacak kadar sınırsız bir edepsizlikleri vardır..
fakat hiçbiri daha dokunmadan, hatta akılda sevisme dusuncesi yokken hissedilen ve karsı koyulamaz siddetteki cekimin hissedildigi an kadar gercek ve ozel degildir.. tutkulu sevisme iste tam da bu anda baslar aslında..
11 Yorumla
Cevap sahibi1 yılsence babe..
En İyi Cevaplar
1 yılBir an önce finale ulaşmak istiyorsan hart ama ağanın hiç bitmeyi bozulmasını ve ağanın tadını çıkartmak istiyorsan kesinlikle soft dur yani usulca yavaş yavaş böyle tenine işleye işleye onu hissede hisseder
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
44Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 525 cevap paylaştı. Önce ufak dokunuşlarla başlayan soft seks... Sonrasında da giderek sertleşen hard seks.. Sence?
02 Yorumla
Soran1 yılKesinlikle softDaha şehvetli geliyor.
Uzun uzun sevişip öpüşüp okşayıp sonra öpüşmeye devam ederken ve ellerini vücudumda göğüslerimde gezdirirken hafif hafif sokulması
- Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı.
1 yılBence soft çünkü yavaş yavaş ve romantik bir şekilde tadını zevkini çıkartarak yapmak daha güzel
Sence ve neden?02 Yorumla
Uzun uzun sevişip öpüşüp okşayıp sonra öpüşmeye devam ederken ve ellerini vücudumda göğüslerimde gezdirirken hafif hafif sokulması- 1 yıl
Offff aklıma geliyor da hemen sertleşiyorum ya
Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. ilk soft seks ve sevişmeyle başlanır sonra hızlanılır en sonda allah ne verdiyse. yani giriş gelişme sonuç :) sence
02 Yorumla
Soran1 yılKesinlikle soft🥰Daha şehvetli geliyor.
Uzun uzun sevişip öpüşüp okşayıp sonra öpüşmeye devam ederken ve ellerini vücudumda göğüslerimde gezdirirken hafif hafif sokulması
- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
1 yılSoft varken Hard biraz kaba kalıyor. Soft başlangıçlar iyidir. Sonra yer yer sert hareketler yapılabilir
00 Yorumla İkisini de yaşamalı. Bazen soft başlayıp hard bitirmek daha güzel oluyor bazen ise durumuma bağlı olarak hard başlarım
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. soft baslayip hard a doneriz. sonra soft sekilde bitirirz
04 Yorumla
Soran1 yılEvet bu da olabilir
Soran1 yılOf derim
1 yılSoft devam ederken aniden sert davranıp aniden yavaşlamayi çok seviyorum, beklenmedik anda.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılBence soft başlayıp hard bitirmek. Tabi bunu isteyecek kadın nerede.
00 Yorumla
1 yılSoftçuyum, kadını tanımak zevklerini renklerini öğrenmek ve istemediği şeyleri yapmayı sevmiyorum
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 410 cevap paylaştı.
1 yılPartnerimin canı nasıl çekiyorsa ona göre ayak uydururum her türlü
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılSeninkini biliyorum sormaya gerek yok ikimizde duvardan duvara çarpa çarpa yapmayı seviyoruz biliyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılBen ikisinide seviyorum partnerimin canı nasıl çekerse öyle sevişirim
peki sence?
02 Yorumla
Cevap sahibi1 yılEvet kesinlikle çok zevkli
1 yılHarf diyenler abazadir diyorum soft a da oyumu basiyorum
21 Yorumla
Soran1 yılBen de altına imza atıyorum çiçeğim
Gizli Üye(30-35)1 yılSoft ve uzun uzun zamana yayılması ki tüm uzuvlar bu süreçte kullanılmalı
00 YorumlaSoft seks bence keyfini çıkara çıkara sence
02 Yorumla
1 yılHardcore diyorum ben.
10 YorumlaBaya hard bence
70 Yorumla
1 yılSoft olmalı yavaş yavaş yapıp hızlandırmalı
00 YorumlaHiçbiri ❌:) umarım uzak olur
00 Yorumla
1 yılTabiki hard. Soft seks mi olur.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılHard hard kudura kudura uuuuuuuuuffffff
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılSoft başlayıp harda dönerse efsane olur
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılSoft sonra hard 😂☺️ sence
01 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılHard daha şehvetli daha hayvani geliyor sence?
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılİkisi de uyar bana :)
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
1 yılsoft baslayıp hard devam etmek pekı sence
02 Yorumla
Uzun uzun sevişip öpüşüp okşayıp sonra öpüşmeye devam ederken ve ellerini vücudumda göğüslerimde gezdirirken hafif hafif sokulması Ama senin dediğin de olabilir- 1 yıl
sevısme kesınlıkle uzun olmalı zaten o sevısmenın etkısıyle sonlara dogru hard olması cok daha ıyı ama yınede en dogrusu nabza gore serbet vermektır
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
1 yılSoft , sence?
01 Yorumla
Hard hard sence
03 Yorumla
1 yılSoftttt daha şehvetli bence, sence
03 Yorumla
Soran1 yılKesinlikle soft🥰Şehvetinden ötürü olmasına katılıyorum. Uzun uzun sevişip öpüşüp okşayıp sonra öpüşmeye devam ederken ve ellerini vücudumda gezdirirken hafif hafif sokulması🥰
- 1 yıl
Hımmm yükseldimm
- 1 yıl
Bi tik kadar yakınındayım aslında 🥰
Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. İkisi de
Sence04 Yorumla
Soran1 yılO da olabilir ortada hard sonunda yine soft bitsin bitikten sonra hafif hafif öpüşelim
1 yılHard disk mi diye okudun ya djdj
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı.
1 yılHarthard
00 Yorumla Hard
00 Yorumla
1 yılNe sert ne yumuşak ortadaa sabitt
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı.
1 yılHafif sert
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı.
1 yılSoftan harda...
01 Yorumla- 1 yıl
Once on sevisme dokunmalar. Sonra domaltip saç cekme ve tokatlayip isirmalar...
Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Soft seviyorum ben sonlara doğru hard sence
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılHard kökleye köklye
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı. Softtan harda geçiş
00 Yorumla
1 yılEvlenince hatunla konuşup bi bakarız
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılSoft olmali uwuuu
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBen ortası ya sen?
02 Yorumla
Cevap sahibi1 yılO başlangıç olarak ama sonra yavaş yavaş hızlanacaksın ama süper hızlı değil. Varmısın sekstinge
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Yumuşak
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSert usta
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılSofttan hardda
00 Yorumla
1 yılHardd
00 YorumlaHard
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026