- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
1 yılSana karakterine göre değil, bekaretine göre değer verecek ataerkil, yobaz, geri kafalı sığırlarla evlenme hakkını kaybetmişsin, ki bu senin için aslında bir kazanç. Seni cinsel ilişki geçmişinle değerlendirmek yerine seni olduğun gibi kabul edip sevecek biriyle evlenirsin. Unutma ki bakire olmaman eş adayı olarak seni daha değersiz yapmaz. Hele ahlaksız, namussuz hiç yapmaz.
11 Yorumla
Soran1 yılçok teşekkür ederim 🩷
En İyi Cevaplar
1 yılPis kadınlar, pis erkeklerindir ve pis erkekler, pis kadınların ve temiz kadınlar, temiz erkeklerindir ve temiz erkekler, temiz kadınların; onlar, öbürlerinin söyledikleri sözlerden uzaktır, onlarındır yarlıganma ve güzelim bir rızık. Kötü kadınlar kötü erkeklere, kötü erkekler de kötü kadınlara yaraşır (ve layıktır).
Diye bir ayet var burada anlatılmak istenilen saliha yani temiz kadın demektir. Tövbe eder ve bir daha zina işlemezsen sende artık temiz biri sayılırsın. Kirli olarak lanse edilmek yanlıştır dinimizde. Kirli kadınlar demek tövbekar olmayan yani yaptığından pişman olmayıp devam eden fasık, müşrik kadınlardır. Tövbe edersen ve bir daha yapmaz, Allah haricinde kimse seni yargılayamaz. Sen Allah katında temiz bir kadınsındır. O yüzden bir daha tekrarlama ve tövbe et.35 Yorumla
Soran1 yılçok teşekkür ederim kalbime dokundun 🤍 çok kötü bir durumun içindeyim. mani dönemi geçiriyorum. içimde müthiş bir enerji var her şeyi yapmak istiyorum. suçlamak ve yargılamak kolaydır. kendimi uyuşmuş gibi ve vicdan damarım kesilmiş. yokmuş gibi hissediyorum. çareyi kendime zarar vermekte buldum. devam etmemeyi isterim
- 1 yıl
Sakın böyle bir şey yapma. Allah'a sığın. Allah tövbe edenleri sever. Ve sana uygun biri çıkması içinde dua et. Özellikle merhametli ve manevi hissiyatı yüksek biri olmasını iste. İnternette dolaşan özellikle Twitter mecralarında patlak diye lanse edilen, kadınları aşağılayan fasık ve müşrik erkeklerin yazılarını okuma. Seni intihara sürükler. Doğrularla ve temizlerle ol. Kalpten tövbe et. Allah her daim bağışlayandır. Tövbe ettiğin sürece asla kirli sayılmazsın. Rabb'im kötü ve gaddar bir yaratıcı değil. Sadece kötü olan insanlardır.
Soran1 yıliyi ki varsın çok teşekkür ederim
- 1 yıl
Rica ediyorum. Bu arada bipolar tanıdığım insanlar vardı. Dediğin durumlar oluyor o tarz. İlacını bırakma.
Soran1 yıl🩷
1 yılBekaretinin hiçbir önemi yok. Buna bakmam bile. Ama sağlığın önemli. Psikolojik sorunlarından bahsetmişsin. Bunları çözmekle uğraş. Bekaret boş iş. Hiçbir kız bakire değil günümüzde. Olmasını bekleyen de yok. Ha dinci bir adamla evleniceksen o bekleyebilir. Ama onda da diktirirsin zaten, her şeyin çözümü var. Sen evliliği, cinselliği boş ver. Sağlığına odaklan.
11 Yorumla
Soran1 yılçok teşekkürler 😊
1 yılBağnaz olanalrla , takıntılı olanlarla tutucu olanlarla kendi her boku yiyip kadını eve kapatmak isteyen adamlarla evlenme şansını kaybettin iyi ki de kaybettin bence
11 Yorumla
Soran1 yılbence de 😊
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
45Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 5,5b cevap paylaştı. Simdi seni gerçekten sen olduğun için seven biri ile evlenen bilirsin ... ama o kisiyi bulman bu coğrafyada kolay olmayacak biliyorsun değil mi?
17 Yorumla
Soran1 yılaslında 2024 yılında olduğumuzu gözetirsem bununla ilgili endişem pek yok
Soran1 yılhenüz o kadar ilerlemedi ilişkimiz
Soran1 yılevet
Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Cahillerle evlenmekten kurtuldun. Seni gerçekten sevecek biriyle rahatça evlenebilirsin artik.
24 Yorumla
Soran1 yılevet bekaret filtresini kullanarak ben de cahilleri elediğimi düşünüyorum. teşekkür ederim 😊
- 1 yıl
En modern sensin be kanka. Keşke ben de böyle olabilsem ama napiyim cahilim. Mağarama döneyim.
- 1 yıl
Yo aynisi erkek icin de gecerli. Sağa sola atladığım iftirasını niye atiyorsun beni annenle mi yakaladın.
Artık evlilik delisi olma, en büyük hedefin olma şansını kaybettin. Bundan sonra evlenmek için değil, severek evleneceksin
11 Yorumla
Soran1 yılilk cümleni pek anlamadım ama ikinci cümlenden ilkinin de iyi anlamda olduğunu düşünüyorum, teşekkür ederim
- Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı.
1 yılBekaretini kaybetmen önemli değil sevdiğim aşık olduğum bi kadınsan ve bana karşı sadakat ve sevgi ile yaklaşacaksan bi ömür boyu baş tacım olursun
13 Yorumla
Soran1 yılçok teşekkür ederim 🩷
- 1 yıl
Benim gibi düşünen çok erkek vardır mutlaka umarım düzgün birini bulursun
Soran1 yılumarım 😊
- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılTedavini aksatma kendini iyi hissetmeye çalış gerisi hikaye
11 Yorumla
Soran1 yılteşekkür ederim
Gizli Üye(25-29)1 yılBu çocuk seninle evlenmez, kendini ona kullandırma daha fazla
14 Yorumla
Soran1 yılhayır evlenmeyi çok istiyor
Cevap sahibi1 yılTakılırken sevişmek için çoğu erkek evleneceğiz der, kız evlenelim deyince ben evlilik düşünmüyorum der.
Cevap sahibi1 yılBekaret önemli değil aslında ama Müslüman ülkelerde bakire olmayan kadınların evlenebilme ihtimali yüzde bire iniyor.
Soran1 yılteşekkür ederim cevapladığın için
Gizli Üye(30-35)1 yılBekaretini kaybettiğin kişiyle ciddi mi düşünüyordun?
14 Yorumla
Soran1 yılo benle ciddi düşünüyor ama ben emin değilim
Cevap sahibi1 yılÇok geçmiş olsun. Bipolar için tedavi falan var mı? Peşine düş
Soran1 yılilaç kullanıyorum
Cevap sahibi1 yılPek bilgim yok hastalık ve tedavisi için ama inşallah geçer gecmezse de rahatsız edici olmaz. Düzenli kullan
Gizli Üye(30-35)1 yılBunu sadece sen biliyorsun, hicbirsey kaybetmedin emin ol, ben de evlenmeden once neler neler yasadim ama esim beni bakire biliyordu
33 Yorumla- 1 yıl
Oha
1 yılSen önce tedavine odaklan da sonra bakarsın kim senle yapar yapmaz
10 Yorumla
1 yılBu işe et parçası olarak bakılmaz ki seviyorsa esc ile bile evlenilir yani
10 YorumlaSeven mutlaka çıkar şahsen boyle konuların üstünde durmayı sevmem benim için insan olsun
10 Yorumla
1 yılMevzu bekaret değil kimseyle de paylaşma bu durumu insandan günahı sorulmaz 😊
15 Yorumla
Soran1 yılevlenmeye karar verirsem evlenmeden önce o kişiye söylerim. belki o buna önem veriyordur ve beni istemez
- 1 yıl
Buna önem veren insan iş evlenme aşamasına gelmeden belli eder, bu hissiyatı aldığında uzaklaşırsın. Bu durumu dile gitirmeden de işler gideceği yere varır. Günahını paylaşıp şahit tutmana gerek yok kimseyi. Affı zorlaştırır bu.
Soran1 yıldoğru diyorsun... çok teşekkür ederim
- 1 yıl
Ben teşekkür ederim hayırlı günler hayırlı yarınlar 💐
Soran1 yıl🩷🩷
Cinsel Yaşam konusunda 818 cevap paylaştı. O kısmı sonra düşün şimdi keyfiji çıkar nasılsa gitti
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılÇok da umrumdaydı demeyeceksen şöyle diyeyim. Sksen evlenmem. Kim patlattıysa onla evlen. Hic tecavüze ugramis gibi davranma deliler gibi seks yaptin umrunda degildi. Sonra o adam sana tekmeyi basınca gelip burada bakirelik zaten saçma bir şey vıdı vıdı ayaklarına girme.
05 Yorumla
Soran1 yıladam beni deli gibi seviyor ve benle evlenmek istiyor. tecavüze uğramış muamelesi de yapmıyorum deli gibi isteyerek s*kiştim ve mükemmeldi. o an umrumda değildi, şimdi de değil. kıskançlıktan salyan akarak nefret kusacağına insan gibi cevap ver sonra s_ktir olup git
Cevap sahibi1 yılE onla evlen o zaman ne ağlıyon. Ne kıskaniyorum ne de nefret duyuyorum banane senden patlak ajdhqlxjqldbkqkxoa
Soran1 yılher tarafından m*llık akıyor kardeşim
Cevap sahibi1 yılMallık akan sensin madem evleneceğin ve sevdiğin adamla birliktelik yaşadın gayet normal bir şey evlenin mutlu olun. Ama burada başkası benle evlenir mi diyorsun. Şu üstteki yorumundan sonra senle evlenecek olan da seni kullanmak için evlenir ya da baska çaresi olmadığı icindir. Gerci sana farketmez herhalde penis olsun yeter gibi birisin çok da emin degilim ama kusura bakma.
Cevap sahibi1 yılIyyyyy bi de travesti misin
1 yılmillet o yüzden arkada verip bakireyim diye dolaşıyor.
02 Yorumla
Soran1 yılkalleşlik bu kendime yakıştıramam
- 1 yıl
bilemem
Gizli Üye(30-35)1 yılyelkenleri indirmişsin şimdi onlar düşünsün
10 YorumlaHiçbirsey kaybetmedin
40 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
1 yılZaten bu kafada olan biriyle evlenme
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. saçmalama yahu yok öyle bişi her türlü evlenirsin
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 760 cevap paylaştı.
1 yılSiz bir Dr ile görüşebilirsiniz.
10 Yorumla Ben tercih etmem de eden olur tabi
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
1 yılherkes evlenir kimsede bakir degil
10 Yorumla
1 yılşansının ne kadar güçlü olduğu önemli.
10 YorumlaNeden evlenmesinler ki
10 Yorumla
1 yılNe zaman oldu... kımle
03 Yorumla
Soran1 yılsevdiğim kişiyle yaptım yakın zamanda
- 1 yıl
Onunla evlennın
- 1 yıl
Terapi istermisin
1 yılNasil oldu kapalimisn anlatsana
06 Yorumla
Soran1 yılhayır açığım
- 1 yıl
Nasıl oldu dinlememek isterim sadecr
- 1 yıl
Canini sıkacak durum yok ayrica dikilir,
Soran1 yılkardeşim bi git yeter ya
- 1 yıl
Uzulme yeterki tamami
Soran1 yılteşekkür ederim ama çok üsteledin
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
1 yılBen önemsemiyorum
10 Yorumla
1 yılBen evlenmem umrundaysa
01 Yorumla
Soran1 yılpekala
Gizli Üye(30-35)1 yılŞahsen evlenirim ama sıkı anlaşma yapmak lazım
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılSadık olduktan sonra sorun yok ben evlenirim
11 Yorumla
Cevap sahibi1 yılTeşekkür ederim ciddiysen varim
- Cinsel Yaşam konusunda 411 cevap paylaştı.
1 yılTedavi olarak ne aliyorsun
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 759 cevap paylaştı. kim kaybettirdiyse onunla evlenmen gerekir
00 YorumlaGvatlarla evlenmeye hak kazandın
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılBenimki elastik de herkeste kanama olmaz
10 Yorumla
1 yılTakıl kafana göre.
10 Yorumla
1 yılAsla istemem
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBoşanmış biriyle evlenebilirsin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılKime verfiysen onla evlen
01 Yorumla
Cevap sahibi1 yılGecmis olsun
Gizli Üye(30-35)1 yılBakir olanla kaybettin her kızla yatanla kazandın
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılAllah senin... vermiş zaten
02 Yorumla
Soran1 yılöyle deme başına gelir. ben de gayet namazında niyazında, inançlı ve dindar bi insandım. şimdi ise bu haldeyim
Cevap sahibi1 yılİşte kapasiten bu kadar. İnançlı ve dindar da değilsin
1 yılKimse bilmezsin
00 YorumlaBilemiyorum altannn
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Zor işin
00 Yorumla
1 yılöyle bişey mi var
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Herkes evlenir
11 Yorumla
1 yılAlırım seni
10 Yorumla
1 yılYaş kaç
04 Yorumla
Soran1 yıl26
- 1 yıl
İyi miydi bari değdi mi
Soran1 yılsevdiğim kişiyle yaptım pişman değilim
- 1 yıl
Hmm anladım
- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
1 yılHayırlı olsun.
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar