Bir süredir görüştüğüm adamla geçen gün yakınlaştık biraz. Bir tık seviştik diyebilirim. Gerçekten güzel bir kimya yakaladık arkadaşlar ve bir süre seviştikten sonra dedi ki “seninle böyle birleşme bile olmadan günlerce sadece sevişebilirim. Birleşme zaten sana kalmış ben sana bağlıyım sen istemezsen asla olmaz” dedi. Bu adam gerçekten beni seviyor olabilir mi ben ilk defa bu kadar çok cinsellik isteyipte cinsellik konusunda bu kadar anlayışlı ve düşünceli bir erkekle karşılaşıyorum? Fikirlerinizi söyler misiniz lütfen
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 535 cevap paylaştı.
1 yılAdamın da kendisine göre düşünceleri, çekingeleri var demek ki. Yine de böyle saygılı olması hoş. Fakat sen ilerlettikçe o daha ileriye gidecektir. Sınırlarına hakim olmanı tavsiye ederim kanks. Hayırlısı olsun hakkında.
23 Yorumla
Soran1 yılO sınırı nasıl koymalıyım peki sence bir fikrin var mı
- 1 yıl
Sevişmelerde sınırın olsun kanks. Orala girme mesela. Şimdi geldiğiniz noktayı bilmiyorum ama o an ki şehvetle ufak ufak ileri gitmesine izin verme. 1 kere izin verirsen böyle düşünen adam ileride öyle bir raddeye gelir ki dayanamayabilir. Yüzeysel sevişmelerle ilerle ve eğer her buluşmada sevişme isteniyorsa buna izin verme. Yoksa buluşmalarınızda bir şeyler paylaşamayabilir, gemeler azalabilir. Mekanlara gitme işleri azalabilir. Buluşma gününe sevişme günü olarak bakılabilir vesaire...
#psychoparadise
Soran1 yılÇok iyi açıkladın gayet net anladım teşekkür ederim
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)1 yılYol yapıyor bence daha ilerisi için ve şimdiden güvenini kazanıyor ikinizde fazlasıyla yükseldiğinizde ilerisini de yaşarsınız beklentisi bu bence emin olmak için madem öyle sadece sevişerek ilerleyelim hatta o da olmasın gibi şeylerle ara sıra nabzı yoklayabilirsin
00 Yorumla
1 yılZaten amacı da senin onun hakkında anlayışlı olduğunu düşünmen.
Bi test yap bugün
De ki ben geçen gün düşündüm asla birleşme olmayacak.
Net konuş
Ve bir ay dene
3. Haftada sana veda mesajı yollar19 Yorumla
Soran1 yılEvet bende bunu yapmayı düşünüyorum aslında
- 1 yıl
Bak gör
Anında suratının şekli değişecek
Hadi iyi oyuncuysa bir kaç hafta sabreder
Ama senin de iyi oynaman lazim
Seni ikna edemeyeceğini bilmesi lazim
Soran1 yılAsla birleşme olmayacak demesem de hani ben ciddi bir ilişkide olmadan birleşme istemiyorum desem olur mu sence
- 1 yıl
Olur, böylesi daha etkili
Anında korkar kaçar
Soran1 yılYani bilmiyorum sanki benimle ciddi düşünüyor gibi bir hali de var tam şeyapamadım
- 1 yıl
Ben de şey yapamam
:)
Ya ben sana taktiği verdim
Bundan sonrası sana kalmış - 1 yıl
ciddi düşünmeden kastın ne mesela.. bu kadınlarda çok farklı olabiliyor.. evliliğe gideceği garanti ilişki mi demek? hani çok kısa süre içinde annemle tanışmanı istiyorum mu demek? ne içeriyor ciddi ilişki? kimisi sadece gerçekten evlilik için acelesi yoktur ama sadık gerçekten finalde evlenecek fakat zamanı değil henüz bir iki yıl sevgili olmamız gerekir kafasında... sende bu ayrım ne mesela. bundan da bahsetmen lazım.
Soran1 yıl@eleguneferidun evet son söylediğin geçerli benim için. Finalde evet evlenme ihtimalimiz olacak fakat acelemizde yok. Tabi benimle ciddi düşündüğünü de beni gerçekten sevdiğini değer verdiğini de ben hissetmeliyim tarzında bir düşüncem var
Soran1 yılEn azından çevremizdeki büyüklerimize söyleyebilmeliyiz benim böyle bir ilişkim var görüşüyoruz seviyoruz diye
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
22Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılevet çok seviyor görmüyor musun zevk suları fışkırıyor sevgiden ve svişmek bile yetiyor zikmeye ihtiyaç hissetmiyor :D
00 Yorumla
1 yılHayır tabiki fırsatını bulduğu an affetmez bende öyle demiştim
02 Yorumla
Soran1 yılAma sadece bu anı yaşamadık, sürekli bişeyler paylaşıyoruz yemeklere gidiyoruz birbirimize iltifat ediyoruz, gün içinde arıyoruz akşamları yatmadan önce konuşuyoruz, birbirimizi düşünüyoruz ilgileniyoruz Yani yine de cinsellik olarak görme ihtimali var mı dersin?
- 1 yıl
Ya yumuşatiyor iyice seni işte ikinizde dolduğunuz an tabanca patlayacak
1 yılŞanslıymış darısı başımA lakin umarım ilerde pişman olmazsın
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılMuhtemelen rol yapiyor yaşayınca ilişkinin çehresini değiştirip f*ck olarak görmeye baslayacak
03 Yorumla
Soran1 yılÖyle olursa kesin anlarım zaten ayrılırım ama yaşamadan anlamaya çalışıyorum ben biraz
Cevap sahibi1 yılAnlamaya çalışırken kendini kaptırma ipleri eline verme duygusal bağ olusturma üzülürsün pisman olursun anladiginda is isten gecmis olur
Soran1 yılAma sadece bu anı yaşamadık arkadaşlar, sürekli bişeyler paylaşıyoruz yemeklere gidiyoruz birbirimize iltifat ediyoruz, gün içinde arıyoruz akşamları yatmadan önce konuşuyoruz, birbirimizi düşünüyoruz ilgileniyoruz Yani yine de cinsellik olarak görme ihtimali var mı dersin?
Fazla arzuluyor değer veriyor diyelim
02 Yorumla
Soran1 yılEvet aşırı arzuluyor gerçekten
- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
m 1 yılCinsel objemsin diyor iste
02 Yorumla
Soran1 yılNasıl bu kadar eminsin😂
- 1 yıl
Neyse banane bea
- Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı.
1 yılDemekki ten uyumuş mükemmel
02 Yorumla
Soran1 yılEvet ten uyumu fazlasıyla var
- 1 yıl
Ten uyumu olunca gerçekten çok güzel😍💓 ve zevkli oluyor sevişme ve seks
1 yılYol yapiyor inanma ya da fifi
01 Yorumla
Soran1 yılAma sadece bu anı yaşamadık, sürekli bişeyler paylaşıyoruz yemeklere gidiyoruz birbirimize iltifat ediyoruz, gün içinde arıyoruz akşamları yatmadan önce konuşuyoruz, birbirimizi düşünüyoruz ilgileniyoruz Yani yine de cinsellik olarak görme ihtimali var mı dersin?
- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
1 yılwaoow hemen koş kucağına otur
02 Yorumla
Soran1 yılTamam canm
- 1 yıl
koştun mu bebegim
1 yılNe güzel işte uyum var demek ki
00 Yorumlaabart mk abazasi deseydin
00 Yorumla
1 yılSkş gitsin ne sorguluyon
00 YorumlaŞans ver yasama konusunda bence
00 Yorumla
1 yılSevişmek için seviyor seni teyze
00 Yorumla
1 yılGönlünü almış, içine girmesine izin verebilirsin.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılAbartmış sanki. birsz
00 Yorumla
1 yılöyle derler. zabaha kadar da zükerim der :)
00 Yorumla
1 yılyalan söylemiş.
01 Yorumla
1 yılPeki senin tabularin mi var anlayis gosteriyormu
012 Yorumla
Soran1 yılEvet her konuda anlayışlı, benim bazı karakteristik özelliklerime de saygı gösteriyor ona göre davranıyor vs
- 1 yıl
pekı lıbıdosu yuksek olan kım
Soran1 yılOnun libidosu daha yüksek
- 1 yıl
Bu ileride sorun olucaktir emin ol
Soran1 yılYani bende cinsellik yaşamak istiyorum zaten o konuda sıkıntı yok ama bu adamın benimle sadece cinsellik için görüşmesini istemiyorum onu anlamaya çalışıyorum tek sıkıntım bu
- 1 yıl
Anlamak icin deneyimin olmus olmaso ve erkekleri taniyor olman lazim
- 1 yıl
ne kadar zamandır tanıyorsn
Soran1 yılDeneyimim var erkekleri de bir nebze tanıyorum ama emin olmak çok zor 😄
- 1 yıl
ne burcu pekı sen ve o
Soran1 yılBen akrep o boğa burcu
- 1 yıl
bende akrep oldugum ıcın bızım dusunce yapımız bıraz farklı boga burclarıda cok baskın oluyor
- 1 yıl
burclardan anladıgım ıcın dılersen anlatabılırım
Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Deneyin
00 Yorumla
1 yılMantıklı yaklaşmış ver buna
00 Yorumla
1 yılRol atıyor
02 Yorumla
Soran1 yılKesin mi
- 1 yıl
Bence
İnanma
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Seninle günlerce sadece sevişebilirim dedi. Bu adam gerçekten beni seviyor olabilir mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat