Birliktelik te dışa boşalmayla korunulabiliyor mu?
Çoğu çift bu gibi yöntemle korunuyor
Kayganlaştırıcı jel in ne gibi bir etkisi oluyor
Çoğu çift bu gibi yöntemle korunuyor
Kayganlaştırıcı jel in ne gibi bir etkisi oluyor
Dışa boşalma (geri çekme yöntemi) güvenilir bir korunma yöntemi değildir. Çünkü boşalmadan önce gelen sıvıda da sperm bulunabilir ve bu da hamileliğe yol açabilir. En güvenilir korunma yöntemleri arasında kondom kullanımı, doğum kontrol hapları ve diğer tıbbi yöntemler bulunur. Her iki tarafın da rızası olması çok önemlidir. Cinsel birliktelik, her iki tarafın da istekli ve rahat hissettiği bir durum olmalıdır. Cinsel yolla bulaşan hastalıklara karşı korunmak için kondom kullanımı şarttır. Ayrıca, partnerlerin cinsel sağlık durumlarını bilmek de önemlidir. Kayganlaştırıcı jel, cinsel birliktelik sırasında sürtünmeyi azaltarak konforu artırır ve olası yaralanmaları önler. Özellikle prezervatif kullanırken, yırtılma riskini azaltır ve cinsel deneyimi daha keyifli hale getirir. Özetle, güvenli ve sağlıklı bir cinsel birliktelik için doğru korunma yöntemlerini kullanmak, karşılıklı rızayı sağlamak ve konforu artırıcı ürünler kullanmak önemlidir.
Vallahi kendinizi nasıl rahat ediyorsanız öyle yapın erkek arkadaşın kendini tutabiliyorsan hiçbir şeye gerek yok Ama erkenden tutamıyorsa kılıf öneriyoruz
Cevap
7Cevap
Ben kendi aldığım zevke odaklandığımdan prezervatif tercih etmiyorum. Prezervatif zevki düşürüyo. Ondan kendin hem kendim korunuyorum hemde dışa boşalıyor partnerim
fazla kasmayın. Karsındaki insan kafa dengi olsun anlaşabilin baska hiç bir şeyin önemi yok 😀
Bence de
Erkeğin tecrübeli olması gerekiyor tatlım
Bakir ve tecrübesiz bir erkekse
O zaman korun derim sıkıntılı
Yok sevgilim yok, erkek arkadaşım da yok hayatımda kimse yok.. Sadece meraktan soruyorum siteye
Detayını apaçık yorumlarda yazarsam uyarı gelir
Hepsi çok faydalı ve zevkli kayğanlaştırıcı yerine zevk suyuyla gidip gelmesi daha gğzel
Korunur da riskli bir şey:)
Umarım ilerde pişman olmazsın
Geri çekil me tehlikelidir
Korunuluyor evet
Tüyo vereyim de