Kiminle konuşsam ikinci gun cinsellik konuşmyaa çalışıyor ben mi mağara kadiniyim yoksa bu anormal bir durum muuuuu
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Kiminle konuşsam ikinci gun cinsellik konuşmyaa çalışıyor ben mi mağara kadiniyim yoksa bu anormal bir durum muuuuu
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
evlendikten sonra geçiş yaparım ben sadece
Artık devir hızlandı ve normallestirildi. Alıştıranlara sormak lazım. 3-4 sene önce en masumu oynayıp ta 3-4 senede 180 derece değişenleride gördü bu gözler.
Nasil yani
İnsanlar niyetini gizlese art niyetli dersiniz , dürüst olunca da sapik damgası cekersiniz. Onceden sadece cinsellik için bile evlilik vaatleri ortada ucusurdu. Simdi adam dürüstce gelmis. Ya istersin ya istemez. Bunun yadırganacak bir tarafi yok ki. Kandirmamis en azından. Direk açılmış
Diyelima ki ben onunla ileriyi düşünüyorum ama o böyle yapinca baştan kaybediyor
Sıkıntı olan da şu ileriyi düşünüp biriyle tanışıyorsun. Yani seninki şartlı tanışma. Ve bu şartlanmanin içinde sevgiye veya aşka dair bir zerre olmadan, sadece bunu yaşamak istiyorsun diye seçip, karşındaki insanı da bu seçime uydurmak istiyorsun. O kişiyi reddettiginde o kişi sadece zaman , sense bir insan kaybetmiş oluyorsun. Bence doğaçlama yaşamalısın. Aşk, sevgi, evlilik bir sözleşme veya işe dönüştürülmemeli
Kimseyle bu yüzden konuşmuyorum. Bence normal değil bu durum bu aşamalara bu kadar çabuk gelmek gerçekten anormal
ya bu durum biraz akışına bırakılmalı
bazen aylar sürer bazen 2 gün olur
bilemiyoruz
2 gun alan iliski 2 gunde biyer ve bit gibi ortada kalir insan
sanmıyorum..
gerçekten duygu varsa hayır
duygular yoksa zaten ilişki o yöne evrilmez
Her erkek aynı şeyi isterr zaten
katılmıyorum
bir şey hissetmediğim birisinden kaçarım ben mesala böyle bir şey dese
Sevişgen bir milletiz ya nüfusumuz bile 80 milyon nikahı basan hemen karının üstüne çıkıyo aç köpekler gibi sence böyle bir milletin 2. Gün cinsellik konuşmak istemesi normal değilmi
Ama olacakken bile şanslarını kaybediyorlar
Olmasını istemiyolarki arayışları zaten yatağa atabileceği bir ilişki ciddi ilişki isteyen kim bu zamanda ahir zaman dedikleri bu işte
bunun sen bedenin ve beynin bilecek
bazen ilk gün bazen hiçbir zaman
Saçmalama swn haklısın tabi birkaç ay geçmeli
Ben ilk anda konşurum uymuyosa zaman kaybına gerek yok her kadınla uyuşamam
çok seksisin ondan olabilir belki hemen işi pişirmek istiyorlar
Ben her konuştuğum kişi ile evlilik düşünüyorum baştan tüketmek istemiyorum
onlar düşünmüyor demekki
Galibaaaa :((
zamanla iki tarafta isteyince bence ama genelde ilişkiler menfaate döndüğü için çok hızlı ilerliyor
Onların tek isteği o olduğu için hayatım
Maalesef 🥺🥺
Seçim kriterlerinde bir hata var.
Ne gibi
Durrrrr bekle çok güzel yorum yapicam
Eeee yappp🤣🤣🤣🤣
Bak oyle düşünenler var ya hayattan hiç zevk almamış sevmeyi değer vermeyi bilmemiş kıymet nedir nasıl yaşanır bilememis insanlar akılları fikirleri buna çalışıyor canım sıkkın desen uykum geldi yarin yoğunum derler ama konu oraya gelince yemin ediyorum evinin önünde nöbette beklerler😃😃😃😃
Doğru mu?
Tespit gibi tespit🤣🤣🤣
Canımsın iyi ki varsın diyorum ve hoş geldin diyorum 😃😃😃
🤣🤣🤣🤣
İstek atarmisn olursa olmazsa da canın sağ olsun 😉😉
Sen ne zaman konuşmak istersen
Hiç istemezsem bu gitme sebebi mi sence
Bence değil ama insan istiyor sevdiği kadınla özel şeyler konuşmayı
Tamam da bir sevgili olur insan sonra ilk günden istemez kii
O da abartmış yani
Onlar anormal:) en az 1 ay diye düşünüyorum
Düzenli görüşme de olmalı