Erkeklerin aşık olunca libidoları mı düşüyor?
Erkek severse kıyamaz muhabbeti buradan geliyor galiba...

Erkeklerin aşık olunca libidoları mı düşüyor?
Erkek severse kıyamaz muhabbeti buradan geliyor galiba...

Erkeğin libidosu, seks isteği hiçbir zaman düşmez. Vücut 7/24 yoğun miktarda testosteron üretiyor. Duygusallaşması, aşık olması bir şeyi değiştirmiyor. Aşık olduğum kadın bana arzu duyuyorsa tâbi ki onunla yatarım bundan doğal ne olabilir. Onunla hem duyguyu hem seksi yaşarım. Bundan daha güzel ne var.
Erkeğin libidosu düşmez, modu düşer sadece. Kadın partner, yatakta beni demoralize edecek söz ve davranışlarda bulunuyorsa bu benim modumu düşürür ve sertleşme sorunu yaşarım ve o an yatağı terkederim. Maruz kalmak zorunda değilim ben ona. Demek ki onun arzu duyduğu adam değilim. Ona aşık bile olsam daha da ardına düşmem onun.
Dediğim gibi erkeğin libidosu değil kadın partnere bağlı olarak modu düşer. Aynı dakikalarda keyifli ve istekli bir kadın partnere ulaşsa o erkek, tekrar sertleşip en istekli haline getirecektir.
@Bi'Bot Eyvallah müdür
Aşık olan erkeklerin libidolarının düşüp düşmediği konusu, duygusal bağların doğasına bağlı olarak değişebilir. Aşk, genellikle bir kişinin duygusal ve fiziksel dünyasında derin bir etki yaratır ve bazı erkeklerde bu durum, cinsel arzuların başka bir boyuta taşınmasına neden olabileceği düşüncesi içindeyim. Ama şunu söylemek isterim, aşkın mutlaka libidoyu düşürdüğünü söylemek genelleme olur. Aşk, güven, bağlılık ve duygusal derinlik gibi unsurları beraberinde getirdiği için, erkekler sevdikleri birine karşı daha şefkatli ve düşünceli davranabilirler. Bu duygular, cinselliğin daha duygusal ve samimi bir hale gelmesine neden olabilir. "Erkek severse kıyamaz" ifadesi de, aslında bu derin bağlılık ve şefkatin bir yansımasıdır. Aşk, erkeklerin cinsel isteklerini azaltmak yerine, bu isteklerin daha çok sevgi ve duygusal yakınlıkla harmanlanmasına neden olabilir. Bazı erkekler için aşk, cinsel arzularını güçlendiren ve onlara yeni bir anlam katan bir deneyimdir. Bu nedenle, aşkın libidoyu nasıl etkilediği tamamen herkes için aynı deneyim olmaz ve her erkek için farklı şekillerde ortaya çıkıyor. Bu konuda kesin bir kural yoktur. 🙂
Libido düşebilen bir şey değildir, hotmonların seviyesi ile ilgilidir ve bu değişmez. Sadece daha az veya daha çok tetiklenebilir.
Aşık olunca da kadın erkek fark etmeden bu sebeple libido düşmez. Tetiklenme durumu da daha az değil daha çok olur, eğer aşk lafta değilse.
Erkek severse kıyamaz konusu olsa olsa üzülmesin, kırılmasın diye diğer konularda olur. Cinsellikte olmaz, oluyorsa bundan değil o kişiyi seksi görmediğinden olur.
Freud'a atıf yapılmış ama onun hem fikirleri ve görüşleri hem de kendi durumu sebepli bu konuda baz almak doğru olmaz.
Bir kadına karşı hisleri olan bir erkeğin hem zevk suyunun hem de dölünün miktarı ve yapısı iyi yönde değişiyor, bu böyleyken aksini iddia edenlerin bunu kanıtlaması gerekir.
Hayır o ayrı o ayrı sadece ilk baştaki o tanışma anlarında belki sevdiğini çok masum görüp o şekilde düşünmek onu rahatsız edebilir ama ilk öpüşmeden sonra ilk sevişmeden sonra falan libido daha da yükseliyor ve bu gerçekten iyi yönde oluyor yani tekken mecbur kendini tatmin ederken çeşitli videolar izlemek gibi ya da internetten farklı farklı kadınlara bakarken artık bu durumu geçiyor ve sadece sevdiği kadını düşünüyor ve gerçekten bu daha tatmin edici oluyor.
Cevap
44Cevap
Bizde artarken onlarda düşüyor evet
Hayır neden libido düşsün? libido düşmesi genelde bakım sorunları ya da direk sağlık stres sorunları ile ilgili olur. ya da sevmediğin biriyle zorla yapmaya çalışıyorsan kendini zorluyorsan olur.. bunun dışında sağlıklı bir kadın ve erkeğin libidosu yüksektir normal şartlarda.. tabi yapmamak için düşük diyorlar da olabilir
Freud sevdiğimiz bir abimizdir ama o bence kısa bir dönemi kastediyor, İnsan sevdiğini arzular, libidosu yükselir ve sonrasında libidosu normalleşir alışkanlık ve sevgiye döner. Bir erkek sürekli aynı kadına karşı yıllarca tavan yapmış libidoyla dolaşmaz.
Bence bunu kastediyor.
Aynen akış böyle ilerliyor
Evet. Bu mümkün;
Çünkü erkekler genellikle çok farklı haz ve zevkleri almak istediği eylemler için herzaman dışarıdaki kadını seçiyor olması başlıca sorunumuz...
Bir nevi erkek evindeki kadını kutsuyor ve kutsal ilan ediyor
Bu sebebledirleki
Aklında ve hayalinde olan hatta fantazilerini süsleyen eylemler için hiç eşine başvurmuyor hatta bunları ondan saklıyor.
Bu büyük bir hata
Ve erkeğin libidosu un düşmesinin en büyük sebeblerinden birisi.
Yeni tanıştığımız da arzusu tavan yapan sevgilim beraber olduktan sonra cinselliği ikinci plana attı gezelim parkta oturalim diyor. Karşısındaki insani düşünüp bencil olmuyor aşık olan erkek ve her ne kadar istese de arzulasa da belli edipte kadını uzmuyor ama ateşle barut zaten durmuyor ki istediğin kadar uzak dur bir kıvılcım yetiyor alev almaya 😊
İçim bi hoş oldu okurken ne güzel demişsinn 🙃
@İsmailhakk1 😊
Aşk başka cinsellik başka libidom düşüyosa bu pattnerimle alakalıdır ona düşüyodur, kadını prensesler gibi sevip düşman gibi s. Gerekiyor çünkü kadın içgüdüsü yatakta sertliği ve şiddeti sever, sevmem diyenler o duyguyu tam yaşayamamıştır.
Aşk sonuçlanana kadar libido diplere iner eğer gerçek aşk ise. Aşk birlikteliği başladıktan bir süre sonra libido dengelenir. Gerçek aşk değilse zaten erkeğin kendini tatmin etmesinden sonra libido diplere iner ve ilgi kalkar, arzu kalkar.
Aşırı p*rno izleyen erkek problemi. Cinsellik ve sevgiyi birleştiremiyor. Sevdiği kadınla ilişkiye giremiyor ama başkalarını arzulamaya devam ediyor. Sonuç: aldatma Sağlıklıysa böyle bi durum olmaz. Sevdiği kadınla daha fazla cinsellik yaşamak ister
Benimki hiç rahat durmuyo yoksa beni sevmiyo mu kızz? İçime kurt düştü şimdii hee 🤔😂😂😂😂
Haha tapıyor enişte tapıyor 😅
Alakası yok… aksine aşık olduğum ve sevdiğim kişiyi daha çok isterim… Sevmediğim insanı neden si**yim :p
Hiç alakası yok. Aksine etkilendiği aşık olduğu kadına karşı artıyor.
Açıklama çok doğru Akılları orada olanın duygusu yukarıda olsa ne olur olmasa ne olur 🙄
Hayır, ben âşık olunca tam tersine libidom tavan yapıyor.. Bütün zamanımı aşkımla geçirmek istiyorum..
Asıl sevince yükseliyor. Sevdiğinde kadının eksikliklerini görmüyorsun. Ama sevmeyince sigaradan ağzının kokmasi bile libidoyu mahvediyor.
Onlar seks bilmeyen çoluk çocukta olur. Normal bir adam aşık olursa gözlerine bakarken bile sertleşir üstünden inmez...
Bir insan aşık olduysa daha çok artar o kişiye karşı libidosu. Yani öyle olması lazım değil mi..
Aşık olduğunda insan kıyamıyor ki sevdiğini siiiiiikklkkmeyee
Nasıl ya tam tersi sevdiğini silkmek istemesi gerekmez mi
Saçının teline dokunamıyor insan
Sizde o zaman madonna kompleksi var, araştırın
O ne be
Beyin otomatik olarak hep başka yerde erkekte
Tam tersi olur insan gerçekten sevdiğini arzular
Benimki düşüyor yemek yiyemem su içemem ahhhh ahhhhhh!
Aşık oluyorum galiba sana..
Eğer öyle oluyorsa da aşık olduğu kadına kadınlığını yaşatabilme isteğiyle libidosu yine yüksek olur
Alakası yok cidden kiyamiyor ama yakınlaşma olursa görürsünüz libidoyu daha arzulu şehvetli olur
Düşer bazı şeylerin olmaması durumunda düşer aşık olmadan önce durum farklı olur insan sevdiğine kıyamaz tabi 😬
Tam tersi bence aşık olunca daha çok artıyor veya istek oluyor
Aşık olduğumuz kıza sert olamıyoruz. O*osbu becerir gibi becermek iyi onu da diğer kızlara yapıyoruz ama aşk olunca duygusallık giriyor olmuyor
Erkekler severse öyle bir kıyar ki gerçekten aşık olan bir erkek Hele ki Platonik ise strese girer
Yok be benimki arabada bile yalatıyor
Neden sildim ne yazdımkiii
@Alemdaralii?
?
Benim libidom o kadar çok yüksek ki...
Sevgilim olacak kadın yandı
Yukseliyor bence ama erkegine gore de degisir
Tam tersine daha da yükselir.
Evet sonunda bizi anladınız be
Bence düşmüyor daha çok artışa geçiyor gibi
Hayır bana göre artıyor
Tam tersi aşık olunca artar