Doğru kişiyi bulup evlendikten sonra mı yoksa erkenden o duyguyu tatmak mı herkesin kendi fikri sonuçta
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılÜniversitede cinsel ilişki yaşayıp yaşamamak tamamen kişisel bir tercih. Kimi insanlar doğru kişiyi bulup evlendikten sonra bu deneyimi yaşamak isteyebilirken, kimileri ise erken yaşta bu duyguyu tatmak isteyebilir. Önemli olan bireyin kendi değerlerine ve hislerine uygun şekilde karar vermesidir. Ama bence doğru değil.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Yaşamak istiyorsanız eninde sonunda evlenmeden birisiyle yaşarsınız ama kondom kullanmayı unutmayın hastalık, gebelik bir de onlarla uğraşmayın.. Zaten birisiyle yaşarsan devamı gelir..
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
16Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u 1 yılHayır evlenmeden yaşamam.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
1 yılYaşayın. Evlenmeyi beklemeyin. Sonra bakire değilsin diye sizi eş olarak istemeyecek erkeğe de s.. iktir git deyin. Ciddiyim. Vajinanız size ait.
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Ben kendi çevremdeki insanlarla yaşamayı pek tercih etmiyorum hele ki kadınlar için daha zor anlayıp pullayıp çevreye reklam ederler
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Bazen öğle bi an geliyor ki gözün hiçbir şey görmüyor. O hissi yaşamak istiyor insan. Ama herşeyden önce bu yaşayacan kişinin en başta güvenilir biri olmalı. İçine boşalma durumları yaşanmamalı
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılSana hangisi mantıklı geliyorsa ama bence cinsellik yaşamak için evlenmeyi beklemek gereksiz
514 Yorumla- 1 yıl
Saçmalamayın lütfen zehirli fikirlerinizi saçmayın burada
Cevap sahibi1 yıl@tyfndlklkç kime göre neye göre zehirli
- 1 yıl
Örf adet gelenek görenek dicem ama bihabersindir sen
Cevap sahibi1 yıl@tyfndlklkç herkes sizin örf adetlerinize göre yaşamak zorunda değil burası özgür bir ülke herkesin yaşantısı ve fikirleri farklı olabilir bilmiyorsan kabullen
- 1 yıl
Bu senin özgürlük anlayışın mı oluyor
Cevap sahibi1 yıl@tyfndlklkç özgürlük anlayışım bu mu dedim?
- 1 yıl
Evet burası özgür bir ülke dedin
Cevap sahibi1 yılHerkes evlenmeden cinsellik yaşasın mı dedim ya da herkesin kendi fikri dedim ve ben de kendi fikrimi belirttim hepsi bu
- 1 yıl
Arkadaşım yazdığını okurmusun tekrar cinsellik yaşamak için evlilik gereksiz dedin
Cevap sahibi1 yıl@tyfndlklkç evet burası özgür bir ülke herkes istediği gibi yaşar ve herkes fikrini belirtebilir ben de kendi fikrimi belirttim herkes evlenmeden cinsellik yaşasın veya yaşamak zorunda demedim sana hangisi mantıklı geliyorsa dedim
Cevap sahibi1 yıl@tyfndlklkç kardeşim senin beynine oksijen gitmiyor mu evet dedim ama bu benim fikrim kaç kere belirticem
- 1 yıl
Hayır canım sen kendi fikrini belirttin bak
‘’ Sana hangisi mantıklı geliyorsa ama’’ (bence cinsellik yaşamak için evlenmeyi beklemek gereksiz)
- 1 yıl
Tamam işte bende sana dedimki zehirli fikirlerin sana kalsın.. anladın mı
Cevap sahibi1 yıl@tyfndlklkç yine aynı şey 🤣 kendi doğru bildiğiniz şeyi başkalarına dayatmaya ne meraklısınız
1 yılTercihen evlendikten sonra ama benimki beni fazla azdirdi... iyi bitmedi
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Benim çok yakın tanıdığım biri evlenmeden yapmam dedi evlendi pişman oldu :)
00 Yorumla
1 yılEvlenmeden önce yasanmamali ama bazı durumlarda da yaşanmalı.
00 Yorumla
1 yılBirader asıl sen doğrularımı empoze etme insanlara 😂
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılBen yaşamadım ama yaşamak isterdim
418 Yorumla- 1 yıl
hangi şehirde yaşıyorsun
Cevap sahibi1 yılAnkara
- 1 yıl
Ilk seferinde garip hissettirebilir ama güzel bir his
Cevap sahibi1 yılNasıl garip mesela
- 1 yıl
Kiz arkadasim sey demisti (büyüklüğü karıstırmicam) ilk başta hafif yaniyor gibi dedi ve biraz bastirinca kendini çok kastı kilitledi bildigin kendini, ondan ben hic zormalamamıstım sadece başı girmişti, ondan onu mutlu etmek için baya uzun sure oral yaptım ve başka hiç girmedim icine. 2. Seksimizde psikolojik açıdan daha rahat oldugunu soyledi ve tekrar denemek istedigini söyledi ben de önceki gibi yine uzun bir oral yaptım onunla ilgilendim rahatlattım sonra başıni aldı ve ben ondan izin aldiktan sonra hafif git geller yapmaya basladim ve yarisina kadar kendi kendine girdi. Güzel bir his oldugunu hafiften içinde elektrik çarpar gibj gıdıklanma hissi olduğunu ve içini dolduruyor gibi bir his geldigini söylüyor. Kısacasi sevmiş👌
- 1 yıl
Kilitleyince soyle bi sey oldu ben de çikamadım icindrn degisik bir andı
Cevap sahibi1 yılHımm anladım teşekkür ederim
- 1 yıl
Baska bi sey sormak istersen sor yavsamam zaten sevgilim var
- 1 yıl
Dm den tabi
- 1 yıl
Kötü hissettirdim utandırdıysam pardon
Cevap sahibi1 yılYok bir şey yapmadın sevgilin var diye yazmak istemedim
- 1 yıl
AA yok düz soru olarak dedim zaten kendisinden izin aldım qsjnxjewn
Cevap sahibi1 yılHe yok kötü hissettirip utandırmadın
- 1 yıl
Bu konuda acik fikirdeyiz ayrıca bilmemek daha kötü çünkü bizdeki sıkıntıyı başkasının yaşamasını istemiyoruz ondan dedim
Cevap sahibi1 yılAçık fikirde olmanız güzel iyi dileklerim sizlerle✨️
- 1 yıl
Thanksss🤝
- 1 yıl
daha önce yaptın mı biriyle
- 1 yıl
Evet
1 yılEvet sana kalmış ama benc eyaşanmamalı
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Sen bilirsin ama bizim toplumda bu işler ters
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
1 yılNeyi tercih ediyorsa öyle
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Yaşanır
00 Yorumla
1 yılSenin fikrini merak ettim
00 Yorumla
1 yılKendini hazır hissediyorsan ver
00 Yorumla
1 yılTercih meselesi bu
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılİstediğinde yaşa
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında