Sizi tavlamaya çalışmasındaki tek amacı yatmak olan, size zerre değer vermeyen birine denk geldiniz mi hiç?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılÇok sevdigim biri için bana veya kendine bu düşünceleri idrak edemez,
Amaç seks ise anlık bana ve zevkime hitap ediyor ise, ve bende ona aynı şekilde hitap ediyor isem , obje olarak değil, anlık olarak bakarım00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
6Cevap
1 yılBen genelde öyle görünürüm partnerlerim telefonlarına nunaramı ne olarak kaydettiklerini duysan yerlere yatarsın
02 Yorumla
Soran1 yılNe diye merak ettim
- 1 yıl
Burdan söylenmez.3 kişide yakaladım kahkaha attım inan
- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılGenelde oyle olmuyo mu
04 Yorumla
Soran1 yılİki kez geldi başıma sadece. Biri üniversite yıllarımda , biri şu an
- 1 yıl
Kac yasindasin su an
Soran1 yılAynı sizle
- 1 yıl
Bu yaslarda artik amac bu gibi algilaniyor iki taraf icinde daha az yorucu
Gizli Üye(25-29)1 yılBen denk geldim farkettigim gibi ayrıldım
09 Yorumla
Soran1 yılBende istemediğimi söyledim. Allahtan beraber olmadım ama yine de çok koydu
Cevap sahibi1 yılBen rededince bide gidip arkamdan konuşmuş onu beğenmedim kendisi bana yürüdü demiş 5 gündür atlatamiuorum 4 kilo verdim 5 günde
Soran1 yılBende bunu yaşayacağımdan öyle eminim ki, kadın benle yatmak için beni yoldan çıkarmaya çalıştı, engelledim de kurtuldum filan diyecek muhtemelen herkese
Cevap sahibi1 yılMaalesef öyle serefsizler ki kendisi beni ikna etmek için bin türlü şekle girdi ruh ikizimsin dedi. Taki isteklerine hayır diyene kadar
Soran1 yılBana seni seviyorumlar , çok özledim, dayanamıyorum , yapamıyorum , senden başkası ile konuşmaktan keyif almıyorum. Saatlerce senle konuşmak istiyorum. 1 senedir neler demedi neler
Cevap sahibi1 yılOo senin ki çok uzunmuş daha zor olmalı benim 1 ay olmasına rağmen unutamıyorum kendime yediremiyorum
Soran1 yılBu benim 5 yıllık eski iş arkadaşım. Bir 2 yıla yakın görüşemedik. Son 2 yıldır samimiydik. Geçen yaz dedi ilk kez seviyorum diye, arkadaşlar sever dedim geçiştirdim , itiraf etmem gereken şeyler var dedi duymak istemiyorum dedim. Küsüştük. Sonra geri barıştık. Çok üzülüyor kahve içmeye gitmedim diye iş yerinin önüne gittim. Şubat ayıydı. Seni seviyorum ne olur görüşelim dedi, elimi tuttu: tam unuttum bitti diyorum ama zaman zaman sana yükselen hislerim var bitmiyor , seni her gördüğümde yeniden çıkıyır ortaya dedi. Ertesi günü öpücük attı diye kızdım. Bitti. 3-4 ay önce sesli ağlamaklı mesaj attı. Senden çok hoşlanıyorum , dayanamıyorum çok özledim diye. Konuşmaya başladık. Gelecekte olacak gibi konuşmaya başladık ama. İşte içkiyi bırakma namaza başlama konularını. Sonra bana seni hayal ediyorum filan deyince ben arkadaş kalalım böyle yapamıcam dedim. Ben sana artık arkadaşça bakamıyorum, istediğim gibi rahat konuşmak istiyorum, sen beni kaldıramazsın benden uzak dur dedi
Soran1 yılSonra deprem oldu onun ilçede ben ölecek diye öyle korktum üzüldüm mesaj attım , ilk tepki gösterdi sonra barıştık. Ama bunun doz arttı. Arabada tenhada oturalım diyince benim şartel attı. Ben seni kimse görmesin rahat et diye dedim dedi. Aramız açıldı. En son barışmamamız gerekiyordu. Ben adım atmamalıydım ama özlediğim için dayanamadım.
Soran1 yılO da bana gerçek yüzünü gösterdi
Gizli Üye(18-24)1 yılKendim değilde yakınımda oldu
06 Yorumla
Soran1 yılNe yaptı peki
Cevap sahibi1 yılValla ayrıldılar çok üzüldü ağladı ama atlattı yani
Soran1 yılÜzüldüm ama ağlamadım sanırım
Cevap sahibi1 yılboş ver sana ders olsun bu
Soran1 yılOldu çok güzel oldu hem de
Cevap sahibi1 yılHer yaklaşıni kabul etmemek lazım
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Hayir olmsdi
00 YorumlaHayır olmadı😅
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılOldu maalesef
04 Yorumla
Soran1 yılNe yaptınız peki
Cevap sahibi1 yılİstemedim tek kişi değil 3 4 kişi rahat oldu bu şekilde yanaşan ama sevmediğim kişiyle Yatmam
Soran1 yılNe güzel bozulmazsın zamanla umarım
Cevap sahibi1 yılSevmediğim kişiyle dedim sevdigimle oldum ama 😁😁
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Çok sevdiğiniz biri tarafından sadece zevk objesi olarak görüldünüz mü hiç?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat