Cinsel geçmişi pek yoktur diye düşünüyorum... Böyle seyler icin atılganlik şart sanki...
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 647 cevap paylaştı. Yok yanlis fikir. Ben kendimden biliyorum. Benim gibi asosyal sayılacak bir çok kişi de tanıyorum. Eskiden bir şehirden bir şehire pavyona giderdik. Tahmin edemeyeceğin kadar büyük birer arşivimiz var. Yetti bitti şimdi ev iş iş ev şeklinde yaşıyoruz. İki hafta önce çok sevdiğim sanatçı bizim şehre geldi hemde kafe de konseri vardı çok basit paraya gidip oturup dinleyebilirdim onun yerine eve gidip kedilere tavuk pişirdim.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
16Cevap
1 yılA sosyalla takıl ozman geçmişi temiz diye geleceğini mahfet
08 Yorumla
Soran1 yılTatil yerlere gidilir genede. Disko misko olmasin yeter...
- 1 yıl
Sana şunu söyliyim sadece, etrafında bol kadın olan adamdan korkma onun yalanada sahteliğede numarayada ihtiyacı yoktur kendi karekterinş yaşar, kadın yokluğu yaşayansa dışartan saf temiz görünür ama kadına sahip olunca gerçek karekteri ortaya çıkar, yani bazen temizlik saflık dediğimiz şey aslında köprüyü geçene kadar olayıdır, bunu çok partnerimden duydum
Soran1 yılBiliyorum. Ben yakisikli erkeklerden bu yüzden korkmuyorum zaten. Adamin imkani var... Imkani olmayandan korkacaksin 😂 Cirkin erkek güzel kizla olma imkani yakalasin dünyayi unutur. Kilolu arkadasimin basina geldi. Sevgilisi tipsizdi kilolu arkadasimla oldu ama ilk firsatta, ondan daha iyisini buldugu an aldatti... O yüzden kimseye güvenmiyom. Devir çıkar devri...
Soran1 yılBen güzelim ama benden güzelide var. O yüzden kimsenin Beni üzmesine, benim adimi cikarmasina izin vermiyorum... Skor olmicam.
- 1 yıl
Cinselliği çıkar olarak görüyosan yanılıyosun cinselliği normal gören bir erkek için bu karşılıklı çıkardır, ama cinselliğe hasret biri için dediğin doğru, güven konusuna gelince bende partnerlerime dostlarıma güvenmem ve güvenmemede gerekmiyor onlar bana güvenir o ayrı konu kaliteli cibsellik için güvene değil iyi partnere ihtiyaç duyulur, aslında kadın erkek farketmez yalan ve iki yüzlülüğü sevmiyorum neyse o olmalı insan bu yüzden karşımdakinin davranışları beni üzmesin diye güvenmiyorum ozaman herşeyi bekliyosun ve olanlara şaşırmıyosun sıfır hayal kırıklığı😉
- 1 yıl
Sana skor ol diyen yok ama cinselliği seven ve özgürce yaşamayı bilen kadınlar skor değil bu kiminle olduğuna bağlı
Soran1 yılDogru ama iste cevrede görüyoruz. Max. 2 ay sürüyor iliskiler 😂 hele hele egolu biriyse. Herkes ne ugrasacagim kafasinda. Benimkilerde olaya ihtiyac olarak bakmiyor... O yüzden No risk No Fun 😂😂😂
- 1 yıl
Hayat senin nasıl mutluysan öyle davran😃
- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılAsosyalligi cunsellikle nasıl bagdastirdiniz bende onu anlamiyorum
02 Yorumla
Soran1 yılBöyle seyler icin ortam lazim ondan
- 1 yıl
Yarat ozaman ortemi, veya yaratın , kazan altindamisiniz aq
1 yılDeğişir, %50 tacize uğradığı için %50 bambaşka sebepler.
06 Yorumla
Soran1 yılErkekler tacize mi ugruyor 🙃
- 1 yıl
Evet, aptal feminist türk medyası bunu yansıtmıyor ama erkekler kadınlardan daha fazla tacize uğrayıp öldürülüyor.
- 1 yıl
Oha cidden mi
- 1 yıl
Açın gözünüzü kızlar.
Soran1 yılPara avcisi kadinlar tarafindan olabilir, haklisin...
- 1 yıl
Yok hayır, senin benim gibi normal gördüğün kızlar tarafından oluyor.
- Cinsel Yaşam konusunda 5,9b cevap paylaştı.
1 yılAsosyal erkek, tabii bir ortamı olmadığı için haliyle geçmişi olmaz. Yani biraz cesaret ve girişimcilik gerekir bu tip konularda.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılEvet yüksek ihtimal verilebilir dediğin şey için
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılOnlarda asosyellikten bir fantezileri vardir kafan basmaz oha dersin
021 Yorumla
Soran1 yılGercekten öylemi?
Bana fazla ağırbaşlı geliyorlar böyle seyler icin
Cevap sahibi1 yılİşte sen içlerini bilsen onlarin. Sessizlerden kork, digerleri zaten icini dokuyor
Soran1 yılEhh onlarda yapar... erkeklere hersey serbest nasilsa...
Cevap sahibi1 yılSerbest ama veren az
Soran1 yılEhh yakışıklı ama ketun erkekler var onlarin yaninda da pek kiz görülmüyor...
Cevap sahibi1 yılİşte bu ben, güvenmiyorlar çünkü
Soran1 yılNeye güvenmiyorlar
Cevap sahibi1 yılKonuşalim mi bunları senle
Soran1 yılPek vaktim yok, yanlış anlama. Ama tahmin edebilirim neden güvenmediklerini... Adlarini çıkarırsın diye korkuyorlardir demek istedin, demi? Düzgün erkekde düzgün kiz arar, düzgün olmayanlarin, onlara erkenden kendilerini sunanlarini da damgalar. Bunu demek istedin demi?
Cevap sahibi1 yılEvet güzel anlatmişsin valla bravo sana. Hayatimda hic bir kiza istemedigi bisey yapmadim, ayrilik ve ayrilik sonrasıda hic bir kızı zor durumda birakmadim işte bu böylede olsa inandıramiyorsun
Soran1 yılHelal. Kac yasindasin? Evlilik istiyor musun? (Davetiye degil, sadece merakimdan soruyorum, ona göre)
Cevap sahibi1 yılEvlenmeyi istiyorum ama benim evlenmem için gercektende bir cok sartlarin bir araya gelmesi gerekiyor. 36
Soran1 yılEhh Baba olmak istemiyor musun
Cevap sahibi1 yılİstiyorum elbette ama sırf çocuk istiyorum diye bir cok seyi atlayamam sonucları can yakabilir
Soran1 yılDogru diyon * iste yaşın geçiyor. Cocugun baba yerine dede diyecek... Torunlarini görebilecek misin? Ama erkeksin acelen yok... Bende 25 oldum ve bitte 30 sınır olarak görülüyor...
Soran1 yıl*ama olacakti 😂
Soran1 yıl*bizdr
Soran1 yıl*bizde... Kalvyenin ***
Cevap sahibi1 yılYa güzelim neden bunları düşünüyorsun ki hayat herkesi yaptigini, yasadiginu yapmak değildir. Çocugun olmasa ne olur ki öyle kisa ki hayat, her şey her güzel şey öyle geçici ki bunları düşünürek kaygilanamam sadece huzur ve mutluluğa odaklanmak lazım
Soran1 yılDogru. O zaman efendi efendi hayatin tadini cikar 😎 selametle
Cevap sahibi1 yıl😘 kib
- Cinsel Yaşam konusunda 511 cevap paylaştı.
1 yılİsteksiz birisini mi arıyorsun
06 Yorumla
Soran1 yılYok tam tersi ama kontrollü birisi olsun istiyorum, sadece bana isteklencek 🥰
- 1 yıl
Geçmişinde kimseyle olmamış ilişki yaşamamış ilk seninle olsun istiyorsun ve hep sana isteklensin ☺️
Soran1 yılBingo 👍🏻
- 1 yıl
Ben öyle olduğuma göre benim gibi başkaları da vardır 👍
Soran1 yılinşallah🤲🏻
- 1 yıl
Vardır ama denk gelmesi lazım birazda şanslı olman lazım
Cinsel Yaşam konusunda 897 cevap paylaştı. Belli olmaz kör şansı
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
1 yılSonradan asosyal olabilir :D
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılBelki de o kişiden sonra asosyal oldular...
02 Yorumla
Soran1 yılSende öylemi oldu
Cevap sahibi1 yılAsosyal olduğumu düşünmüyorum açıkçası. Ama evet birkaç durumdan sonra bu olaylarla daha uzak kaldım
1 yılGizli sapıktır
03 Yorumla- 1 yıl
@serpil2255 nerden biliyorsun
- 1 yıl
Genelde öyle oluyor
- 1 yıl
Genelleme
1 yılGenelde
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Kirlidir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılCinselligi yoktir
00 Yorumla Becereksizliktendir
00 YorumlaTemiz evet
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
1 yılBilemezsin
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım