Normal buluyorum. Evli olunca libidolari da tek bir kisiyle evlenmiyor. Erkek ayni erkektir. Foto begenmesi sorun degil seni aldatmadigi baskasiyla sevismedigi gonlunu vsrmedigi surece. Şu erkekleri biraz rahat birakin.
2
4 Yorumla
Soran
1 yıl
Eşin böyle fotoğraflar beğense sorun etmiyceksin yani aşırı rahat bir insansın ben direk boşarim bile bunu beğenen erkek aldatmaya meyillidir zaten ki bunu beğenen adam cok kez aldatmış eşini
Anlamiyorsunuz ki. Bazi seyler insanlarin dogasinda var. Eger kadin olarak biz de erkekler gibi rahat yetismis olsaydik biz de begenebilirdik. Yakisikli bir erkek gordugumuzde icimizden demiyir muyuz yakisikliymis diye bi bakmiyor muyuz? Guzel bir kafin gordugumuzde bile kadin guzelmis demez miyiz. Ancak biz icimizden soyleriz ya da cok yakin arkadaslarimiza soyleriz. Erkekler cocukluktan pipi gostermeyi normal sanarak buyutulduler. Siz hic goster kizim memeni tayzene amcana diye bir cumleyle buyumediniz. Simdi adamlarin hem dogustan libidosu bizden fazla ve nefsi bizden az ustelik pipi gosterdikleri kufur ogrendikleri cocuklukla buyuyp adam oluyorlar evleniyorlar. Iki ciplak kafin fotosu begenince olay oluyor olamaz sacmalik. Tekrar ediyorum her erkek ruyasinda bilr baska kadinla sevisir. Gercekte sizi birisiyle aldatmadigi size olan askini baskasina vermedigi surece bunlar onemsiz seyler. Eslerinizin zihinsel bir heybesi var kadinlar icin de gecerli. Baska konu ya da bu konu farketmez. Hele Türkiyede yetismis bir erkekle evlenmisseniz bu toplum bilinciyle bunlar normal. Rahatlik olarak gormuyorum. O kadar basit ve yuzeysel degildir bu tarz seyler. Ustelik bosamakta kolay degildir. Ananiza babaniza soyleseniz onlar da ne var bunda derler idare et derler. Onlarin soylemesinin sebebi acizliktir benim sebebim anlattiklarim. Saygilar
İlk fotodan bahsediyorsun galiba ama daha küçükleri daha dik duru o boydaki için bence gayet güzel duruyor. Sanırım fotoları beğenen eşin Senin bildiği öğrendi mi konuştun mu?
büyük ihtimal aslında ona yaşattıgını yaşatman gerek oturacaksın acacaksın prno izliceksin anlıcak bide seni tatmin edebiliyormu orası da tartsılır evli adamın 31 cekmesi nedir yahu
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Normal buluyorum. Evli olunca libidolari da tek bir kisiyle evlenmiyor. Erkek ayni erkektir. Foto begenmesi sorun degil seni aldatmadigi baskasiyla sevismedigi gonlunu vsrmedigi surece. Şu erkekleri biraz rahat birakin.
Eşin böyle fotoğraflar beğense sorun etmiyceksin yani aşırı rahat bir insansın ben direk boşarim bile bunu beğenen erkek aldatmaya meyillidir zaten ki bunu beğenen adam cok kez aldatmış eşini
Ben oyle oldugunu dusunmuyorum.
Esin beğenebilir yani bunu maşallah bu rahatlık
Anlamiyorsunuz ki. Bazi seyler insanlarin dogasinda var. Eger kadin olarak biz de erkekler gibi rahat yetismis olsaydik biz de begenebilirdik. Yakisikli bir erkek gordugumuzde icimizden demiyir muyuz yakisikliymis diye bi bakmiyor muyuz? Guzel bir kafin gordugumuzde bile kadin guzelmis demez miyiz. Ancak biz icimizden soyleriz ya da cok yakin arkadaslarimiza soyleriz. Erkekler cocukluktan pipi gostermeyi normal sanarak buyutulduler. Siz hic goster kizim memeni tayzene amcana diye bir cumleyle buyumediniz. Simdi adamlarin hem dogustan libidosu bizden fazla ve nefsi bizden az ustelik pipi gosterdikleri kufur ogrendikleri cocuklukla buyuyp adam oluyorlar evleniyorlar. Iki ciplak kafin fotosu begenince olay oluyor olamaz sacmalik. Tekrar ediyorum her erkek ruyasinda bilr baska kadinla sevisir. Gercekte sizi birisiyle aldatmadigi size olan askini baskasina vermedigi surece bunlar onemsiz seyler. Eslerinizin zihinsel bir heybesi var kadinlar icin de gecerli. Baska konu ya da bu konu farketmez. Hele Türkiyede yetismis bir erkekle evlenmisseniz bu toplum bilinciyle bunlar normal. Rahatlik olarak gormuyorum. O kadar basit ve yuzeysel degildir bu tarz seyler. Ustelik bosamakta kolay degildir. Ananiza babaniza soyleseniz onlar da ne var bunda derler idare et derler. Onlarin soylemesinin sebebi acizliktir benim sebebim anlattiklarim. Saygilar
sanat seviyordur deyip ilk kıvırma cümlesini kuracağım 😂
Dogru olmamakla beraber bunlara bakmaya iten sebebler neler. ? Once onları çözmek gerek.
Sapkınlik olmasın
Oda bir ihtimal. ama Kendisini tanımıyorum. Belki doymuyordur.
Sapkın o doymaz
Bilmem sen iyi tanıyorsun sanirim.
Doyumsuz abaza olgunlaşamamış ahlaksız bir sürü şey denebilir
İyi düşünmem. kalitesizdir
Fotolar da beğenilmeyecek gibi değil ☺️
Abazanlar için evet
Estetik değiller mi? Ciddi ciddi düşünerek cevap ver lütfen
Kadının memesi sönmüş nesi estetik?
İlk fotodan bahsediyorsun galiba ama daha küçükleri daha dik duru o boydaki için bence gayet güzel duruyor. Sanırım fotoları beğenen eşin
Senin bildiği öğrendi mi konuştun mu?
Eşim değil kadın fare gibi meme sönük iğrenç adam zaten abazan sapkin
Senin estetik algın göre güzel kadın fiziği nasıl?
Fiziği çöp, ya abi şaka mısın kadının meme sönük resmen bir soyundu diye estetik demezsiniz o adam sapkın zaten onu geç
Adam eşin değilse kim neden seni bu kadar düşündürdü kafana takıldı da burada sorma ihtiyacı hissettin?
Tarzını seviyordur haha :)
Ortada tarz yok çıplaklık var
Demekki evdeki yetmiyo
31 çekmiş mıdır bunlara bakıp yani
Sanmıyorum baktıktan sonra eşinin yanına gitmiştir:)))
Bence çekmiştir abazan takipte bunları
Ben bilmem orasını
karısını istemiyordur
beğensin ne var bunda
Sanatı seviyor assdjdk
Baksa bir sorun mu oluyor
Karısı seksilik yapmıyor demek ki
Karısı böyle fotoğraflar atsın bunu mu istiyor
Kendisine özel olsun istiyor
abazanın tekidir.
Karısı çirkindir ya da kendine bakmıyordur.
Abazalık
Sanatsal bunlar.
Ahhaha dimi ya o sapkın olduğu için beğenmedi sanatsal diye beğendi zaten kadının memesi umrunda değil
saçma bence gereksiz
Dimi ne alaka ayıp ya çocuklarından utan
bence de yani evdekini tatmin edemiyorsa dışardakini mi edecek
31 çekiyor herhalde bakıp
büyük ihtimal aslında ona yaşattıgını yaşatman gerek oturacaksın acacaksın prno izliceksin anlıcak bide seni tatmin edebiliyormu orası da tartsılır evli adamın 31 cekmesi nedir yahu
İşte adam 45 yaşlar da bir de düşün yani amaç ne bunları takip edip beğenmek
senin yaş nedir? amacı belli aslında seni tatmin edemiyor yetersiz kalıyor böyle 31 cekerek tatmin oluyor
tatmin edemiyor eşi
Güzel olduğu için
Sence?
hoş normal yani
Kim beğenen knk