Sevgilimle arkadaşı bir birine ayaklarına falan mesaj yapiyor sadece boxer giyip sırtlarını çiğniyorlar çorapsız Ayaklarıyla atletsiz çiğniyorlar bana göre çok normal ama kimisi değil diyor 😅😂
Erkek erkeğe masaj yapması normal değil mi masaj sonuçta?
aynı şeydaya benziyorsun. sen varken niye bir erkek yapıyor masajı? ibinelik var onlarda ben sana söyleyim. hiç erkeğe masaj yaptırmadım bu yaşıma kadar. masöz mü bitti ulan?
Yani sapığa kim olduğunu bilmediğin yerde kişilere yaptırırsan tabi is farklı olabilir. Ben sevgilime de yaptırıyorum ben de ona yapıyorum ve başka masaj salonlarında da yaptırdım çok iyi bilen bir arkadaşa da yaptırdım bir sorun yaşamadım üstelikte havlu falan da olsa soyunuyoruz sonuçta
Diyorum ya arkadaşım ben düşünmüyorum çok umursamıyorum benim yanım da yaptıklarını görüyorum görmediğim de ne isterseler yapsınlar benim sevgilim bana aynı şekilde ilgili olduğu sürece sorun yok
Yani işte ben de biraz bu açıdan söyledim çünkü ben de yeri geliyor erkeğe masaj yaptırıyorum manikür pedikürü de erkek arkadaş var salonda çok güzel yapıyor ona yaptırıyorum. Benim için çok normal geliyor erkek erkeğe de masaj yapıp hatta bakım yapması
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
aynı şeydaya benziyorsun. sen varken niye bir erkek yapıyor masajı? ibinelik var onlarda ben sana söyleyim. hiç erkeğe masaj yaptırmadım bu yaşıma kadar. masöz mü bitti ulan?
Arkadaşım zaten bir birimize yapıyoruz
sevgilinle birbirinizi yapıyorsanız bu neyin doyumsuzluğu bir de erkeğe yaptırıyor manyak mı bu? bence onlar gay
Hayatta yaptırmam vucuduma başka bir erkek eli dedirtmem
onlar daha neler neler yapıyorlardır :)
Kendileri bilir ne diyim
yaşasalar sorun etmezsin yani :)
Kendi tercihleri olduğu sürece beni ilgilendiren bir şey yok bence
sevgilinin?
Normal
Aynen bence de normal 😍👍
Hamamda da yapıyolar ya bunda ne var
Evet öyleymiş
Erkeğin kadına masaj yapmasında sorun var ama
Erkeğin kadına yapmasın da ne gibi bir sakınca olabilir 🤔
Çok değişik şeyler olabilir
Yani sapığa kim olduğunu bilmediğin yerde kişilere yaptırırsan tabi is farklı olabilir. Ben sevgilime de yaptırıyorum ben de ona yapıyorum ve başka masaj salonlarında da yaptırdım çok iyi bilen bir arkadaşa da yaptırdım bir sorun yaşamadım üstelikte havlu falan da olsa soyunuyoruz sonuçta
Öyle tabi güvendiğin adama yaptırabilirsin
Niyet önemli. Sonuçta masaj, masajdir.
Aynen öyle yoksa niyeti farklı olan yalar eder
Tabi bunları 3. kişiler bilemezler, göremezler.
Bire bir de ne yapar nasıl yapar bilmiyorum ama bildiğim kadarıyla masum olaylar oluyor 😅🙄
Bence de, içini ferah tut 😉
Benim içim rahat açıkçası kendilerine istediklerini yapsınlar
Sevgilim demişsin biri için. Bu durum seni ondan soğutmaz mı? Bir de pasif ilişki kurduğunu düşün..
Diyorum ya arkadaşım ben düşünmüyorum çok umursamıyorum benim yanım da yaptıklarını görüyorum görmediğim de ne isterseler yapsınlar benim sevgilim bana aynı şekilde ilgili olduğu sürece sorun yok
Sevgilin şanslı birisi. 💯
Normal. Sen üroloji muayenesini görmemişsin
Ne alaka şimdi
Bilaeydin ne alaka demezdin
Ya neyi bilmiyorum bilsem falan ne olabilir ki en fazla bir birlerini yaparlar
Anlamıyosun ki
Ben yaptiriyorum
Erkek arkadaşına ya da profesyonel olarak yapan bir erkeğe yaptırıyorsun değil mi
Profesyonel masör
Yani işte ben de biraz bu açıdan söyledim çünkü ben de yeri geliyor erkeğe masaj yaptırıyorum manikür pedikürü de erkek arkadaş var salonda çok güzel yapıyor ona yaptırıyorum. Benim için çok normal geliyor erkek erkeğe de masaj yapıp hatta bakım yapması
normal zaten. Daha fazla hizmet verseler keşke. Örneğin özel bölge tıraşı gibi... Bu normal yani.