Cinsel Yaşam Esimin ilki olmamam beni çok rahatsız ediyor. Normal mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Sirf bu yuzden istemiyorum bazen. Kocam da surekli istiyo. Sogukluk giriyo araya baya bi sorun oluyo yani Güncellemeler1 yıl Evlenmeden once bilmiyodum Esimin ilki olmamam beni çok rahatsız ediyor. Normal mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Füruğ34 Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Herkesin bir geçmişi vardır. İlk olmak istiyorsan anaokulunda falan tanışıp sevgili olmanız lazım. Gereksiz bir konuya takılmışsın bence. 2 0 Yorumla
Heyyoheyyo1 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl İşte kadınların aptal olduğunun kanıtı. Önceden bilmiyor muydun bacım? 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Evlendikten sonra ogrendim Yorumla Heyyoheyyo1 1 yıl Peki abla hahaha Yorumla
samedjackson Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı. O geçmişini hiç düşünmeden kabul ediyor seni zaten sende onu özel kıl 0 0 Yorumla
06zehra06 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Bunu bilerek evlendim.. ilkim benim diyenler zaten yalan söyler bu zamanda zor 0 0 Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı. artık evlenmişsiniz bu kadar takma derim bu evlenmeden önce düşünecektin :) 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Şahsen ben kabul edemezdim, ben evliliği beklemişken onun yaşamadı hep rahatsız ederdi beni.Maalesef anlıyorum seni 0 0 Yorumla
ppyavuz Takip Et Guru Yaş: 30 1 yıl Evet ilk heyecanı yok daha önce görmüş yapmış kötü bir durum 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Evlenmeseydin o zaman. Cinselliğiniz kötü giderse evliliğiniz de kötü gider, boşanırsınız yakında 1 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) 1 yıl Sen eşinin ilki misin peki? Bunu dert etmen kendine gereksiz bir yük olur. 0 0 Yorumla
Olgunvenetadam Takip Et Master Yaş: 43 , eic 82% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı. Kim kimin ilki değil anlayamadım 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Ben eşimin ilki değilim kocam önceden deneyimli yani Yorumla Olgunvenetadam 1 yıl Yani Öyleymiş geçmiş Şu an seninle geçmişe bu kadar takılma Yorumla
KerpetenRamiz Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 96% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 535 cevap paylaştı. Bunu bile bile niye evlendin ki 0 14 Yorumla Soran 1 yıl Evlendikten sonra öğrendim Yorumla KerpetenRamiz 1 yıl Senin için üzüldüm. Tek yapacak bisey var istemiyorsan gereğini yapacaksın. Böyle ömür geçmez Yaşlarıniz kaç? Yorumla Soran 1 yıl 21 28 Yorumla KerpetenRamiz 1 yıl Bunu evlenmeden önce sorman gerekmez miydi? Boyle biriyle nasıl ömür geçecekKac yıllık evlisin? Yorumla Soran 1 yıl 1 Yorumla KerpetenRamiz 1 yıl Severken mi evlendin? Görücü usulü mu? Yorumla Soran 1 yıl Severek Yorumla KerpetenRamiz 1 yıl Nekadar birlikteliginiz oldu? Yorumla Soran 1 yıl 2 bucuk yil Yorumla KerpetenRamiz 1 yıl Bunu evlenmeden önce sorman gerekmez miydi? Yani bakire misin değil misin diye 😞Hiç bu konuları konusmadiniz mi Yorumla Soran 1 yıl Yok konusmadik Yorumla KerpetenRamiz 1 yıl Hata yapmışsın be bıdık senin için üzüldüm. 😞 ne yapmayı düşünüyorsun peki? Yorumla Soran 1 yıl Bisey yapmiycam kader boyleymis Yorumla KerpetenRamiz 1 yıl Boyle Bi ömür nasıl geçecek bıdık nerelisin 😞 Yorumla
Okan_evl_ist Takip Et Xper 5 Yaş: 50 , eic 100% 1 yıl Evlenmeseydin o zaman 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Evlenmeden önce bilmiyodum. Yorumla
Cloudrain Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,5b cevap paylaştı. Esin bilmiyormuydu ki 0 12 Yorumla Soran 1 yıl Neyi Yorumla Cloudrain 1 yıl İlki olmadigini Yorumla Cloudrain 1 yıl Pardon ben tam tersi anlamışım soruyu. Soryy Yorumla Soran 1 yıl Biliyo tabi ki Yorumla Cloudrain 1 yıl Sen bilmiyormuydun evlenmeden önce Yorumla Soran 1 yıl Hayir Yorumla Cloudrain 1 yıl Sonucta erkeklerin %99 o sekilde Yorumla Cloudrain 1 yıl Bunu değiştiremezsin. Yorumla Soran 1 yıl Yine de rahatsiz oluyorum ben Yorumla Cloudrain 1 yıl Heleki bu saatten sonra Yorumla Cloudrain 1 yıl Anladım hakkisin kendince. Ama yapacak pek bir şey yok. Sonucta evlenmişsin. Ve senden önce olan bir sey. Aldatma değil yani. Yorumla Cloudrain 1 yıl Daha kötüsünü düşün. Bu sekilde esini kendinden soğutursun. Ve 3 gün sonra da esim beni aldatıyor diye de yazabilirsin. Oyle olmasi sence daha mi iyi olur. ? Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Takma tecrübe daha iyi 0 0 Yorumla
İlhann06 Takip Et Master Yaş: 41 , eic 96% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. Peki o senin ilkin mi 0 0 Yorumla
leonidas_3 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı. Rahatsızlık olmamalı bu 0 0 Yorumla
meraklıbirpandaa Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Eşin senden önce ilişkiye mi girmiş 0 0 Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. bu kötü bir his evet 0 0 Yorumla
Tutkuluromantik Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 95% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 592 cevap paylaştı. Senin ilkinmi 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Evet Yorumla Tutkuluromantik 1 yıl Erkekte cok fark etmezki o sen niye takildin Yorumla
TipSizAdam06 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı. saçma bi düşünce 0 0 Yorumla
Seveceksin85 Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 70% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı. Bişi olmaz 0 0 Yorumla
Emrhttr Takip Et Master Yaş: 38 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 894 cevap paylaştı. Napsin adam artik 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Herkesin bir geçmişi vardır. İlk olmak istiyorsan anaokulunda falan tanışıp sevgili olmanız lazım. Gereksiz bir konuya takılmışsın bence.
İşte kadınların aptal olduğunun kanıtı. Önceden bilmiyor muydun bacım?
Evlendikten sonra ogrendim
Peki abla hahaha
O geçmişini hiç düşünmeden kabul ediyor seni zaten sende onu özel kıl
Bunu bilerek evlendim.. ilkim benim diyenler zaten yalan söyler bu zamanda zor
artık evlenmişsiniz bu kadar takma derim bu evlenmeden önce düşünecektin :)
Şahsen ben kabul edemezdim, ben evliliği beklemişken onun yaşamadı hep rahatsız ederdi beni.
Maalesef anlıyorum seni
Evet ilk heyecanı yok daha önce görmüş yapmış kötü bir durum
Evlenmeseydin o zaman. Cinselliğiniz kötü giderse evliliğiniz de kötü gider, boşanırsınız yakında
Sen eşinin ilki misin peki?
Bunu dert etmen kendine gereksiz bir yük olur.
Kim kimin ilki değil anlayamadım
Ben eşimin ilki değilim kocam önceden deneyimli yani
Yani Öyleymiş geçmiş Şu an seninle geçmişe bu kadar takılma
Bunu bile bile niye evlendin ki
Evlendikten sonra öğrendim
Senin için üzüldüm. Tek yapacak bisey var istemiyorsan gereğini yapacaksın. Böyle ömür geçmez
Yaşlarıniz kaç?
21 28
Bunu evlenmeden önce sorman gerekmez miydi?
Boyle biriyle nasıl ömür geçecek
Kac yıllık evlisin?
1
Severken mi evlendin?
Görücü usulü mu?
Severek
Nekadar birlikteliginiz oldu?
2 bucuk yil
Bunu evlenmeden önce sorman gerekmez miydi?
Yani bakire misin değil misin diye 😞
Hiç bu konuları konusmadiniz mi
Yok konusmadik
Hata yapmışsın be bıdık senin için üzüldüm. 😞 ne yapmayı düşünüyorsun peki?
Bisey yapmiycam kader boyleymis
Boyle Bi ömür nasıl geçecek bıdık nerelisin 😞
Evlenmeseydin o zaman
Evlenmeden önce bilmiyodum.
Esin bilmiyormuydu ki
Neyi
İlki olmadigini
Pardon ben tam tersi anlamışım soruyu. Soryy
Biliyo tabi ki
Sen bilmiyormuydun evlenmeden önce
Hayir
Sonucta erkeklerin %99 o sekilde
Bunu değiştiremezsin.
Yine de rahatsiz oluyorum ben
Heleki bu saatten sonra
Anladım hakkisin kendince. Ama yapacak pek bir şey yok. Sonucta evlenmişsin. Ve senden önce olan bir sey. Aldatma değil yani.
Daha kötüsünü düşün. Bu sekilde esini kendinden soğutursun. Ve 3 gün sonra da esim beni aldatıyor diye de yazabilirsin. Oyle olmasi sence daha mi iyi olur. ?
Takma tecrübe daha iyi
Peki o senin ilkin mi
Rahatsızlık olmamalı bu
Eşin senden önce ilişkiye mi girmiş
bu kötü bir his evet
Senin ilkinmi
Evet
Erkekte cok fark etmezki o sen niye takildin
saçma bi düşünce
Bişi olmaz
Napsin adam artik
O zaman evlenmicektin neyin kafasi bu