Bu tamamiyle farklı bir konu. Seni yara bandı olarak görüp görmediğini anlaman için daha fazla zaman harcayıp hal hareketlerini ölçmen lazım. İlla ki böyle olduğunu düşünme. Şu an 7 senelik ilişkim var ve aldatılmamın üzerine 5.6 ilişkim. Hala o kişi aklıma gelince, ya da aldatılma gelince illa aklıma geliyor. Ama aklıma gelince iyi anmıyorum ana avrat soy sop kundaktaki çocuğuna kadar sövüyorum. Sen unutmuşmudur derken kızı unutmuşmudur diye sormuşsun. Ben olayı unutmuşmudur diye sordun sandım. İnan o kızı iyi falan hatırlamıyor ya da özlemiyordur. Bir de aldatılma olayı nasıl yaşandı bu önemli. Ona göre büyür yarası... Senle ilişkiye başladıysa yarabandı gibi düşünme kendini. Ama hal hareketlerini ölç senlik değilse bitirirsin zaten.
Hayır bana karşı çok iyi gerçekten ama ister istemez insan düşünüyor aldatılma şekilde sevgilsini başka biri ile olurken video geliyor o halde görüyor çok kötü şekilde hemde
Sen yarabandı falan olduğunu düşünme kanks. O kız her anıldığında sövüyordur içinden de olsa. O kızı değil de daha egosal, hani ''ben ne yalnış yaptımda bunu yaşadım, hak etmedim'' gibi bir yarası vardır. Gönlün rahat oslun sana karşı iyi ve seni degerli hissettiriyorsa boşu boşuna kuruntu yapma relax ol.
Evet o kıza çok kinli gibi ama sevgi kalmıştır diye bırak korkuyorum belkide ben kafamda kuruyorum çünkü hep yarabandı oldum artık böyle olmak istemiyorum
Kanks sevgi hissetmiyordur neden bana bunu yaptı diye sinirleniyordur. Hak etmediğini düşünüyordur. Sen kurma kafanda cidden. Rahatsız olursun sürekli onun da kendininde keyfini kaçırırsın. Sen sana büyük bir kazık atan kişiye karşı ne kadar sevgi gösterebilirsin ki?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Aldatılmalar unutulmaz. Hele ilk aldatılmasıysa ölene kadar unutmaz.
O kişiyi unutmuş mudur? yarabandı olmak istemiyorum.
Bu tamamiyle farklı bir konu. Seni yara bandı olarak görüp görmediğini anlaman için daha fazla
zaman harcayıp hal hareketlerini ölçmen lazım. İlla ki böyle olduğunu düşünme. Şu an 7 senelik ilişkim var ve aldatılmamın üzerine 5.6 ilişkim. Hala o kişi aklıma gelince, ya da aldatılma gelince illa aklıma geliyor. Ama aklıma gelince iyi anmıyorum ana avrat soy sop kundaktaki çocuğuna kadar sövüyorum. Sen unutmuşmudur derken kızı unutmuşmudur diye sormuşsun. Ben olayı unutmuşmudur diye sordun sandım. İnan o kızı iyi falan hatırlamıyor ya da özlemiyordur. Bir de aldatılma olayı nasıl yaşandı bu önemli. Ona göre büyür yarası... Senle ilişkiye başladıysa yarabandı gibi düşünme kendini. Ama hal hareketlerini ölç senlik değilse bitirirsin zaten.
Hayır bana karşı çok iyi gerçekten ama ister istemez insan düşünüyor aldatılma şekilde sevgilsini başka biri ile olurken video geliyor o halde görüyor çok kötü şekilde hemde
Sen yarabandı falan olduğunu düşünme kanks. O kız her anıldığında sövüyordur içinden de olsa. O kızı değil de daha egosal, hani ''ben ne yalnış yaptımda bunu yaşadım, hak etmedim'' gibi bir yarası vardır. Gönlün rahat oslun sana karşı iyi ve seni degerli hissettiriyorsa boşu boşuna kuruntu yapma relax ol.
Evet o kıza çok kinli gibi ama sevgi kalmıştır diye bırak korkuyorum belkide ben kafamda kuruyorum çünkü hep yarabandı oldum artık böyle olmak istemiyorum
Kanks sevgi hissetmiyordur neden bana bunu yaptı diye sinirleniyordur. Hak etmediğini düşünüyordur. Sen kurma kafanda cidden. Rahatsız olursun sürekli onun da kendininde keyfini kaçırırsın. Sen sana büyük bir kazık atan kişiye karşı ne kadar sevgi gösterebilirsin ki?
Unutmamıştır, ama eski sevgilisini değil, uğradığı ihaneti unutmamıştır.
Onu unutur da etkisi baki kalır.
Yarabandı olmak istemiyorum
Zaman çok geçer ise unutur
Hayır
Kötü bir şekilde görmüş ama onu
Unutmamışsa ayrıl
Evet
yok yok