Bir kere girmeyi denedi erkek arkadaşım ama yanımızda kondom olmadığı için ben istemedim çok fazla, ama anlık yükselince içimdeki isteği bastırmak için girmesine izin verdim ancak girmedi hareket etmeye çalıştıkça acıdı, üsteleyerek acıdığını söyleyince yarıda bıraktık acısa da izin vermem mi gerekiyor yani ilk sefer acı verici olmak zorunda mı? İlişki sonrasında bir 10 dk acıdı hatta otururken sonra geçti bir de girseydi geçmezdi gibi geliyor
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)1 yılİlk denememde o kadar acıdı ki 3 kez girmeyi denedi hepsinde acıdı sonra bıraktık. Ama girince geçiyor o acı tam acı geçti zevk alıyordum bıraktı. Evet acıyor ama seni yeterince hazırlarsa acımaz
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılacır her türlü birkaç ilişki boyunca sürer ama acı azalır giderek bende uzun sürmüştü 7 ay boyunca her ilişkide kan geldi 4 gün ara vererek yaptık herkeste aynı olmaz tabi
14 Yorumla- 1 yıl
Hala birlikte misiniz?
- 1 yıl
napacan
- 1 yıl
Söyler misin
- 1 yıl
sana ne
Gizli Üye(45 üstü)1 yılGirse de aynı acı olurdu, sonrakinde acı duymazdın. Sadece ilk öyle olur onu da düşünme.
Erkek birden değil de çok dikkatli yavaşça girmeli, aniden yapmamalı.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
18Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u 1 yılacı olmaz pek
00 Yorumla İlk seferde oluyor alıştıra alıştıra sokarsa hissetmezsin vücut sıcaklığında yüksek olmalı sonrası zaten sen adamı rahat burakmazsn
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
1 yılSen kendini kasmışsın o da biraz acemice davranmış ondan olmamış yoksa anlattığın gibi bir acıma olmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılErkege bagli acikcasi bekarken yasadigimla evlenince yasadigim bambaska, tecrubesiz adamdan da oluyor
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. İyice ıslanıp hazır hale gelmediysen acı olabilir ama hazır olursan O kadar acı duymaz sin ☺
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. aslında sokabilirdi de biraz ugrasması gerek acıtmadan yapabilirdi
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılDeneyimli biri hissettirmeden alırdı bakireliğini acemiymiş
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBende yapmadım hiç ben olsam haşat ederdim seni o nasıl dayanmış 😅
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılYeteri kadar ıslanmamış olabilirsin kayganlaştırıcıyla deneyin birde
00 YorumlaEvet acı verecek ama zevk acının üstüne çıkacak sadece rahat olman gerek ve karşındaki seni düşünmeli
00 YorumlaO iş bilmediğinizden acımış
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılEvet ama az olur ama çok olur
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılKayganlaltırıcı kullansaydınız
00 Yorumla
1 yılyeterince sulanma olmamıştır
04 Yorumla
Soran1 yılAslında ıslandım oral de yaptı
- 1 yıl
ilk seferde kendini kastınmı
Soran1 yılBilmiyorum istemeden biraz kasmış olabilirim
- 1 yıl
aklına başka şeyler getirmelisin kendini odala bence
1 yılÖnce yalayıp ıslanmasını sağlasın.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Vermez her zaman
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılYaşın kaç
04 Yorumla
Soran1 yıl19
Cevap sahibi1 yılSevgilin tecrübeli mi? Yaşı kaç
Soran1 yılTecrübesiz ben de onun ilkiyim 23
Cevap sahibi1 yılZaten evlilik olmaz büyük ihtimalle. O yüzden tecrübeli birine açtır kutuyu
Gizli Üye(25-29)1 yılEvet geçmezdi bizdede aynı oldu
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılArkadan mi denediniz
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem