1 yılLibidosu düşük erkek diye bir şey yok.
Erkek vücudu, libido hormonu olan testosteronu kadından 20 kat daha fazla salgılıyor. Erkekteki poligamik yapılanmanın kadınlardan çok daha yoğun ve yaygın olduğu biliniyor. 40 yaşında alev alev bir kadın bile 70 yaşındaki bir erkekten daha libidolu değildir. Kadınlar, sadece penetrasyon evresinde erkekten daha fazla zevk alır. O da vajinadaki duyarlı hücrelerin etkisiyle...
Yalnız şu var ki; erkeklerin sadece yüzde 20'lik dilimdeki yüksek değer olanları çok sayıda kadına ulaşabilir. Diğerleri ya seçenekleri olmayan tek eşlidir ya da zorunlu yalnızdır. Yani her erkeğin doğası ve biyolojik yapısı yüksek libido ve çok eşlilik üzerine ama kadındaki hipergamik yapılanma sadece yüzde 20'lik dilimdeki yüksek değer erkeklere bunu hayata geçirebilme fırsatı sunuyor.
Erkeğin özünde cinsel sadakat diye bir şey yok. Duygusal sadakat vardır. Aldatan erkek, yakalanmadığı sürece ya da dışarıda birlikte olduğu kadına münferit olarak duygusal bağlılık geliştirmediği sürece tilki misali kürkçü dükkanına geri döner.
Bir erkek aldatmıyorsa;
1. Çapkınlık donanımı yoktur.
2. Yakalanıp başına nafaka belası olmaktan korkuyordur.
Yoksa libidosu düşük olduğu için değil.
Üçüncü ihtimal olarak karısına güçlü bir aşkla bağlıdır ki hiçbir kadın kendine bu kadar aşık, yanık ve muhtaçlık duyan bir erkeği zaten hayatına almaz, alsa bile hayatında uzun yıllar tutmaz. Kadınlar; seçenekleri olmayan, opsiyonları tükenmiş ya da kendisine kör kütük bağlanmış erkeklere karşı bir süre sonra arzuyu kaybeder.
Biz erkeklerde ise korelasyon tam tersidir. Erkekler, kendisine saygı, itibar ve sadakat gösteren kadınlara duygu geliştirir.
Bir kadın aldatmıyorsa sevgisi ve sadakatindendir. Kadındaki cinsel/duygusal sadakat bizatihi erdemli bir tercihtir, adı bir zorunluluk değildir. Çünkü bir kadının teknik olarak cinselliğe ulaşım problemi söz konusu değildir.
Cinsel sadakat, gerçek manada sadece kadınlarda vardır ama hepsinde değil. Sadece feminen karakterli, anaç ruhlu, iyi huylu kadınlara has bir şeydir.
https://www.youtube.com/embed/hcNpdeyU1nw00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u 1 yılHayır tabi ki de ne ilgisi var.. bu karakter meselesidir.. cinsel isteği çok diye aldatacak denmesi yanlış. hem kadın hem erkek için geçerli bu durum
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
1 yılEğer evde iyice doyurulur ise sekse dışarda aranmaz diye düşünüyorum
32 Yorumla- 1 yıl
Doru
- 1 yıl
Kesinlikle haklısın
- Cinsel Yaşam konusunda 681 cevap paylaştı.
1 yılKarşısında ki kadına ne kadar saygı duyduğuna ve sevdiğine bağlı.
40 Yorumla Hayır aldatmaz kesinlikle, kendine saygısı olan, eşini seven ve kendisine yapılmasını istemediğini başkasına tattırmayan kişi aldatmaz!
Mesela ben eşimle hergün 2-3 kez sevişmek istememe ve gerçekte bunun haftada 1-2 kez olmasına izin vermesine rağmen ben onu hiç aldatmadım, aldatmaktan da Allah'a c. c sığınırım...
00 YorumlaHayır onların içinde de karaktersiz olanları aldatır.
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılKarsimdaki yukselmiyorsa 2 haftada bir pazar duzmeye market alış verisine gider gibi davranıyorsa, neden aldatayim, ayrılırım
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılMaalesef aldattım. 2 yıllık sevgiliydik toplasan 5 kez ilişkiye girmiştik son 6 ayda 0. İş yerinde Ece diye biri vardı zaten bana asılıyordu ama mesafeyi koruyordum onunla aldatmıştım.
10 Yorumla
1 yılHayır, isterse nefsine sahip çıkabilir, karakter meselesi.
10 Yorumla
1 yılKişinin geçmişinde konuya dair açlık barındırıp barındırmadığıyla ilgili bir durum.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Düşükte yapar insanın içinde olan bir şey karakter meselesi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı.
1 yılPartnerinden yeterli cinselliği görmüyorsa dışardan arar
00 Yorumla
1 yılPartneri ona her fabtaziyi yaşatıyosa neden aldatsınki
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,9b cevap paylaştı.
1 yılLibido ile alakası yok bunun. Kendisine saygısı olmayan her erkek aldatmayı kendine fırsat görür.
00 Yorumla Hayır bence kadının libidosu da önemli yüksek libidolu erkeğe ayda bir dersen sonuç bu olur
00 Yorumla%100 aldatır bu arada beyazorkidem harika birisinnn💕💕💕
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
u 1 yılSadece sevdiği kadına yüksekse no problem
10 Yorumla Kontrol edemiyorsa problem var demektir.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 579 cevap paylaştı. Çok yüksek benim ama yapamıyorum
00 YorumlaHerkes bir değil
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. İçinde varsa evet
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılKişiliğine bağlı bir durum
00 Yorumla
1 yılHayır
21 Yorumla
1 yılHayır elbette
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 yılHayır
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılHayır aldatmaz
00 Yorumla Ne alaka abi
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılEvdeki doyuruyorsa aldatmamalı
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılvalla frenliyorum kendimi
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam