Sanal yaptım derken neyi kastetin tam bilmiyorum. Yani sextingden yani sadece yazarak cinsel konuşmalardan canlı görüşmeye kadar geniş bir yelpaze var.
Fakat her durumda sen seni rahatsız edecek şeyleri yapmış veya bir şekilde yaptırılmış yapmak durumunda bırakılmışsın.
Yani ortada yanlış bir şeyler var. Bunu bulup nedenini, nasılını çözümlersen o hissin geçebilir.
07 Yorumla
Soran1 yılSanaldan cinsellik konuştum ve resim attim o an normaldi ama sonrasında berbat hissettim kendimi aşağılık gördüm yaptığım için mi cinsellikten mi bilmiyorum
Soran1 yılÖzel biri değil herhangi biriydi
- 1 yıl
Sebep bu.
Belki öğrenmek için, belki meraktan vs. yaptın veya denemek istedin bilmiyorum ama o yüzden olmuş.
İlgi yok, duygu yok, yakınlık yok.
Sexting de olsa o kişiyi az da olsa tanıman bir şeyler hissetmen gerekli. Bu şekilde olursa kendini kullanılmış, değersiz ve soruda yazdığın gibi hissedersin normal. Hele özel olan vücudunu da görsel olarak paylaştıysan.
Bilmediğim bir sebepten bunu yapmışsın, olsun tecrübe olmuş oldu. Umarım yüzün falan görünmüyordu fotoda çünkü bunu kullananlar oluyormuş.
Benzer şekilde yapma yeniden. Yapmak istersen denemek istersen tanıdığın, bildiğjn, ilgin olan yani gerçekte de yapmak isteyebileceğin birisi ile yap.
İstemeden yapma, fotoyu sen istemedikçe gönderme vs. yani odak her zaman sen ve hissettiklerin olsun.
Zamanla geçecek bu hissin merak etme.
Soran1 yılEvet tanımadığım kişilerdi aslında bencede sevdiğim biri olsaydı bu kadar kötü hissetmezdim
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Benim anladığım kadarıyla ilk yapmışsın resimde göndermen seni kötü hissettirmis. Bence resim göndermem diye konuş. Onlarla uğraşırken zevkle almamissındir. Banada yapalim diyen hanımlar oluyor yapan gayet zevkli yapiyorlar. Bence ilki olduğundan ikincisi resimdir yap resimler riskli ona dikkat
00 Yorumla
Sanaldan ilerlemen iyi. gerçek hayatta yapmış olsaydın yaşadığnn cevre (baskıcı) o yüzden daha kötü olurdu. tekrar yap ama. yuzunu kendini kimlgini ifşa edicek şeyleri asla asla paylaşma veya verme. durumundan faydalanıp olur olmadık bir anda tehdit ve şantaj a maruz kalırsın çok dikkat et...
011 Yorumla
Soran1 yılSanaldan kendimi alıştırmak istiyorum ama sanal böyleyken gerçeği daha kötü hissettirir
Soran1 yılYa kötü derken o an bende istiyorum resim atıyorum ama bittikten sonra aşırı berbat hissediyorum niye yaptım niye resim attim diye
Soran1 yılHer gün mü yapayım yani alismak için sanalda alıştım diyelim reelde nasıl çekinmem ki
Soran1 yılBen aslında sanaldan çok reelde alışkın olmayı istiyorum
Soran1 yılYani bu önyargıyi üstümden atmam çok zor
Soran1 yılYazdım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
35Cevap
Bende yüksek libidodan kurtulmaya çalışıyorum. Sanal konusundada ben kendimi tutsamda bazı kızlar irademi kıracak şekilde tahrik etmeye baya uğraşıyorlar. Seni en iyi ben anlayabilirim belkide. Bunla ilgili gizliden birkaçtane soruda sordum pek faydalı öneriler veren olmadı
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılYaparken kafandaki bütün sınırları kısa süreliğine kaldırırsan belki daha iyi olur. İhtiyacını bir şekilde gidermen gerekti ve denedin. Bunda kendinden nefret etmeni gerektirecek bir durum yok.
71 Yorumla- 1 yıl
Aynen de öyle
Cinsel Yaşam konusunda 309 cevap paylaştı. İlk defa mı yaptın? Yani evet boşaldıktan sonra bi pişmanlık oluyor ama kolay kolay da bırakamıyosun yine canın istiyo.
00 Yorumla
1 yılBende küçükken mastürbasyon yaptıktan sonra vicdan azabı çekerdim.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılSaçma bi düşünce. İstedin yaptın. Azcık zevk aldın onu da kendine çok gördün.
40 Yorumla
1 yılYetiştirilme şeklin yüzünden bunu tabuya çevirmişsin. ''Yasak ayıp günah yanlış''
kodlaması yerleşmiş aslında gayet doğal bu şekilde bakmaya çalış.
01 Yorumla
Soran1 yılEvet baskıyla büyüdüm ama kendimden soğudum kötü hissediyorum
1 yılBazen insanlar olabiliyor biranlik şeytana uyruyoz ve sonra pişman oluyoz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
1 yılYa niye iğrenç hissediyorsun ihtiyacım var diye yaşadın diye düşün
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Saçmalama rahat ol. Yükseldin bosaldin ve bitti. Kimseyi ilgilendirmez.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 776 cevap paylaştı. Neden iğrenç hissediyosun, cinsellik insani bir olgu
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 499 cevap paylaştı. İğrenç hissedecek ne var çok mu baskıcı bir şekilde büyüdün?
010 Yorumla
Soran1 yılEvet
Soran1 yılDeniyorum ama kötü hissediyorum
Soran1 yılCinselliğe karşı çok az ilgim var ama ilerde bu duruma alışkın olmak için sanaldan deniyorum ama o kötü his geçmiyor
Soran1 yılİşte bende bilmiyorum
Soran1 yılTeşekkür ederim yinede
Gizli Üye(25-29)1 yılBen de ilk sanaldan yapmıştım utanacak soğuyacak bir şey yok ben de başta garip hissettim ama gerçekte yüz yüze olsan çok daha kötü hissedebilirdin sonrasında
Sanal daha rahat oluyor36 Yorumla
Soran1 yılYüzyüze düşünüyordum da sanalda böyle kötü hissediyorsam gerçeğini hiç düşünemiyorum
Cevap sahibi1 yılYüz yüze için belliki erken ben bile kendim için erken olduğunu düşünüyorum daha sevgilimle sanaldan yapıyoruz
Soran1 yılYaşımı bilmiyorsun ama erken olduğunu sanmıyorum 26 yaşındayım 😔
Cevap sahibi1 yılBen akıl olarak erken demiştim istersen 30 yaşında ol kendini kötü hissederek yapamazsın karşındaki insana da iyi hissettiremezsin
Cevap sahibi1 yılEğer sevgilin falansa partnerin bir konuş kendisiyle anlayışla karşılaması ve seni iyi hissettirmeye çalışması lazım
Cevap sahibi1 yılSevgilim sagolsun artık kötü hissetmiyorum sanalda yaparken ben de çevre baskısıyla ayıp bir sey yapıyorum diye düşünürdüm
Gizli Üye(30-35)1 yılbir dahaki yükselmeye kadar pişmanlık devam ediyor sonra geçiyor bence
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBende yaptım ama pişman olma zevk aldıysan yaptıklarım uzun süre istiyo
00 Yorumla
1 yılSen benimkini bilsen bide...
30 Yorumla
1 yılVicdan azabi çekiyorsun.
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılHer seferinde önce isteyeceksin sonra pişman olacaksın.
Kadınlar erkeklere abaza derler ama onlarda azdikca sanal yaparlar.
00 YorumlaBence rahat ol san ki nenolacak
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
1 yılneden sanki bişi oldu rahatladın işte
00 Yorumla Bişey olmaz ya kasma bu kadar
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
1 yılBunda bsy yok kendini kötü hissetmene gerek yok
00 Yorumla
1 yılSenin gibi değilim
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Bu kadsr takma sonuçta ihtiyaç buda
00 Yorumla
1 yılYoo ben nefret etmiyorum kendimden yapınca
00 YorumlaSanal ne yaptın seks mi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılTek seferlik miydi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılNiye nefret ediyon
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılIlk kez mi yaptin. Kimle yaptin
00 Yorumla
1 yılBir daha yapma. Pişman olursun büyük ihtimalle
10 Yorumla