Bana bırakıyor ama bende çok istekliyim oda benim ilkim olacak yaparsak sizce yapmalı miyiz pişmanlık olur mu yapmasak ayrı dert cunku birbirimizden çok etkileniyoruZ sevismek artik yetmiyor hemen de evlenemeyiz daha en az 2 3 senesi var sizce mantikli mi yapmak olumlu olumsuz tarafları ne olur yaşadıktan sonra gozu açılır mi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Erkekler elde edip yeterince kullandıktan sonra bırakma riski var burada o tiplerden yakınan bayan çok bence oral ya da sürterek ya da anal yaparak gecistir nikahı kızınca yapım sorun degil
02 Yorumla
Soran1 yılBunun için bırakacaksa zaten bırakması daha hayirli olur böyle bisey icin bırakan evlenince de bırakır illa boşanmak gerekmez aynı evde iki yabancı olmak istemem kimseyle
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
16Cevap
Sen de yaparsa diğerlerinde de yapması gerektiğini düşünür bence yapma
12 Yorumla
Soran1 yılDiğerleri kim hayatinda ben olucam sonucta
Cinsel Yaşam konusunda 410 cevap paylaştı. evlenmeden yapmayın erkek elde ettiğinden kolay uzaklaşır
12 Yorumla
Soran1 yılNasil durucaz Peki çok istekliyiz istekli olmasak sorun olmazdi
Gizli Üye(36-45)1 yılarkadan yap.. en ideal yolu. anal seks oral seks.. bunlarla gönül eylendir. ama bekaretini bozdurma.. sonra pişman olursun çok fena
07 Yorumla
Soran1 yılBunlarinyapan biri zaten bakire olmuyor oral da bir seks türü bakirelik zarda degil
Cevap sahibi1 yılbak güzel kardeşim, olmaz deme hersey olur hayatta.. ola ki ayrıldın sonra bi çocuk sevdin fakat böyle şeylere tahammülü yok... öyle pişman olursun ki hüngür hüngür ağlarsın... yalan söyleme zorunda kalırsın.. siz kızlar aceleci davranmayın.. erkek ister ama siz davranmayın..
Cevap sahibi1 yılo senin ikincin mi? yani daha önce biriyle uzun ilişki mi yaşadın
Soran1 yılYasamadim aşık olduk dah fazla beklemek istemiyorum ki bence yaşlarımı çok fazla artık iki olgun insaniz
Cevap sahibi1 yılo zaman hayvanlar gibi sevişin...
Cevap sahibi1 yıldoğum kontrol hapı kullanmaya başla bari uzun süre kullanıcan sonra sx
Soran1 yılDogum kontrol değil o korunucak
- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılyapın yapın açılsa ne olacak ki o gider başkasını buyur edersin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılArkadan ver en azından ilerde üstüne kalacağın saf temiz çocuğa bakireyim elime erkek eli değmedi dersin
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılEvlenmeden yapma ne oral ne anal ne normal. Travma olur demedi deme
02 Yorumla
Soran1 yılEvlenicemix ne malım belki yarın olucex yasamada mi olelim
Cevap sahibi1 yılYap kardeşim o zaman istiyosan ulaş ben de patlatırım ister arabada ister evde 😂
- Cinsel Yaşam konusunda 333 cevap paylaştı.
1 yılErkeklere güven olmaz sanırım pişman olacaksın
20 Yorumla Elde ettikten sonra bırakır
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 907 cevap paylaştı.
1 yılDaha çok bağlanır bence.
01 Yorumla
Soran1 yılBnece de gider diyenler ne yaşıyor bunun için gidecekse gitsin zaten ask sevgi yoktur hevestir sadece
- Cinsel Yaşam konusunda 893 cevap paylaştı.
1 yılAçılmaz hep iz bırakmış biri olarak kalırsın hem.
02 Yorumla
Soran1 yılBence de kaç yaşına gelmişiz çocuk gibi el ele dolaşmak yetmiyor artık ayrıca bunun için gidecek adam dw defolsun gitsin zaten zerre sevmiodur
Soran1 yılBence bu yasa kadar yapmamak bile problem hic tecrübemiz yok kaygılar vs vs
1 yılYapma etme eyleme
10 YorumlaBakiremisin oyuzden isteklisin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 810 cevap paylaştı.
1 yılBiraz daha sabret
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
1 yılEğer kararsızsan yapma
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılZatene çekim varsa dayanılmaz
10 YorumlaEvlenmeden yapma böyle bir durum varsa
20 YorumlaYap ve kısa süre sonra hayatından gidişini seyret
02 Yorumla
Soran1 yılNeden öyle pluyor peli sonucta herseyini paylaşmış oluyorsun gervekten aşık olan seven biri neden gitsin ki o zaman evli çiftler de bosansjn
Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Açılır
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılbırakır seni
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılArkadan ver
10 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri