Şu an başka şehirde yaklaşık 1 yıldır görüşüyoruz 5. Ayda gitti evlenmek hakkında konuşmuştuk hala konuşuyoruz ben bakireyim. Bana inşallah yanıma geleceğini birlikte lunaparka ve başka şehirlere gezmeye gideceğimizi söyledi. Ama yine de beni beklemeden hayatına devam et istersen birisini al dedi. Telefonda saatlerce konuşuyoruz. Ona sorunca duygum var dedi. Sevmiyor mu beni?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 759 cevap paylaştı. ne saçma sapan bir ilişkiniz var istersen hayatına birini al diyen insanın zaten kendi hayatında birisi var ve sevilisine bunu diyen adam deyyus olmalı
02 Yorumla
Soran1 yılBiz çok iyi anlaşıyoruz çok yakın iki arkadaş gibi, ona arkadaş olarak devam edelim dediğimde olmaz öyle şey diyor konuştuğum kişileri anlatınca vay a q onun diyor. Kendisi köyde tarla işiyle uğraşan biri
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
4Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı. değişik anlam veremedım
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılHiç sevmiyorum bence
09 Yorumla
Cevap sahibi1 yılSevmiyor*
Soran1 yılAma biz çok iyi anlaşıyoruz çok yakın arkadaş gibi ona arkadaş olarak devam edelim dediğimde olmaz öyle şey dedi
Cevap sahibi1 yılAtakadaşlık başka aşk başka ama, insan sevdiğini başkasına bırakamaz
Soran1 yılOff birini bul diyor ama başkasını anlatınca da o kişiye küfrediyor
Cevap sahibi1 yılİlişkinizi mesafeden neden devam ettirmiyorsunuz ki?
Soran1 yılYaa devam ediyor aslında düzenli konuşuyoruz o giderken ayrılmıştı sadece sonra bana ulaştı tekrar
Cevap sahibi1 yılO da ne istediğini bilmiyor bence
Soran1 yılUzun ilişkiden evlilikten korkuyorum diyor ama istiyor gibi de konuşuyor çok değişik
Cevap sahibi1 yılİşte bilmiyor o da emin değil
Gizli Üye(18-24)1 yılO anlık hisleriyle söylüyor galiba
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBakire misin aaaaa seni bundan sevmiyor ozaman
00 YorumlaPek normal değil.
03 Yorumla
Soran1 yılBiz çok iyi anlaşıyoruz çok yakın iki arkadaş gibi, ona arkadaş olarak devam edelim dediğimde olmaz öyle şey diyor konuştuğum kişileri anlatınca vay a q onun diyor
Soran1 yılAminn
Sevmiyor
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam