AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Klasik seni kışkırtıp istediğini almaya çalışıyor işte
Evlilik dışı cinsellik düşünmüyorum dedim tipim değilsin bana göre değilsin dedi
Ters psikoloji seni istemediğini söyleyecek sonrayı yatakta her türlü pozisyona sokacak ben de bunu kızlara yaparım genelde ve çoğu zaman işe yarar
evlilik dışı cinsellik düşünmüyorum dedim tipim değilsin dedi
ya işte sen evlilik dışı istemiyorum deyince o seni tuzaga düşürmek istiyor azdırmak istiyor ya bak sen bir şey istemezsen karşıdaki ters dersen zaten yapmazsın etmezsin tutmazsındır tipim değilsin der sen de dersin ki ya anasını satayım bu ne diyor her türlü yaparım sonra gidersin böyle kıskançlık yapar gider verirsin ondan sonra derki bak ben seni her türlü elde ettim
Kaldı ki bir defa olursa hep olur
Ben bunu bir çok kıza karşı uyguladım ve yüzde doksanında işe yaradı
Bende işe yaramadı yaşatmam dedim sonra hala arkadaşız seninle kankayız yazabilirsin konuşabiliriz burdan başka bir şey çıkmaz dedi
Denemiş yaramamış o arkadaşınla bir şeyler içmemeye çalış çünkü ben mesela kızlarla gittiğimde alkol alındığında kesin seks olur ya.
Ben eskiden benim arkadaşım vardı kızlar gelirdi sevgilileri falan var alkol falan alırdık yapardık hep sonra da sabah hiçbir şey olmamış gibi giderlerdi
Hicbir zaman arkadaş olarak görmedim benim o tür kızlardan olmadığımı biliyor aslında
o tür kızlardan olmadığımı biliyor diye düşünme hiç , bir gün yokluğuna gelir araya gidersin.
Eğer araya gitmek istemiyorsan alkol falan tüketmeyeceksin kızlar haricinde.
Gerçi orada bile sevişme ihtimalim var kızlarla.
ErkeklerleLe yalnız ortamda bulunmayacaksın.
Erkeklerle cinsel muhabbete girmeyeceksin.
Ben de mesela bazen şu olurdu kızla öpüşürdüm sadece öpeceğim derdim sonra giderdim boğazından öperdim kulağından öperdim işte sadece elleyeceğim derdim daha sonrasında işte işte arkasını falan ellerdim sonrasında sadece penisimi elle derdim dışarıdan sonra açayım öyle elle derdim sonradan ağzına al falan derdim kız bunları yaptıktan sonra derdim ki ya ben kendimi sana karşı borçlu hissediyorum hani Sadece duyguyu tat istiyorum derdim sonra yok önden biraz sürtceğim derdim
Asıl olay şurada patlıyor hani önden sürterken mesela ya ben dayanamıyorum yapacağım önden yapayım arkadan mı dediğim anda kız otomatik olarak arkadan diyor arkadan deyince zaten olay bitiyor kaygınlaştırıcıyı sürüp arkadan yapıyorsun sofrasında ise zaten sadece onda oluyorsun çünkü bir defa verdin bir daha istiyor bir daha istiyor cidden bak kimseye vermem diyor söylemem diyor bu sende alışkanlık haline geliyor yani oral ve anal muhabbetine dönüyor bir günde yaparken sadece önden sürttüricem diyor ittir veriyor kızla gitti sonrasında artık önden arkadan istediğini yapıyor sen de bunu takıntı haline getiriyorsan zaten ayrılamıyorsun takıntı haline getirmeyen biriysen de arkadaşların duyar diye ailem duyaydı diye veriyorsun Bir süre geçiyor kendin zevk alıyorsun devam ediyorsun ya da o çocuktan ayrılıp başka erkekler de yapıyorsun
Diğer türlü kızlardan hoşlanıyorum demişti
Ama bi dekolteye düşer eminim😂
ya kızım bu zaten senden hoşlanmıyorum cümlesi seni azdıracak ya da senin yetersiz olduğunu düşündürecek sana ve sen de yeterli olduğunu göstermek için adamı elle diyeceksin ve adam istediğini elde etmiş olacak yani altında inletecek seni
Yahu ne dekoltesi ya adam zaten seni altına almanın peşinde senin üstünde ne olursa olsun çuval giyeni yaparak yapar
Sonra basit görünürüm ama
Tartışmıştık engelledi kaldırdı yeniden istek attı niye istek attın dedim ayıp olmasın diye attım dedi bana istek attığı gün alkolluydu
Yani basit görünmekle alakası yok hatta sana sen basitsin de demezsin sana tanrıça muamelesi yapar prenses kraliçem niye tekrar olsun diye ya kendimden biliyorum böyle yaptığım kızları prenses kraliçe muamelesi yapıyorum iltifat ediyorum ve ikincisi üçüncüsü oluyor tabi en sonunda ne oluyor artık ben değil o istemeye başlıyor
Hikaye belli seni engelledi bir sinirle hani belki kral hareket falan diye düşünmüştür daha sonrasında aklı başına gelmiştir ya dur belki direkten çeviririm hani diye olan bir vajina kolay bulunmuyor gene kanka muhabbeti yapar ileride bir gün denk gelir muhabbetine girmiş
Bana iyi birisin dürüstsün hoşsun bak olmaz diyor sonra da hayırlı dürüst biri çıkarsa nasip bakalım evlenirim diyor
Yaşatmam dedim ya ilgimi çekmiyorsun ilgimi çekenlerle birşeyler yaşarım konuşurum senden hoşlanmıyorum seni istemiyorum ki olsun dedi
ya seni yumuşatma çabaları işte ben de bu cümleleri çok kullandım ama gece aynı yatakta altlığı üstü bitti
Dm kutumu görsen ağzın açık kalır senin dedi ss attı kız doluydu
ya bu önemli değil önemli olan seni bir şekilde kandırıp altına almak kızım bir alkole tava olursun öyle deme eskin ne içeceğini azdırıcı damla koyar yine götürür hiçbir şey yapamazsa zorla yapar
Alkollüyken benimle seks düşündü o zaman desene
İstek attığında yani
Sadece takiplesti ama hiç yazmadı
Tabi canım libido arttı
Evet özele gelsene yani burada biraz fazla yorum oldu ve gözükmüyor
Tamam geliyorum
Ya çok seviyor ya da çirkin buluyor iki seçenek var başka yok
Hoşsun bak demişti
Bu kişinin tek amacı var vur kaç. Bakma öyle atıp tuttuğuna.
Kendine çekmek istiyor bilerek diyor yaşayalım diye
İlgimi çekmiyorsun ilgimi çekenlerle birşeyler yaşarım konuşurum senden hoşlanmıyorum seni istemiyorum ki olsun dedi
Bilerek diyor işte seninle cinsellik yaşamak için sen ilgisini çekmek için bi şeyler yaparsın diye bekliyor zaten
Yaşatmam evlilik dışı cinsellik düşünmüyorum dedim tipim değilsin dedi
Evlilik dışı düşünmüyorum dediğin için tipim değilsin dedi işte öyle demeseydin almak için her şey yapardı
Gel yasayalım deseydim😂
Gel yaşayalım bende yanıyorum zaten dayanamıyom deseydin gtünden ayrılmazdı 😂
İki frikikle bu iş tamamdı 😂
Diyorum ya o iş sende denemesi bedava bir gögüs dekoltesi ver bak bakalım tipi misin değil misin 😂içine düşer
Diğer türlü kızlardan hoşlanıyorum demişti
Diğer türlü kızlar nası ya İ 🙄
Cinsellik yaşayan tipler
Tamam işte bilerek yapıyor bir yol açsada yürüsem diye 😬😂
Hala arkadaşız seninle kankayız yazabilirsin konuşabiliriz burdan başka bir şey çıkmaz demişti
Güzel bir elbiseyle ya da başka bi şekilde resim at nasıl olmuşum diye bak bakalım sana ne diyecek kankayız mı diyecek yoksa konum at falan mı diyecek 😂
Hahahaha öyle egolu ki
Dış görünüş önemli diyor bende illa bir taraflarını açsın diyorsun yani dedim yok diyor
Beni ekler misin bi sonra çıkarırısın geri 😬
Neden
Yani anlamadımm ben dış görünüş önemli tabi ama mevzu sadece o değilmiş demekki sen vermediğin için eklesen ölürmüsün 😬
Burdan konuşmak iyidir
Mevzu uzuyor burada yorum olarak sanki yedik seni 😂
Tamam yazıyorum
Hani nerelerdesin 🙄
Konu nasıl oraya glms
Diğer türlü kızlardan hoşlanıyorum dedi cinsellik mi dedim evet tipim değilsin dedi de mesele tip değil seninle cinsellik yaşamadığım için sana uygun değilimdir dedim
İy8 demişsin normal bir arkadaş mi bh
Hoşlandığımı söylemiştim
Oda amacım bu ve sen öyle değilsb demiş uzaklaş
Uzaklaştım
Senin için zar atıyor bu
Kim bilir neler yaşandı aranızda ki bunu dedi
Zar atıyor derken
Yapmam diyip senin ters cevap vermeni bekliyor
Ben yaşatmam zaten dedim
Neler konuştunuz bu konuya geldi ve bu cevabı verdi
Amacı seni istiyor işte
İstemiyorum ki olsun dedi
Tamam tersini söylüyor
Seni psikolojik olarak yıpratmak istiyor.
Evlilik dışı cinsellik düşünmüyorum dedim tipim değilsin dedi
Zaten seni kullanmak istemiş. Sen öyle deyince bu şekilde kendine bir pay çıkartıyor.
Tartışmıştık engelledi kaldırdı yeniden istek attı niye istek attın dedim ayıp olmasın diye attım dedi
Kurnaz tilki boş ver seni onu bence. Sen onun üzerine düştükçe emeline ulaştırıyorsun. Bil istiyorum.
Açıkça belli etmiş en azından
Yalvartmayacak erkek bul o vakit.
seni gaza getirip ilişkiye girmek
Amacı dikkatini cekmek
Tek cümleden nerden anlıcaz
Kışkirtmak sen hirs et diye
blöf yapıyor ters psikoloji
Birak yaşamasın
Ben yasarim 🤣
Yalancıdır
Yaşama deseydin sen de
Dedim