Asıl alanım resim ressamım ancak bunun dışında hobi olarak tiyatro, yazarlık, fotoğrafçılık, müzik gibi diğer sanat alanlarıyla da ilgileniyorum yapıyorum
Resim normal tabiki bazen soruyolarya burada nasıl çekici olunur diye en güzel örneksin işte sonradqn çekici olunmaz sende yeterince o çekicilik var doganda
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
karakterim sadece
Sanatçı olmam ve bu konuda ciddi manada yetenekli oluşum
Hangi alanda
Asıl alanım resim ressamım ancak bunun dışında hobi olarak tiyatro, yazarlık, fotoğrafçılık, müzik gibi diğer sanat alanlarıyla da ilgileniyorum yapıyorum
Maşallah baya geniş bir alanın var ressamlar gerçekten çok dikkat çekici olabiliyor ben en çok perspektiflerinin genişliğini seviyorm
Teşekkür ederim
Ufak dokunuşlar, tutkulu öpüşler kimse hayır diyemez
Hiç öyle bir etkim yok🤷♀️
Bence yanılıyosun
Neden öyle hissediyosun
Bilmem baştan çıkaran bir tarafım yok diye düşünüyorum
Resmin bile bence gayet başarılı çokta güzel birisin
Belki de yanılıyorsun veya sana ne kadar iyi olduğunu hissettiren olmadı
@yanlızvesane yoo normal Bi resim
Resim normal tabiki bazen soruyolarya burada nasıl çekici olunur diye en güzel örneksin işte sonradqn çekici olunmaz sende yeterince o çekicilik var doganda
Asker arkadaşı gibi takılıyoruz hayatıma girenlerle. İyiyim böyle :) ota bo"ka baştan çıkmasın zaten hayatıma giren
Beraber mi yapcaz askerliği 😀
Yanlış anladın sadece çok güzelsin ve dogal bi çekiciligin var diyorum bişey yamana gerek yok sen doguştan öylesin diyorum
@yanlızvesane Hee saol teşekkür ederim
Rica ederim ama iltifat olarak degil gerçek olarak algıla maşşalh Allah sevdigine bagışlasın çok güzelsin yani
@yanlızvesane tanrı sizi kutsasın :)
İnancını bilmiyorum ama Allah bizi korusun ve yardımcımız olsun inşallah
@yanlızvesane din iman yok bende. Sadece Tanrı var ~onun da nasıl bir şey olduğunu çözmüş değilim ~ kafamda deli sorular
İnşallah bulursun sende dogru yolu
@yanlızvesane elhamdülillah buldum size de tavsiye ederim
Allah razı olsun
@yanlızvesane amin amen
Benle eglenme gece gece gayette bilinçli farkında birisin
@yanlızvesane ben hep böyle derim maksat 2 tarafında gönlü olsun
herkesin inancı kendisine tabiki herkes inandıgına iman ettigine yalvaracak dua edecek
@yanlızvesane tabi haklısın.
Hepimiz haklıyız sende haklısın bende haklıyım herkesin kendine göre sebepleri var
Giyim tarzım bence, ya da bakımlı oluşum
Seksi mi giyinirsin
Yoo
Tarzın nasıl
Açık giyinmiyorum çok aslında trende uyuyorum ya da yoldan geçenler vücut kıvrımlarım yüzünden dikkatlerini çekiyordur bilemiyorum
Merak ettirdin şimdi 😀
Bulamadım yok galiba.
Kendini beğendiğin bişey yok mu
Olsa dükkan senin kral.
Eyvallah 😀 ben seni mütevazi olarak yazdım
Mütevazi olsun diye değil cidden yok, çirkin adamın ne cazibesi olsun.
Çok iyi sevişip oral yaparım
İyi sevişirim
Diksiyonumu severim