Şimdi şöyle ki yavaş dersin daha da hızlanırlar acıyor dersin daha da gaza gelirler kdkdkkd Peki erkekler sekste direktifleri neden tersten anlarlar? #reda
Erkekler neden sekste istenilenin tam tersini yaparlar?
Aslında tam tersi değilde şöyle bir durum yavaş deyince mesela ben hızlıyım ben sertim bu iyi deyip daha da gaza gelip yavaşlamıyor olabilir mesela böyle iyi deyince yine hız arttırıyor falan yani karşı tarafa karşı dozu ne kadar fazla verirsem o kadar iyi olur gibi düşünebilirler ama her şey dozunda olmalı ne az ne fazla gerektiğinde yavaş gerektiğinde hızlı yani bence kısaca ne kadar hızlı ne kadar sert olursa o kadar iyi olur karşı tarafın yavaş ol gibi sözleri zevkten söylediği şeyler ben hızımı kesmeyim falan gibi düşünüyorlar, bence
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(36-45)
1 yıl
Yine öğretilen şeylerin ve bazı kadınların isteklerinin uygulanma durumu. Bir kadın yeter derse daha çok zevk aldığını düşünüyor erkek ve durmuyor. Fakat yavaş ya da acıdı kelimeleri durdurur erkeği. Durmasını bilmeyen kendi zevkine odaklanmıştır. Duranlarsa karşılıklı zevkin sınırlarına bakıyorlardır. Bunun gibi daha yüzlerce şey var aslında.
Çünkü genellikle kontrol onlarda olsun isterler.. bu yüzden de kadın bir şey derse onun tersini yapar ve kendini düşünürler sadece.. buna bencillik deniyor aslında.. ben cinsellik yaşasaydım önceliği eşimin zevklerine verirdim her zaman için
işi bilen usta erkek kaportaya dokunduğu gibi nasıl yapacağını bilir. yani sahibinin telkinlerine değil motordan gelen sese kulak verir. kimseye işini öğretmeyin lütfen.