Ben şu an bunu yaşayarak olabileceğimi düşünüyorum da merak ettim bu mümkün mü?
Baileyscream sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Çok Süper Cevap
1 yılTıbbi olarak kadın memesi erojen bir bölgedir ve meme uçlarında yoğun bir sinir ucu ağı vardır. Bundan dolayı kadınlar memelerinin emilmesinden ve okşanmasından zevk alır. Ancak orgazm olmaya gelince benim şimdiye kadar ilişki yaşadığım kadınlardan hiç biri sadece memesinin emilmesiyle orgazm olmadı. Ancak şu farkı gördüm; meme halkaları küçük olan kadınlar memelerinin emilmesinden daha fazla zevk alıyor. Adeta memelerinden ruhu emiliyormuş gibi zevk alıyorlar. Bizde o işlev tek noktadan gerçekleşiyor 🤣
09 Yorumla- 1 yıl
Puhahaahahqjahahhahahajask bunaaaaa haykırarak güldümmm 😜😜😜😜😜🤣🤣🤣🤣🤣🤣skindeb ruhunu emmek ahahahahhqhahqh
- 1 yıl
Tahmin ettim bu etkinin olacağını 😆
- 1 yıl
Bak ben bu adamların skini emerken öyle sağlam yapmışım ki ruhlarını da mı emdim acaba 🤔🤔😜😜😜diye goy goy yapacağımız bi karikatür çıkmış😂😂😂
- 1 yıl
Bu arada ben sadece memelerimi emdirerek orgazm oldum çokça kez amaaa başka yere dokunmadan emzire emzire hayal gücümü de ekleyip vajina kaslarımı da içerde şey varmış gibi kullanarak 😜😜
- 1 yıl
Yav işin şakası bir yyana seks yaparken ruhunu teslim etmesi de fena korkunç bişey
https://hizliresim.com/o269ir8 - 1 yıl
Sen neymişsin be scream 😱
- 1 yıl
Puahhahahahah bu işte her saniye uzmanlaşıyosun görseller nirvanaya ulaşıyor😂😂🤣🤣
- 1 yıl
Öyle yaaa yapıyoz bişeyler😎😂😜
- 1 yıl
Beni izlemey devam edin efendim 🥳
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(45 üstü)1 yıldenemişliğim var sadece memelerini eme eme kız orgazm olmayınca klitorisini de okşamaya başlamıştım, kız sevgilimdi bakireydi ve 27 yaşındaydı, memelerini emmemi çok seviyordu uzun uzun emerdim kenarlarından avucuma alıp hafif hafifte okşardım aynı anca, kız inleye inleye kıvranırdı ama sadece memelerle orgazma ulaştırmayı başaramadım en son klitorisini de okşayarak ancak orgazm olmasını sağlıyordum kızın... ama bence sadece memeleri uzun süre emilerek ve okşanılarakta bir kız orgazm yaşayabilir ama uzun sürer
01 Yorumla- 1 yıl
Hayal gücümü de ekleyip vajinamı kendi içinde sıkıp bırakınca ve memelerim o sırada sürekli emilip yalandığında 10-15 dk da orgazm olabiliyorum😉
Erkekler Ne Diyor
80
u 1 yılMümkündür sanırım
11 Yorumla- 1 yıl
Bende oluyor mümkün:)
1 yılMümkün. Sadece dizlerinin arkasının öpülüp yalanmasıyla titreyerek orgazm olabilen bir kadın tanıdım. Memesel uyarıyla orgazm olabilen de vardır.
21 Yorumla- 1 yıl
Kesinlikle yeter ki istensin
1 yılTam orgazm olmasa bile iyi bir uyarılma etkisi sağlıyor. Peki neden?
Çünkü göğüsler ve özellikle meme uçları hassas sinir uçlarına sahip.16 Yorumla- 1 yıl
Yok tam bi orgazm oluyor bildiğin inleye inleye ama tabi yapan çok iyi yapacak ve kadının hayal gücüyle vajinasında penis varmış gibi hissetmeyi başarması gerekiyor:) ben yaşadım
- 1 yıl
Hmm anladım:)
Tabi bu yoğun bir arzulamadan da kaynaklı. - 1 yıl
Sebepler uyarılma durumu ve dediğim gibi hayal gücü😋
- 1 yıl
Dört aşamalı haz problemi:)
- 1 yıl
Hahahaj tabiii aşama aşmaa
- 1 yıl
Her aşama önemli
Ben erken yardımcı rol lazım erkeğe bağlı mümkün tabii ki
115 Yorumla- 1 yıl
Hahah sevdiğim bi içki baileys
- 1 yıl
Immm bayılırım 🤤gizem güzel şey
- 1 yıl
Neymiş:)
- 1 yıl
Hmmm çok güzel ve çok doğru tespit😎😂
- 1 yıl
Bakarız atarsın😂
Öyle kadınlar var emdikkce kıvranıp o arada dudak masayı yaparak boşalan hanim oldu
12 Yorumla- 1 yıl
Ben de boşaldım bilirim:)
Eğer kadın aşırı tahrik olmuşsa bu mümkün. Ama çok zor. Yani küçük bir ihtimal.
14 Yorumla- 1 yıl
Herkes olamaz ama ben böyle çok oldum😉
- 1 yıl
Tabi tabii söylediklerin doğru arka arkaya defalarca olabiliyorum da
1 yıloldugunu iddia eden vardi ama ben reelde denk gelmedim
12 Yorumla- 1 yıl
Ben oldumm harikaa
- 1 yıl
Bi denk gelsek mii 😅😁
Gizli Üye(25-29)1 yılsadece meme emerek olmaz ellerle kukuyu gtü de desteklemek laazım
14 Yorumla- 1 yıl
Oluyo oluyo:)
Cevap sahibi1 yılsadece memesini emerek orgazm edebildiğim bir kadınla olsam içinden çıkarsam kahbeevladıyım
- 1 yıl
Hahah ben kendimi biliyorum da başkalarını bilemicem😂
Cevap sahibi1 yılher kadın farklıdır o kadar kolay orgazm olabileni bırakamam 😄
1 yılAslinda memedne zevk alan kisiye meme emip oksayip yalamakla orgazma ulaşmak mumkundur.
10 Yorumla
1 yılIyi kaliteli sehvetli bir emmeyse
Olur
Bizzat şahidim10 YorumlaBu erkeğe değil kadına bağlı. Eğer buna hazırsa neden olmasın? Ama değilse bir erkek asla bunu başaramaz.
02 Yorumla- 1 yıl
Tabi ki hayal gücü ve istekle ve doğru emilmeyle ben olabiliyorum 10-15 dk da. O sırada vajinamı da içten sıkıp sıkıp bırakıyorum çok güzel hissediyorum
1 yılmeme emerek memedeki sinir uçları uyarılır ve en fazla kadının sulanmasına neden olur
bence sadece meme ile kadını orgazm etmek olmaz07 Yorumla- 1 yıl
Ben olabiliyorum hem de çok güzel oluyorum çıldırtiyor beni inann
- 1 yıl
memeni emdirirken kendini kasıp bırakıyor musun peki vajina kaslarını kasıyorsundur mutlaka
- 1 yıl
Tabiki kasıyorum hatta bacaklarım açık pozisyonda oluyor ve kasıp bırakıyordum vajinamı
- 1 yıl
hmm o kasılmalar orgazmı sağlıyor işte
memeden aldığın hazzı kasılma ile destekliyorsun ve mutlu son :) - 1 yıl
Tabi ki aynen öyle enfes oluyor ama tabi ki sonra ben oral başliyorum ya da 69 ımm sonra sekss
- 1 yıl
tatlım bu işi biliyorsun sen
- 1 yıl
Evet😂
1 yılSadece memeden keyif alabilecek misiniz? Emzirmek güzel bir şey
02 Yorumla- 1 yıl
Tabi ki eğer istersem oluyor😉
- 1 yıl
Derhal sevişmen lazım 😂😂
1 yıl75B ise memciklerin deli gibi vakumlarim bak 😛
03 Yorumla- 1 yıl
36 doğru mu senin
- 1 yıl
Hahah
- 1 yıl
Doğru mu Yaşın
1 yılZor ya.. Yaşlıyım bir yerde nefessiz kalır tikanirim sonra gece gece aciller vs :)
01 Yorumla- 1 yıl
Ahahha yok artıkk🤣
1 yılSadece meme emerek olmaz bence vajinayı okşamak da gerekir
05 Yorumla- 1 yıl
Yok oluyor uzun uzunn ilgilenince offf çok güzel hattaa
- 1 yıl
Çok uzun süre yaladım emdim ama hiç öyle bir şey olmadı çok tahrik oldu çok fazla azdı penisi değdirir değdirmez boşaldı
Ama sen de oluyorsa çok güzel profil fotoğrafın çok güzel göğüslerin mükemmel görünüyor - 1 yıl
Hiç göğüslerinin arasında yaptırdın mı zevkli oluyor mu
- 1 yıl
Tabiki göğüslerimin arasında da çok güzel oluyor o da başka bi tatlı o git gel hissi harika araya sıkıştırıp kaydırmanız 😋😋😋
- 1 yıl
Ben de çok seviyorum o şekilde hatta boşalırken direk ağıza boşalıyorum git gel yaparken de ucunu ağzına alması çok zevkli oluyor
1 yılSenin amac ne ya surekli cinsel sorularr filn
02 Yorumla- 1 yıl
Amaç her şey olabilir ama sorunun cevabı bu değil:)
- 1 yıl
Sana cevap filn yok sorry 😂😂
Belli bi noktaya kadar zevk alır ama orgazm olacağını sanmıyorum. ama cevapları merak ettim
04 Yorumla- 1 yıl
Öyle deme olabiliyorum ben inanılmaz güzell
1 yılÖyle olsaydı bebek emziren anneler zevk alması lazımdı.🤦 Ne saçma bir soru.
04 Yorumla- 1 yıl
Annelik duygusuyla aynı olmayacağını bilmemen daha saçma
- 1 yıl
Erkek niye emecek yahu bebeğin mi o senin.
- 1 yıl
Niye mi emecek😂emmek yalamak ıssırmak sen hiç yapmadın mı bunları
- 1 yıl
Göğüs hiç ilgi alanıma girmeyen bir yer, garip geldi ve hatta dediklerin huylandırdı beni.
1 yılbilmem olabilir ama içine boşalmak orgazm etmek için yeterli değil mi
00 Yorumla
1 yılHiç yapmadım hayal bile edemiyorum o yüzden xper kasmaya geldim
00 Yorumla
1 yılKadının libidosu ve cinsel ilişki açlığına bağlı bu
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılsadece meme emerek değil sadece dudaklarden öperek bile orgazm mümkün tecrübeyle sabittir
15 Yorumla
Cevap sahibi1 yılhatta hiç dokunmadan sadece kulağına fısıldayarakkk
- 1 yıl
Benim de tecrübeyle sabit oluyor yani:)
Cevap sahibi1 yılseks dediğin sadece boşalmaktan ibaret değildir tüm benliğinde hisetmelisin ve hisettirmelisin
- 1 yıl
İşte bunu yapabildiğimiz için her şey güzel;)
Cevap sahibi1 yılaslında hoş bir sohbet içindeyiz uzatmak isterdim bu sohbeti ama ben böyle herkese açık yerde konuşmayı sevmiyorum ya... hoş sohbetin için teşekkür...
1 yılEvet mümkün bir kez yaşattım bunu😉
12 Yorumla- 1 yıl
Güzel ben de yaşadımm
- 1 yıl
Hımmm oda güzel 😉
1 yılÇok zor ama imkansız değil
14 Yorumla- 1 yıl
Değil imkansız değil aynen yaşadım
- 1 yıl
Ama saatlerce sürebilir
- 1 yıl
Hayır saatlere gerek yok hayal gücümü ekleyince 10-15 dakika bile yeterli
- 1 yıl
Senin gbi bi kadın binde 1
1 yılyapmışlığım var
11 Yorumla- 1 yıl
Güzel olur 😄
Gizli Üye(30-35)1 yılO kadar kolay orgazm olmasi icin regl gununun yakin olmasi ve uzun zamandir iliski yasamamis olmasi gerek.. denendi
10 Yorumlameme emdirerek orgazm olamazsın zewke gelirsin ama olamazsın. orgazmı yaşamak istiyosan vajinayı hıhım gerek
00 Yorumla
1 yılSadece meme emmeyle zor bence ama imkansız değil
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılbence mümkün, sonuçta orgazma ulaşmak için illa içine girip çıkmak gerekmiyor
02 Yorumla- 1 yıl
Kesinlikle mümkün ben yaşadım çok kez 😋
Cevap sahibi1 yıltahmin edebiliyorum bence seninle sanal yapmalıyız :D
- Daha fazla (50)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem