Kilolu değilim..1,67 53..
Kalçamda çatlaklar var ve bazı yerlerimi beğenmiyorum. Fiziğim dıştan güzel ama çıplak sevemiyorum kendimi😞 bir sürü soru işareti var kafanda
Kilolu değilim..1,67 53..
Kalçamda çatlaklar var ve bazı yerlerimi beğenmiyorum. Fiziğim dıştan güzel ama çıplak sevemiyorum kendimi😞 bir sürü soru işareti var kafanda
Bak kıyafetle falan hepimizin vücudu kusursuz ama genel olarak insanlar çıplakken vücudu estetik değil. Hepimizde kusurlar var. Kusur ararsan çok. Öyle filmlerde falan çıplak insanların estetik duruyor ama aslında onlar standart değil. Hiçbirimiz mükemmel değiliz arkadaşım. Kendinle vücudunla barışmayi dene. Zaten onu seni seven kişi dışında ve sen dışında kimse görmeyecek. Seni seven de zaten çatlaklarina takilmasin sanki Zeus mu kendisi
Sağol ama dışarıda o kadar güzel kızlar varken kendimi çok kötü hissediyorum..
Bak şimdi; o dışarıdaki kızlar dediğin gibi dışarıda güzel. Belki de çıplakken hiç de öyle değil. Yani bazılarının mesela göğsü çok güzel duruyor ama soyununca yanlara sarkıyor. Ya da poposu iyi duruyor halbuki toplayıcı giyiyor. Kız çok güzel ama vajinası sarkıyor. Göbeği var ama korse ile saklamış
Haklısın 😕 teşekkür ederim 🙏🏼
Bu düşüncelerle zaten korkmak değil de kaygılanmak gayet normal. Hatta sevişmeye kalksan bile zevk alamazsın tam olarak, kafanda bunlar dolanır durur.
Yapabileceğin iki şey var. Ya bu rahatsız olduğun durumları değiştirmeye çalışacak ve değiştireceksin ki aynı şekilde etkilemesin.
Ya da bunun senin düşünvelerin olduğunu, seni beğenen kişinin senden bu şekilde etkileneceğini kabul edeceksin. Çatlakları sorun etmeyebilir, beğenmediğin yerleri de o çok beğenebilir. Bunun tercihini ona bırak. Beğenirse ne güzel, beğenmezse kendisi bilir.
Erkeklerin hepsi kusursuz bir vücut istiyor.
Önyargılı olmak istemiyorum ama hepsi öyle 😞 bugün beğense bile yarın gözüne batacak..
Zaten düzenli sporumu yapıyorum.. bunlar ergenlikte oldu
İnsan ararsa illaki bir seyler bulur. Ama unutma ki kimse mükemmel değil. Kendinle barışık olmaya bak. Sen kendini sevmezsen başkası hiç sevmez.
Doğru
🙂
Çoğu erkek için öyle..
Cevap
19Cevap
Kendinle barışık yaşa estetik diye bişey var ama kalbin kötüyse onun çaresi yok. Erkek arkadaşın seni seviyorsa bunu sorun etmiycektir bol şans
Bunların hiç biri önemli değil ki özgüvenli olmalısın
😞
Bence ölçülerin çekici
Kasma kendini bu kadar derim kafaya takılacak şeyler değildir
Benimde genital bölgeme yakın yerde lekeler var. Sırtımda çatlaklar var. Ama hiç seviştiğim biri rahatsız olmadı. Kusurlar herkeste var kafana takma.
Kimsenin vücudu internette görülwn gibi kusursuz pürüzsüz değil herkeste çatlak vs bir şeyler vardır
Nasıl sorular ne güzel işte boy kilon ne istiyorsun başka
fb partner belki bir çözüm olabilir , hem daha rahat hissedersin
Korkma, seks sırasında karşı cins kusurları önemsemez, çatlakları büyük oranda düzelten lazerler var.
Karşındaki kişi 4,4lük mü olacak? Böyle düşün
Fiziğin çok iyi? Yaşın kaç?
20
Sende fiziğini beğenmezsen kim beğenecek
Çatlaklar özgüvenini düşürmesin
Sadece onlar değil ki😞
Sorun ne başka?
boş ver bebiş seks yapmak zorunda değilsin
Bişey olmaz nolcak b
Sorun olmaz sevis gitsin bakiremisin
Evet
Bakireysen yapma