Cinsel Yaşam Erkekler, gerdek gecesinde eşiniz bakire değilse ne yaparsınız? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Erkekler, gerdek gecesinde eşiniz bakire değilse ne yaparsınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
ESKİ_BİR_YARGIÇ Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Bunu düğünden önce anlarım ben, kalitw kontrolsüz hiç bişey almam ama bir kadını 2 damla kanla yargılamamak lazım okadar basit olmamalı 1 0 Yorumla
Cloudrain Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,5b cevap paylaştı. O gece ortaya çıkarsa sorun tabi. Bunu oncesinde söylemesi gerekirdi. Dürüstlük zardan daha önemli... 0 0 Yorumla
Poinelifes Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 100% 1 yıl Evlilik gibi bir düşüncem yok öyle bir şey varsa dürüstçe paylaşmalı gizlilik hiç güzel şey değil 1 0 Yorumla
kralkobrax21 Takip Et Master Yaş: 49 , eic 52% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı. Bekaret meselesine dinci ve yobaz zihniyete sahip kişiler takılır 1 0 Yorumla
Mericeyn10 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% 1 yıl O an anladıysam önceden konuus geçmediyse çok soğurum ya sıkıntı 0 0 Yorumla
Hatırlasevgilim55 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı. O güne kadar bakireyim dediyse büyük sıkıntı olur ama öncesinde dediyse sıkıntı olmaz 0 0 Yorumla
DForVendetta Takip Et Guru Yaş: 34 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 785 cevap paylaştı. bunu gizlerse ve o gece öğrensem ayrılırım. bu emri vakiye giriyor :) ama önceden söylese bişeyler yaşadığını sorun etmezdim. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl ne yapabilirim ki seviyorsam sorun olmazdı yani geçmiş geçmişte kaldı 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Doğru anasının evine bi güzel döverim önce sonra direk tekme bunu baştan söyleyecek öyle ise 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Söylemeyip sakladığı için kizar üzülür ve ardından tekmeyi basarım napcam mk 0 0 Yorumla
Ateslibirbey Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 94% 1 yıl Bakır kız mi kaldı işi bilen en iyisidirr 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Düşman başına nasıl bişey bu 0 15 Yorumla Soran 1 yıl Sevgiliyken kız bakireyim dese evlenip gerdek gecesinde bakire olmadığını öğrensen naparsın Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Öyle korkuyorum ki buna ben bakirim o gece bakire çıkmadj bazen düşünüyorum acaba naparim cidden çok zor Yorumla Soran 1 yıl Kaç yaşındasın Yorumla Cevap sahibi 1 yıl 29 sen Yorumla Soran 1 yıl 27 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bakire değilsin sanirim Yorumla Soran 1 yıl Bakireyim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bu soru neden peki 😂 Yorumla Soran 1 yıl Hiç merak ettim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Zor degilmi cidden kocan bakirmi olsun yoksa farketmezmj Yorumla Soran 1 yıl Bakir olsun Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Evlilik dusundunmu hic Yorumla Cevap sahibi 1 yıl .. Yorumla Soran 1 yıl Kendime güvenim yok nasıl evleneyim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ne anlamda yok guven Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı. acısnı çıkartırım :) 0 0 Yorumla
okan4343 Takip Et Guru Yaş: 46 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Sakliyormusun 0 0 Yorumla
Erkekler Ne Diyor
Bunu düğünden önce anlarım ben, kalitw kontrolsüz hiç bişey almam ama bir kadını 2 damla kanla yargılamamak lazım okadar basit olmamalı
O gece ortaya çıkarsa sorun tabi. Bunu oncesinde söylemesi gerekirdi. Dürüstlük zardan daha önemli...
Evlilik gibi bir düşüncem yok öyle bir şey varsa dürüstçe paylaşmalı gizlilik hiç güzel şey değil
Bekaret meselesine dinci ve yobaz zihniyete sahip kişiler takılır
O an anladıysam önceden konuus geçmediyse çok soğurum ya sıkıntı
O güne kadar bakireyim dediyse büyük sıkıntı olur ama öncesinde dediyse sıkıntı olmaz
bunu gizlerse ve o gece öğrensem ayrılırım. bu emri vakiye giriyor :) ama önceden söylese bişeyler yaşadığını sorun etmezdim.
ne yapabilirim ki seviyorsam sorun olmazdı yani geçmiş geçmişte kaldı
Bende bakir degilsem no sorun 😊 ki olsa bile no sorun
Doğru anasının evine bi güzel döverim önce sonra direk tekme bunu baştan söyleyecek öyle ise
Balkondan asagiya atarim
Söylemeyip sakladığı için kizar üzülür ve ardından tekmeyi basarım napcam mk
Bakır kız mi kaldı işi bilen en iyisidirr
Bakire kız kaldığına şüphelerim var
Söylemedi diye kızardım ve ayrılırdım
Düşman başına nasıl bişey bu
Sevgiliyken kız bakireyim dese evlenip gerdek gecesinde bakire olmadığını öğrensen naparsın
Öyle korkuyorum ki buna ben bakirim o gece bakire çıkmadj bazen düşünüyorum acaba naparim cidden çok zor
Kaç yaşındasın
29 sen
27
Bakire değilsin sanirim
Bakireyim
Bu soru neden peki 😂
Hiç merak ettim
Zor degilmi cidden kocan bakirmi olsun yoksa farketmezmj
Bakir olsun
Evlilik dusundunmu hic
..
Kendime güvenim yok nasıl evleneyim