Evli adamla bugün 2. beraberliğimiz, kopamıyor mu?

Bosansin istemiyorum. Evli biriyle 1aydir konuşuyoruz. Yakin zamanda Birlikte de olduk. Onla olmadan once ben ilerde evlencem dedim tm karismam diyen adam şimdi bana sen beni bırakıp gidecek misin demeye başladı. Ayni yerde çalışıyoruz. Benimle sıkıntılarını da paylasiyor. Benim yanima yeni biri başladı diyorum hemen erkek mi kizmi diyor. Ben sana karışırım diyor kıyafeti me laf ediyor. Bu ara abartmaya başladı. Basima bela mı aldım? Sonra bir yere gidiyorum bu saatte ne işin var orada diyor. Sen bana hesap soramazsin ben sorarım diyor. Mesaj atiyor aramalarına cevap vermeyince hanımefendi müsait mi değilsin diyor tedirgin olmaya başladım. Bosansin istemiyorum zaten. Neden bir anda degisti? Beni kıskanmaya karışmaya kısıtlamaya başladı. Sorgulamaya başladı. Gece aramaya başladı goruntulu hemde. Dun ona arkadaşım erkek bir arkadaş kahve içmeye gelcem dedi dedm ama ben istemedim dedim beni goruntulu aradi beni mi kontrol ediyor yoksa ne için goruntulu ariyor. Dunde gelmiş bana giydigim kıyafetten dolayı evli olsak boyle giyinemezsin nasıl olacak gbi bir laf etti. Ben şok oldum. Ne demek istedi. Artik gelen msjlarimi da kimden diye soruyor. Birlikte olduk 2. kez beni alnımdan öptü

Evli adamla bugün 2. beraberliğimiz, kopamıyor mu?