Ben istemiyorum ama kıyamadığım için yapıyoruz sonra ağrım oluyo her seferinde pişman oluyorum söylüyorum takmıyor napıcam ben
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
arkadaşım niye acı çekiyorsun bir kaç sefer hayır dersin bir daha üsteleyemez ben seviyorum arkadan veriyorum diye bir mantık yok iki gün sonra ayrılırsanız ne olacak sevgi ayrı bir şeydir saygı ayrı.. bu kişinin sana saygısı yok anlaşılan ama sen kendine saygı duy..
13 Yorumla
Soran1 yılHaklısın işte ama ben çok sevgisiz büyüdüm bu yüzden alışınca da asla bırakamıyorum
Soran1 yılAnlamadın zaten sevgiye doymuş biri olsam en ufak hatada herkesi silerim Ben sevgi görmediğim için birinden en ufak ilgi gördüm mü hemen bağlanıyorum Sanki başka kimse onun gibi olamayacakmış gibi oluyor
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)1 yılÇok sevgisiz büyüdüm ondan başka kimsem yok aşağıda bu yorumları okudun çok üzüldüm Sert ve küfürlü becerilmeyi seven İtaatkar ve xürtük ruhlu kadın seviyorum ben. Fakat sevgiye aç masum tatlış bir kadına da asla kıyamam. Merhametli bir damarım var. çünkü benim. Cidden bir ailen bile yok mu senin 😢
11 Yorumla
Cevap sahibi1 yılBir şey sordum ama
1 yılYapma sağlığını tehlikeye atma zararlı şu an kendini kullandiriyorsun bu çocuk seninle evlenmez iki gün sonra başka birini bulur sende ortada pişmanlığın ile kalırsın
04 Yorumla
Soran1 yılEvlenip evlenmemesi değil sorun benim hayır diyemiyo olmama üzülüyorum ben kaybetmemek için katlanıyorum resmen
- 1 yıl
Kaybetmemek için katlandığının farkındayım ama zamanı gelince zaten seni bırakacak neden bu eziyete katlaniyorsun ileride pişman olacaksın istemediğin şeye izin verme diyorum
Soran1 yılOndan başka kimsem yok biliyo musun Zaten buyüzden ne yapsa da bırakamıyorum Hayatta ne olacağını kimse bilemez Ayılırız ayrılmayız onda bile gözüm yok ama çok mu sınırımı aşmışım anlamak için sorudum soruyu İnan daha başka şeyler istese sırf seviyorum diye yapabilecek bi potansiyelim var Sevdiğim kişi bana her şeyi yaptırabilir ve bunun sağlıklı bi durum olmadığının da farkındayım
- 1 yıl
Nerde yaşıyorsun sen
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
53Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u 1 yılHayır de yapma o zaman.
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
1 yılKarsilikli istek olmadiktan sonra ne onemi var ya. Saygi olmali biraz.
12 Yorumla
Soran1 yıl@Huzur5645 evet yapmicam da artık
Başına silah mı dayıyor yani,
İli tarafında haz almadığı bir şey tecavüz olur. Karşıdakine değil kendine kıymet ver.
21 Yorumla
Soran1 yılZorla değil ama istiyor ben de hayır diyemiyorum sevdiğim için günlerce canım yanıyo diyorum bişey olmaz diyor
Merhaba ben jinekologum ters ilişki hiç tavsiye etmiyorum
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 780 cevap paylaştı. Sanki tapusu sende değil.. İki seçeneğin var ya vericen ya da vermiyorum diyeceksin.. burada sorma amacınızın bu olduğunu sanmıyorum.. Başka birini mi arıyorsunuz?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
1 yılArkam yara oldu de bir süre yapma. Daha sonra anal yapıyorsan da kontrolü ben ele alıcam diyerek acıtmadan yaptır
01 Yorumla
Soran1 yılİyi fikir sağ ol bunu da dicem
Kendini sev biraz. Anal zevkli değil kadın için. Seks zevk almak için yapılır. Yatakta iyi mi seninki?
04 Yorumla
Soran1 yılYa birbirimizi seviyoruz ama analı canımı yakmayı sevdiği için istiyor zorluyo yaparken Sürekli yapmak istiyor birde Bi kere bile dinlemiyor beni
Soran1 yıl:(
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılSen kolemisin olm. Bence bir beyin al kendine. Surekli sana tecavuz eden biri ile sevgili oluyorsan megalomansin demektir
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Ön dururken arka niye ya. Suç sende izin vermeyeceksin artık.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 553 cevap paylaştı.
1 yılB. k yolunda ne var anlamıyorum ki. Erkekler b. kun içine giriyorsunuz. Bildiğin b. k yani. Prno filmlerine özenip her b. ku yemeyin awk.
04 Yorumla
Soran1 yılEvet canım acıyor benim sadece sırf sevdiğim için katlandım ama artık izin vermicem
- 1 yıl
Hak yoluna gireni seçeceksin çok basit :))
Soran1 yılBana kalsa hiç istemem
- 1 yıl
Aa aseksüel misin
- Cinsel Yaşam konusunda 999 cevap paylaştı.
1 yılBakiremisin ozellikle arka niye istiyor ilerde sıkıntısını çok çekersin ikna et bence
03 Yorumla
Soran1 yılDeğilim ama canımı acıtmayı seviyor ama ben günlerce acısını çekiyorum sırf onun için
- 1 yıl
İlerde de sıkıntısını çekersin ne yap ne et birsktir önden yapsın canını bsska türlü acitsin
Soran1 yılHaklısın
Yaklaşık 10 sene sonra büyük abdestini tutamayacaksin
011 Yorumla
Soran1 yılDinlemiyor beni sevdiğim için hayır da diyemiyorum geçen yaptık hala acısını çekiyorum
Soran1 yılSırf sevdiğim için katlnıyorum :(
Soran1 yılEvet 😞 ısrar ediyo hep sonunda pes ediyorum ama yapmicam artık
Soran1 yıl:( o beni umursamıyor bile ama ben tam tersiyim
Soran1 yılYapmicam artık
Soran1 yılEvlenmek isteyen yok ayrıca kimseye verecek hesabım da yok
Kole gibi kullanilmaya devam durmak yok yola devam 😂😂
01 Yorumla
Soran1 yılYa zorla bi durum yok ama ben hayır diyemiyorum
Cinsel Yaşam konusunda 328 cevap paylaştı. Doktora gittim hemoroid olduğunu söyledi de vs vs hiç kafan çalışmıyor
00 Yorumla
1 yılTamam da ağrısı o anlık olur kuru kuru mu ziktiriyorsun
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 311 cevap paylaştı. Yaş 40 50 ye gelipte büyük abdestini tutamadığın zaman anlarsın kıyamamayı
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılİlerde kakanı tutamayınca pişmanlığın fayda etmeyecek
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılNiye yapıyorsun seni düşünmeyen insana kıyamıyorum diyorsun ya. Bu kızların hepsi mi kullanılmayı sever
013 Yorumla
Soran1 yılSeviyorum çünkü buyüzden
Cevap sahibi1 yılBu sevmek değil. Ayrıca sevince her şey olur mantığını bırakın. Karşı tarafın da sevgisini bekleyin. Saygı olsun kullanılmaya izin vermeyin
Soran1 yılÖyle bi erkek vardı da ben beraber olmadım zaten
Cevap sahibi1 yılNiye olmasın. Her gün arkanı yaptırmaktan iyidir. İnsan gibi seven erkekler de var bilmiyorsunuz ama sen böyle verince yaklaşmazlar onlar. Sen buna acıttığınu söylemiyor musun
Soran1 yılSenin dediğin gibi bi erkek yok ki daha doğrusu kimse melek ya da masum değil
Cevap sahibi1 yılYa kimse masum değildir ama adam gibi takılanlar var. Yaşlarınız ne sizin
Soran1 yılŞöyle bişey var ben onu içten bi şekilde seviyorum Bir erkek sırf iyi diye onu sevmemem ki o zaman onu kullanmak için yanında olmuş olucam
Cevap sahibi1 yılNe alakası var. İyi diye sevdiğinde onu kullanmış mı oluyorsun. Senin beynin nasıl çalışıyor.
Soran1 yılbirinin sadece faydalanabileceğim bi yanı için yanında olursam bu kullanmak oluyor Sevmedikten sonra dünyanın en iyi insanı olsa ne?
Cevap sahibi1 yılFaydalanacağın bir yanı değil bu. Ömür boyu yaşayabileceğin bir yanı. Kötü biriyle evlenmek ma. llık olur. İnsan sevmediği kullanıldığı biriyle yapar mı. Hâla seni arkadan yapmaya devam ediyor mu
Soran1 yılSen gerçekten beyin sizsin boşa konuşuyorum
Soran1 yılÇok merak ediyosan seni de yapsın ister misin?
Cevap sahibi1 yılyav he mısın seni kullanıyor diyorum anlmıyorsun
1 yılYapma zararı çok ciddi sorunlar yaşayabilirsin
11 Yorumla
Soran1 yılYaşıyorum zaten başta çok sorun olmaz diye düşündüm ama yaptıktan sonra çok kötü oluyorum
O sana kiyabiliyorsa, sende ona kiyabilirsin
16 Yorumla
Soran1 yılÇok doğru söylüyosun gerçekten
Soran1 yılOna kalsa her gün istiyor
Soran1 yılVar ama anal istiyor hep
Gizli Üye(36-45)1 yılZaten sen yapmıyorum artık dediğinde o ayrılacak senden. Sende kendin bilirsin ayrılıcam diyorsan da kararını ona açıkla.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSeni düşünmüyor işte. Ayrıl bence
31 Yorumla
Soran1 yıl😞
- Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı.
1 yıltaviz vererek hata yapmışsın.
şimdi yapmıyorum artık demek için çok geç bence.00 Yorumla Seni sadece cinsel objesi olarak kullanıyor sevdiği kadın açıyor dediğinde bi erkek asla bidaha istemez kıyamaz
09 Yorumla
Soran1 yılOlabildiğince yavaş yapıyorum diyo ama ben hiç yapmasın istiyorum dinlemiyor
Soran1 yılBunların hepsinin farkındayım ama hala beraberim çünkü ondan başka kimsem yok 😞
Soran1 yılburada her şeyi anlatamam ama en zor zamanımda yanımda olmuştu Bunun dışında da bi sorunumuz yok birde
Soran1 yılYok ondan hiçbir beklentim yok
Soran1 yılSadece sevdiğim için beraberim onu sevdiğim için de asla pişman olmadım
Gizli Üye(30-35)1 yılSen istemiyorsan bana yapsın
12 Yorumla
Soran1 yıl😂
Cevap sahibi1 yılGülme bence güzel bi fantezi 🤭
1 yılSevmiyor ablam belli değil mi vazgeç
33 Yorumla
Soran1 yılBen onu seviyorum işte sıkıntı orada zaten :(
- 1 yıl
Seni önemsemeyen, canın acıdığı halde s*kini memnun etmek isteyen birini sevme sana yazık
Soran1 yılHaklısın
1 yılSeni umursamıyorsa sonlandır.
10 Yorumla
1 yılsen de ondan anal iste
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Canının yanması daha mı iyi ret et gitsin
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. İstemiyorsan izin verme
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı. Anal sevmem ya, sende fazla yapma
10 YorumlaSende yaptırma
14 Yorumla
Soran1 yılZorla değilde nası desem ısrar ediyor ben de kaybetme korkusu yaşayan biri olduğum için tamam diyip yapıyorum Ona acıdığını söylüyorum umrunda bile olmuyor
1 yılAyrıl bence
13 Yorumla- 1 yıl
Sen kıyamıyon o çatır çutur skyp
Soran1 yılSinir oluyorum kendime işte hep sevgisiz büyüdüğümden :(
- 1 yıl
Abi sevgi uğruna acı çekme
1 yılSıra bende de
12 Yorumla
Soran1 yılO yerimde olsa 1 dk bile tahammül etmez
- 1 yıl
Sende etme. Bayılıyorum senin gibi aptal kadınlara. Seviyorum ayağına kendini kullandiriyorsun resmen.
Cinsel Yaşam konusunda 641 cevap paylaştı. Sen istemiyorsan olmaz canım
05 Yorumla
Soran1 yılYapmicam artık sırf seviyorum diye bişey demiyodum
Soran1 yılTerk etmekle korkutuyor hep ama sağlığım daha önemli haklısın
1 yılVur tekmeyi gitsin teyze
06 Yorumla
Soran1 yılKolay değil ki bırakamıyorum
- 1 yıl
O zaman sızlanmaya devam edersin teyze
Soran1 yılTeyze annendir
- 1 yıl
Terbiyesizsin teyze
Soran1 yılAnnenden gördüm terbiyeyi ondandır
- 1 yıl
Çok ergenmişsin teyze
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılÖnden neden istemiyor?
02 Yorumla
Soran1 yılCanımı acıtmayı seviyor
- 1 yıl
İlerde dışkını tutamama sorunu ile karşı karşıya kalırsın. İstersen önden yapayım.
Yapmasini bilmiyor o zaman nasil yapiyorda
06 Yorumla
Soran1 yılCanımı acıtmak hoşuna gidiyor zaten bunun için istiyor ama ben acıdan duramıyorum sonra
Soran1 yılEvet işte ama bencil olduğu için heralde ama artık yapmamayı düşünüyorum gerçekten normal bişey değil
Soran1 yılEvet sağ ol yardımın için
Gizli Üye(18-24)10 aykayganlaştırıcı kullanıyorsan rahat yapabiliyor olman lazım garipmiş hala beraber misiniz?
00 Yorumla
1 yılGotun guzel demekki
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılbırakacaksın
12 Yorumla
Soran1 yıl😞 ben kolay kolay bırakamıyorum işte o konuda acizim çok
Cevap sahibi1 yıldevam et
1 yılSen delisin
10 Yorumla
1 yılErkek zevkle yapar da kadın kendi düşünmeli
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. kayganlaştırıcı jelle yapın daha az ağrır
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılYaşlarınız kaç sizin?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılYolu açmışsın nasılsa devam et bence.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılÇok akılsızsınız
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılAyrıl bence seninle onun için birlikte
10 Yorumla
1 yılyazık sana ya
00 Yorumla
1 yılMusallat yaşayın sonra
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
1 yılBencil insan. Ayrıl.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılSevgi gözünü kör etmiş
02 Yorumla
Soran1 yılİşte maalesef buyüzden bırakamıyorum ama bırakmaya çalışıcam
Cevap sahibi1 yılYazık olmuş sana
Gizli Üye(25-29)1 yılBiraz ver idare et çocuğu
02 Yorumla
Soran1 yılKaç defa yaptık saymadım hala da istiyor canımı acıttığını söylememe rağmen
Cevap sahibi1 yılDeliğin artık alışması lazım
Ayrıl
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılDişini sıkacaksın Bir süre için.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılkullanılmaya devam edeceksin.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılÖnden istemiyorsa biz isteriz😂
00 Yorumlaalıştırdınmı
04 Yorumla
Soran1 yılÖyle bişey oldu işte ama yapmicam artık
Soran1 yılHaklsın
sürekli derken?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılOnun kulaklarını çek
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz