Haz ve cinsellik üzerine okuyorken böyle bir yazı dikkatimi çekti bence yazmayı özledim galiba siz buna katılıyor musunuz? Kişi kendi hazzından mı sorumludur ilişkide?

Haz ve cinsellik üzerine okuyorken böyle bir yazı dikkatimi çekti bence yazmayı özledim galiba siz buna katılıyor musunuz? Kişi kendi hazzından mı sorumludur ilişkide?

Biz cinselliği hayvanlar gibi sadece üremek için yapmıyoruz. Bu yazıyı yazan arkadaş bu düşünceye sahipse eğer karşı taraf onun için sadece zevk aldığı bir objeden ibaret olmuyor mu? Asıl mesele karşının aldığı zevke bakıp daha fazla zevk almak değilse? Onun aldığı o zevkten keyif alıp daha fazla istemesi, daha fazla arzulaması ve daha fazla zevk alması, karşı tarafta benim aldığım zevkle geldiği hale bak o da bu işten çok fazla zevk alıyor diyip onu görünce daha istekli olması ve daha çok zevk aldığı noktaya ulaşması. Bencillik olayından ziyade her zaman daha fazlasını istemek karşı taraf için zevk ve hazzı en top noktaya getirmek amaç olmalı bence.
https://www.youtube.com/embed/NL9VPaAWWn4Hayır değildir.
Görseldeki yazıda doğru olan bir yer var. Eğer kişi tamamen partnerinin zevkine odaklanırsa ve sadece onun isteklerini yaparsa istekleri yapılan kişi için iyi gibi görünse de aslında değildir. Son zamanlarda yapay ürunler çıkmış, bu durum da onlarla olmaktan farklı olmaz.
Fakat önce ben demek de doğru değildir. Bu üstteki durumda bu sefer diğer kişiyi anlatır ve istenilenleri yapan kişi zevk alamaz. Bunun tek bir istisnası var o da köle olmaktan zevk almak ama istediğini yapan kişi kölenin zevk noktalarını bilmiyorsa yine olmaz.
Aslında her iki düşünceye de gerek yoktur. Çift eğer birbirini her şeyiyle tanıyor ve biliyorsa zaten birlikte nirvanaya ulaşmak için gerekeni yapacaktır. Cinsellik iki kişiliktir, her çeşit bireyselliği kabul etmez.
Yani içerik güzel ama yönelim yanlış. Hazzından sorumlu olmak bencillikten bahsediyor. Ama zaten cinsellikte bir tarafın bencil olması diğer tarafı altta bırakıyor. Konu kısacası bir nevi öyle ya da böyle sen keyfine bak. Bu bir cinsel birliktelik değil. İçinde ters giden durumdan faydalanmak. Hazdan sorumlu olmak yerine adı üstünde cinsel birliktelikte bir olup eksik olanı tamamlayarak yekpare hazza ulaşmak en güzel sexe hazza ulaştırır
Zevk vermeyi bilmek kadar, zevk almayı talep etmek de önemli. Bunun için de insanın kendi bedenini tanıması ve partnerini yönlendirmesi gerekir. Zevk almaya odaklanmış bir kadınla sevişmek güzel bir deneyim olur.
Cevap
15Cevap
Hayır, hayatımdaki insanla ortak zevkimiz önemli.
Eger biriyle cinsellik yaşıyorsam sevişirken ona dokunur nefes alırken küçük sorular sorar onun haz noktalarını hareketlerini keşfetmeyi isterim
Sexste iletişim çok önemlidir
Haz noktamı ögrenmesi için yönlendirmeler yaparım
Onunda yönlendirmesi için ellerimi uzatır ya da kulagına fısıldarım😎
Haz vermek iki tarafında görevidir
Elbette
Kadın kendini taniniyorsa
Bendenini tanımıyorsa
Erkeğin burada suçu yok.
Adam 15 20 dakika gelgit yapıcak on sevişmeden yapacak
Sonra suçlanacak olmaz
Bunu erkek kolay düşünür ama bunun sonunda kadınların%90 I ilişkiden zevk almadan bitirir çünkü erkek kendini düşünürse kadının zevk alması zor
Herkes kendine müslümanmış onu anladım ama öyle olmamalı. Partnerler birbirinin hazzına ortak olmalı bence
Zevk alırken zevk vermesini bilmek gerekiyor iki tarafta tatmin olmalı
Hayir YANLIŞ partnerler birbirinin hazzından sorumludur
Haz vermeden haz almanın olacağını sanmıyorum, seks yaparken bşr bütün olmak lazım
Tabiki her koyun kendi bacağından asılacak gibi bir şey
Beraber olanı makbül
görseldeki fotoda selülit mi var?
Tutku olduktan sonra iki tarafta haz alır
Evet..🪶🪶🪶
Kesinlikle
Evet
zevkıne bakar kendının