Cinsel Yaşam Terazi burcu kadını sizce hangi burçla uyumlu olur? pinkpeonyyy Takip Et Yoda Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Cinsellik aşk hepsi bir düşünülürse Başak aslan akrep ikizler balık oğlak koç kova pek olmadı gibi başka ne denesem artık😂 Güncellemeler1 yıl Yükselenim kova ay burcum da koçmuş bu arada Terazi burcu kadını sizce hangi burçla uyumlu olur? Cevapla Kadın Soruları Aşk Soruları İkiz Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. bunun burçla ilgisi yok kime aşıksa onla olur 1 1 Yorumla pinkpeonyyy 1 yıl Haklısın canım
ModernScientist Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Bir başak olarak terazi kadınlarıyla asla iyi bir ilişki kuramam. Aslan burcu kadinlariyla da çok sık tartışma içerisindeyim 1 8 Yorumla pinkpeonyyy 1 yıl Bence başaklarla kimse ilişki kurmamalı Yorumla ModernScientist 1 yıl O nedenmis Yorumla pinkpeonyyy 1 yıl Çünkü toxicler Yorumla ModernScientist 1 yıl Erkeklerin çoğu öyle burclarla ilgisi yok Yorumla pinkpeonyyy 1 yıl :D Yorumla ModernScientist 1 yıl Şirin görünmek adına hemcinslerimi satmıyorum yanlış anlaşılmasın. Hayatın gerçekleri bu 🤣 Yorumla pinkpeonyyy 1 yıl Doğru her insan toxic olabiliyor Yorumla ModernScientist 1 yıl O yüzden ne yapmıyoruz? Bir erkek başak burcu diye önyargılı davranmiyoruz. Toksik biriyse de erkeklerin çoğu öyle diyoruz 🤣 Yorumla
Alfia Takip Et Master Yaş: 106 , eic 100% 1 yıl Cinsellik olarak ateş gurubu burçlarıyla aradığın tutkuyu bulabilirsin. Aşk istiyorsan su grubu burçlarına yönlendirelim hdfjd 1 1 Yorumla pinkpeonyyy 1 yıl Hiçbiri olmadı bi yengeç kaldı sanki
SeyyahFb34 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% 1 yıl Tutkulu sahiplenici güçlü bir akrep le. fena olursun 1 2 Yorumla pinkpeonyyy 1 yıl Toxicler Yorumla SeyyahFb34 1 yıl Bence yanlış Akrep e denk gelmişsin Yorumla
benfavor Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 94% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 696 cevap paylaştı. Yengeç mükemmel olur denemeye değer olduğuna denedikten sonra onay verirsinn 1 2 Yorumla pinkpeonyyy 1 yıl Yengeçler inatçı diye biliyorum Yorumla benfavor 1 yıl Bence iletişim kuvvetli inatçılık nerede olsa iyi olur ona bakmalıyız Yorumla
Erhancanlar Takip Et Master Yaş: 55 , eic 94% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. Burçlara inanmam, hepsi fasa fiso. Aşk var mı aşk ona bakın bence... 1 2 Yorumla pinkpeonyyy 1 yıl Haklısın abi Yorumla Erhancanlar 1 yıl Abi mi? Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Maşallah domino taşı gibi hepsini sıraya dizmişsin. Seninki galiba yeni türeyen yılan burcu 🤣🤣🤣🤣 1 2 Yorumla pinkpeonyyy 1 yıl 😂😂 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Aynen aynen 😂😂😂 bulamazsan eğer gruba mı düşeceksin belki gruptadır senin aradığın. Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı. Sana boğa burcu erkeği lazımmış. Astroloji siteleri öyle yazıyor. 1 0 Yorumla
stayhealthy Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 674 cevap paylaştı. Geriye boğa kalmış 1 5 Yorumla pinkpeonyyy 1 yıl Doğru Yorumla stayhealthy 1 yıl Ne yaşadında hiç biri uymadı. Bende boğayım. Onlarda bulamadığın bende bulabileceğin bir şey var mı. ? Yorumla pinkpeonyyy 1 yıl Bilmiyorum çok inanmam şakasına sordum biraz Yorumla stayhealthy 1 yıl Boğalar. Bağlı olur severse. Cinsellik olarakta yüksektir. Kadın seksi ise çok iyidir. Kadına değer vermiyorsa zaten hiç bir ilişki iyi değil bukadar bilgi iyidir. Yorumla pinkpeonyyy 1 yıl Doğru. Yorumla
izmirsevdalisiiii Takip Et Xper 7 Yaş: 46 1 yıl benimle uyumlu 0 1 Yorumla izmirsevdalisiiii 1 yıl yazsan bana Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Oğlağı tekrar dene 1 1 Yorumla pinkpeonyyy 1 yıl Tek tanıdığım oğlak sen değilsin canım :)) ve ben şakasına sordum bu soruyu Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
bunun burçla ilgisi yok kime aşıksa onla olur
Haklısın canım
Bir başak olarak terazi kadınlarıyla asla iyi bir ilişki kuramam. Aslan burcu kadinlariyla da çok sık tartışma içerisindeyim
Bence başaklarla kimse ilişki kurmamalı
O nedenmis
Çünkü toxicler
Erkeklerin çoğu öyle burclarla ilgisi yok
:D
Şirin görünmek adına hemcinslerimi satmıyorum yanlış anlaşılmasın. Hayatın gerçekleri bu 🤣
Doğru her insan toxic olabiliyor
O yüzden ne yapmıyoruz? Bir erkek başak burcu diye önyargılı davranmiyoruz. Toksik biriyse de erkeklerin çoğu öyle diyoruz 🤣
Cinsellik olarak ateş gurubu burçlarıyla aradığın tutkuyu bulabilirsin. Aşk istiyorsan su grubu burçlarına yönlendirelim hdfjd
Hiçbiri olmadı bi yengeç kaldı sanki
Tutkulu sahiplenici güçlü bir akrep le. fena olursun
Toxicler
Bence yanlış Akrep e denk gelmişsin
Yengeç mükemmel olur denemeye değer olduğuna denedikten sonra onay verirsinn
Yengeçler inatçı diye biliyorum
Bence iletişim kuvvetli inatçılık nerede olsa iyi olur ona bakmalıyız
Burçlara inanmam, hepsi fasa fiso. Aşk var mı aşk ona bakın bence...
Haklısın abi
Abi mi?
Maşallah domino taşı gibi hepsini sıraya dizmişsin. Seninki galiba yeni türeyen yılan burcu 🤣🤣🤣🤣
😂😂
Aynen aynen 😂😂😂 bulamazsan eğer gruba mı düşeceksin belki gruptadır senin aradığın.
Sana boğa burcu erkeği lazımmış. Astroloji siteleri öyle yazıyor.
Geriye boğa kalmış
Doğru
Ne yaşadında hiç biri uymadı.
Bende boğayım.
Onlarda bulamadığın bende bulabileceğin bir şey var mı. ?
Bilmiyorum çok inanmam şakasına sordum biraz
Boğalar. Bağlı olur severse.
Cinsellik olarakta yüksektir.
Kadın seksi ise çok iyidir.
Kadına değer vermiyorsa zaten hiç bir ilişki iyi değil bukadar bilgi iyidir.
Doğru.
Yay Burcu dene yükseleni akrep olsun
Kova yani ben:)
benimle uyumlu
yazsan bana
Oğlağı tekrar dene
Tek tanıdığım oğlak sen değilsin canım :)) ve ben şakasına sordum bu soruyu
Az kalmış 😅