Tam olarak bunu yaptım, bakışlarımla, tavırlarımla tahrik ettim onu. Hem de öyle böyle değil benimle olmak istediğin de geri çekildim. Uyuyan devi uyandırdım adam zaten çapkındi sayem de iyice sapık oldu hayatından gittim kendini p*rno ya vermiş p*rno videolar, fotoğraflar beğeniyor Instagram da fake açmış yarı çıplak kızları takip ediyor eskiden böyle değildi adam resmen delirttim arkasından sokuldum bir kere mesela daha çok şey. Bana bağırdi onunla olmadım diye. Evli ama açık ilişki gibi zengin bir herif diye rahat benden nefret ediyor mudur?
Güncellemeler
1 yıl
Kalçama dokunma fırsatını yakaladı yarım kaldı bir de
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Bunu daha yakın seninle ciddi olan bir erkeğe yapma intikamı kötü oluyo çünkü tam 4.5 saat beni yatakta mahsur bıraktı.
Ciddi misin bununla olsam bana neler yapar tahmin edemiyorum 5 ay boyunca gördüğüm biri ve aynı mahalledeyiz çok zengin ama sırf iş yerine yakın diye benim yaşadığım yer de oturuyor
Bana film açıp izletmisti uyumayım diye tokatladı tuvalete gitmeme izin vermedi su istedim onu bile vermedi şişeyi önüme koyup kendi içmişti. 4.5 saatin son 3 saati sadece yalvardim susuz kalıp beni becersin diye. Foto atıp atıp bosaltmiyodum hak ettin diye yaptı
Er ya da geç seni yatağa atacaktır… olmazsada zengin adamsa zaten işini görüyordur…
Valla sanal da görüyor sadece o garip
Çok saçma geldi bu durum bana, zengin olupta sanalda saçmalamak…
Bence de bende ona şaşırıyorum iş yerinde nargile içip keyif yapıyor.. iş yerinde elde edebileceği kadın yok herhalde çok garip
Valla zengin olupta p*rno, sanal seks gibi saçma şeylerle vakit harcıyorsa ya sapıktır ya da canım, başka türlü aklım almıyor, bence yoklukta bile yapılacak şeyler değil bana saçma geliyor,
Ya çok Zengin. Kro ama parası iciin bile onunla olucak genç kızların bile vardir. Neden kendini sanal da tatmin ediyor anlamıyorum müdürün 45 yaşında karısıyla da oldu ama o da tatmin etmedi sanirim resmen sanal yapıyor adam
İlginç bir durum, bu kadara sapıklık gereksiz, kadında olsa erkekte olsa itici gelir bana…
Evet sapkın bu çıplak kadın fotoğrafları beğeniyor kafayı yemiş
Sende adım adım takip ediyorsun sanırm, dedektif gibi umarım ondan hoşlanmıyorsundur…
Hayır oda beni takip ediyor ama açtığı sapık fakesinde takip ediyor
Ayyy sana hakaret etmiş, sapık hesabınamı layık görmüş seni 😂
Sorma pislik işte Hayir başka f*hise tipleri takip ette neden bende orada varım cidden bunu neden yaptı hiç bu açıdan bakmadım haklısın
Ahaha gözünü açtım kaşla göz arasında gördün mü😂 ama bunu senin baştan düşünüp tepki vermen lazımdı, kendi değerini düşürme lütfen 🙏
Cidden bak ben bunu fark edemedim teşekkür ederim. Önceden fakesi vardı tek beni takıp ediyordu özlü söz yazmıştı biyografi ye güzel şeyler zaman alır dedik zaman güzel şeyleri aldı gibi şimdi neden escrt tiplerin yanında beni takip etti ne demek istiyor bana
Artık sende herkes gibisin demek istemiş sanırım, zaman güzel şeyleri almaz bence güzel eğer gerçekten güzelse zamanında güzelleştirir’’ Özlü sözüde boş sanki :)
Kesinlikle haklısın teşekkür ederim tekrardan 🙏
Ben teşekkür ederim, kısa ama güzel sohbet için, 🌸🙏
🫶🙏
🫶🌸👋
Daha yüzüne bakmam gözünün önünde başkası ile iş pişirirdim
Oda yaptı bunu zaten ama yetmedi kadın sanırım azgınlgi geçmemiş
İyi yapmış helal olsun
Azgınlık geçen bir şey değil havalarda sıcak zaten aziyorlar iste
Şükürler olsun bugünde Trol soru rızkımızı aldık :)
Yemin ederim gerçek
Inanirim gerçek olduğuna takıntı yapar dikkat et
@Lizay Ne gibi aynı mahalledeyiz o kadar zengin ama sırf iş yerine yakın diye benim yerimden almış
@Lizay :)
Yani seninle cinsellik yaşamak isyebeliri elbette , vaz gelmez rahatsiz eder aklına girmeye valsiir vs vs
Ben olsam dur az oral yapayım derdim sonra azdırabildiğim kadar azdırır öyle ilişkiye girerdim ve sonrasında da mutlaka aldatırdım hayat kadını bile olsa bulur birini aldatırdım onu.
Bir şey derdim ama linçlenirim sanırım. Ama o adamın yerinde olsam yapardım
Ne yapardın
ahahahahaha çok yaptım bunu
Karşınızdaki erkek hiç bozulmasa üzülmese kırılmasa vs yani bunu dert etmese tepkiniz ne olurdu? Adeta sizin yaptığınız bu şeyden hiç etkilenmese? Arkadaşımın başına geldi böyle bir şey. Dediğine göre hiç etkilenmemiş gibi yapmış sonra kızı aldattı pişman olsun diye, aldattığı kadınla videosunu da yolladı izlesin diye. Aldattığı kadın hayat kadınıydı ama kız bilmiyordu normal sevgili yapmış sanıyordu, kadın da feciydi yani öyle böyle değil sarışın mavi gözlü taş gibi kadındı. Acaba o kız ne düşünmüştür?
Yine 2 gün sonra arayıp ister çünkü o an verdiğin azgınlık yaşadıklarına yetmez
O yeni açtığı sapık fakesinde takip ediyor sadece
Nasıl yanş
Fake açmış karı kız takıp ettiği beni de takip ediyor
Demekki sadece istiypr
Nasıl
Amacı sadece cinsellik
Ay bende evlenmek sanıyordum sağol ya
Rica edeeim
çölde olupta su vermemek gibi
Valla delirtir benji😄
Öyle ölmez füze atsaydın bari