Belli yaştan sonra bu bir yoksunluk mudur? Hayatımızı işimizi günlük yaşantımızı olumsuz etkiliyor mu sizce?
aşırı etkilemese de olsa çok iyi olur diye düşünüyorum. ufff ne zaman olacak?
Düzenli sağlıklı bir cinsel hayat diliyorum kendime aşkla…❤️😌
Belli yaştan sonra bu bir yoksunluk mudur? Hayatımızı işimizi günlük yaşantımızı olumsuz etkiliyor mu sizce?
aşırı etkilemese de olsa çok iyi olur diye düşünüyorum. ufff ne zaman olacak?
Düzenli sağlıklı bir cinsel hayat diliyorum kendime aşkla…❤️😌
Bayanların isteği erkeklerin en az 3 katıdır, en az 3 katı 😊😊 ama bu istekten kimseye bahsetmezler 😊😊 sonra da acaba tek benmi böyleyim diyip morallerini bozarlar. 😊😊
sende her kadın gibi aşırı isteklisin ve bu isteği kontrol altına almakta zorlanıyorsun ve biran önce evlenip, senin için özel birisi ile yoğun bir düzenli bir ilişki hayali kuruyorsun. Sende çok istekli olduğundan aşırı ilişkiye girerim diye düşünüyorsun. Ama erkeklerde evlendikten sonra istek aşırı düşüyor. 6 aydan sonra 15 günde bire iniyor 😊😊😊
etkiliyor tabiki.. hem hormonal denge hemde sosyal denge sahibi oluyorsun.. illa aşk olması gerekmiyor bunun için ama bir beğeni uyum kafaların ve zevklerin enazından olmalı
gelip geçici kişilerle yaşamak istemem
gelip geçiciden ziyade.. düzenlü uzun süreli birliktelten bahsediyorum.. günlük ya da kısa süreli değil demek istediğim
anladım ama karşımdaki kişiyle duygusal bağ kurmak isterim öncelikle
sevgilim olsun güven versin yani
dugusal bağ tabi kurulabilir ama aşık gibi ya da fazla sevgi sorun olur her zaman
Cevap
19Cevap
Evet etkiliyor.
Dediğin gibi aşırı etkilemez çünkü yaşamsal bir konu değil ama sağlıklı bir duygudurum için gerekli. Salgılanılan hormonlar bizi daha iyi hissehttiriyor.
Ne zaman olacağı sorusu da sen çok değerli bir şey istiyorsun çok güzel belirtmişsin. Cinsel hayatı aşk ile istiyorsun. İşte onu bulmak zor. Umarım cinselliği aşk ile bekleyen herkes bulur.
umarım umarım🙏🏻sizin değerli yorumunuz için de teşekkürler :)
Ne yazık ki etkiliyor.
Hani olur ya kafamız bir şeyle dolu olur onu boşaltmadıkça rahatsız eder durur bizi, odaklanamayız bir şeye.
İşte bedenen de benzer durum mevcut bence.
Cinselliği sadece evlilikte yaşamayı tercih edenler için ise bu çok daha bariz şekilde hissediliyor.
Şimdi vefakar kalbi güzel değer nedir bilen merhametli dürüst iyimser sevgi nedir bilen sadakatli birini bulursanız o zaman her şey mükemmel olur
Etkiler.
Cinsellik insana pozitiflik ve hayat katıyor. Bu bilinen bir gerçek. Bütün iyi hormonları salgılatıyor, insanı gençleştiriyor.
Etkiliyordur kesin. Olması ruh sağlığını olumlu etkilediğine göre, olmaması da olumsuz etkiliyordur.
Kesinlikle psikolojiyi etkiler. Düzenli ciddi bir ilişkide olmazsa olmazdır bence.
Elbette duzenli cinsel hayat yoksunlugu sosyal hayati olmsuz yonde etkliyor. Dilersen sana tavsiyler veiririm yardimci olurum
Antideprasan etkisi olduğunu düşünmekteyim. Nöroloji doktoru olarak seks hayatı iyi olan insanlarda baş ağrısının daha az olduğunu gözlemledim
Bencede duzenli guzel olurdu caninin istediginde yapmak zevk almak
Yani olsa çok iyi olur tabi düzenli ilişki ruhu canlandırır
Umarım kısa zamanda olur
bi sonraki hayata artik
yuhh ama sen de djjclcll
Düzen şart kadınlara bence
erkek kadın fark etmeksizin bence
erkekler düzdürmez
Evet olumsuz etkilşyor bazen
Bence etkiliyor olumlu ya da olumsuz
Evet etkiliyo bence sinirli oluyo insan
Nasıl biriyle evlenip yaşamak istersin