Cinsel Yaşam Seks, duş alma bahanesi olur mu? Degisik_-_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 49 Seks, duş alma bahanesi olur mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 13 kişi beğendi
u Dark_Scourge Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 818 cevap paylaştı. Duş için bahaneye gerek yok saat başı giriyorum zaten soğuk su altına. Ayrıca duş alacağım diye seks yapan, yapmasın. 0 0 Yorumla
barraküda Takip Et FenomenMaster Yaş: 39 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Bahaneye gerek yokki duş alacaksam girer alırım. Ama duşa giderken haber edilir ki partner gelsin diye :) 0 0 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. ne gerek var bahaneye diye düşünmeden edemedim. 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı. Ben seksten önce bakım için duş alırım tabi ki de.. aynı hassasiyeti partnerim de gösterir.. ama sırf duş için bahane bulmayız sevişmek istiyorsak söyleriz eşimle birbirimize :D 0 0 Yorumla
GörüşKraliçesi Takip Et Xper 4 Yaş: 29 , eic 93% 1 yıl Olabilir neden olmasın "duşa girecektim sexste yapalım da boşa gitmesin" demek olabilir yani bence : ) 3 0 Yorumla
perlamare Takip Et Master Yaş: 47 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Yani boşua boşuna saçları duş almak da ne bileyim 😂😂😂Ha, tersi de olur. Duş seks bahanesi de olur. Libidosu yüksek insan için kapı gıcırtısı da bahanelere dahildir 😂 0 0 Yorumla
Amywine_ Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Bahaneler uzak kalmayı tercih edenler içindir 😄 3 0 Yorumla
visualsutdio Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 97% 1 yıl Kime söyleyeceğine bağlı, ne anlamda söyleyeceğine bağlı.Belki gıcıklığına eşine dedin mesela 0 0 Yorumla
Kırmızı8 Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 98% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Niyetine girdikten sonra el yikama bile bi bahane😂 0 0 Yorumla
_sencenasıl_ Takip Et Master Yaş: 39 , eic 61% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Duş da seks bahanesi olabilir hazır temizlendik bari sevişelim gibisinden 😂 0 0 Yorumla
CaptainVenture Takip Et Master Yaş: 38 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Olur neden olmasin hele duşa kabin büyükse cok guzel olur 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Hayır olamaz iki dk su dökülüp cikicam bide abdest almakla uğraştırmasi beni 3 1 Yorumla Alemdaralii 1 yıl abdest üstüne abdest nurdur diyor ve abdesti bozmadan girerim diyorsun yani 😂 Yorumla
RüyaRüzgarı Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 89% 1 yıl Çok severim duş alırken sevişmeyi 7 1 Yorumla Gamiyarass 1 yıl Hiimmmm Yorumla
Nazendee10 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Bahaneye gerek yok ki😬 2 1 Yorumla BirAşkınFırtınası 1 yıl Bzm doğal gaz bağlanmamıstı evlenince İlk 3/4 gün babamlar da yaırım banyo 😁 Yorumla
AlphaKitty Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 64% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 946 cevap paylaştı. Olur tabiki hep terliyosun sonucta 2 0 Yorumla
avigor Takip Et Guru Yaş: 66 , eic 95% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 819 cevap paylaştı. boşuna suyun altına girilmemeli seks şart 0 0 Yorumla
MrConfused Takip Et Master Yaş: 38 , eic 42% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 837 cevap paylaştı. Bahaneye gerek kaldıysa olmaz 😂 0 0 Yorumla
cemsie Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 770 cevap paylaştı. Fenomenler duş alıyor mu ya? 0 0 Yorumla
TipSizAdam06 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı. ehh öylede denebilir yanındaki anlarsa:) 0 0 Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı. Ay ben gülerim 0 0 Yorumla
mevsimbahar188 Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 95% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 339 cevap paylaştı. Olur 3 0 Yorumla
cannsssu Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 53% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Kocamın bahanesi 😂 2 0 Yorumla
kanarya001907 Takip Et Master Yaş: 55 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. Yooo direk isterim ben bahaneye gerek yokk 0 0 Yorumla
To_Be_Honestt Takip Et Master Yaş: 20 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 399 cevap paylaştı. Olur 2 0 Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı. çokta güzel olur ;) 1 0 Yorumla
Teoman983 Takip Et Xper 6 Yaş: 43 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 487 cevap paylaştı. Dustayken seks bahane olur bence 0 0 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Bazen olabilir 😂 0 0 Yorumla
zamansız003 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Olur 👍 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Duş için bahaneye gerek yok saat başı giriyorum zaten soğuk su altına. Ayrıca duş alacağım diye seks yapan, yapmasın.
Bahaneye gerek yokki duş alacaksam girer alırım.
Ama duşa giderken haber edilir ki partner gelsin diye :)
ne gerek var bahaneye diye düşünmeden edemedim.
Ben seksten önce bakım için duş alırım tabi ki de.. aynı hassasiyeti partnerim de gösterir.. ama sırf duş için bahane bulmayız sevişmek istiyorsak söyleriz eşimle birbirimize :D
Olabilir neden olmasın "duşa girecektim sexste yapalım da boşa gitmesin" demek olabilir yani bence : )
Yani boşua boşuna saçları duş almak da ne bileyim 😂😂😂
Ha, tersi de olur. Duş seks bahanesi de olur. Libidosu yüksek insan için kapı gıcırtısı da bahanelere dahildir 😂
Bahaneler uzak kalmayı tercih edenler içindir 😄
Kime söyleyeceğine bağlı, ne anlamda söyleyeceğine bağlı.
Belki gıcıklığına eşine dedin mesela
Niyetine girdikten sonra el yikama bile bi bahane😂
Duş da seks bahanesi olabilir hazır temizlendik bari sevişelim gibisinden 😂
Olur neden olmasin hele duşa kabin büyükse cok guzel olur
Hayır olamaz iki dk su dökülüp cikicam bide abdest almakla uğraştırmasi beni
abdest üstüne abdest nurdur diyor ve abdesti bozmadan girerim diyorsun yani 😂
Çok severim duş alırken sevişmeyi
Hiimmmm
Bahaneye gerek yok ki😬
Bzm doğal gaz bağlanmamıstı evlenince
İlk 3/4 gün babamlar da yaırım banyo 😁
Müq bir bahane olur 😄
Olur tabiki hep terliyosun sonucta
boşuna suyun altına girilmemeli seks şart
Bahaneye gerek kaldıysa olmaz 😂
Duşta güzel olur
En güzel bahane hem de
Fenomenler duş alıyor mu ya?
ehh öylede denebilir yanındaki anlarsa:)
Olur bana uyar
Yanlisin var duj almamak icin se. KS yapmayan var.
Duş alirken seks bahane olur
Ay ben gülerim
olur canım
Olur
Kocamın bahanesi 😂
Yooo direk isterim ben bahaneye gerek yokk
Olur
çokta güzel olur ;)
duşta harika oluyor
Dustayken seks bahane olur bence
Bazen olabilir 😂
Olur 👍