Neden sevdigimiz gibi sevilmiyoruz neden duygularımıza bir karsılık bulamıyoruz.. artık ilişkiler cinsellikten ibaret olmuş oysaki saf sevgi mutluluk yaşamak hepimizin hakkı ama ne yazıkki bencil çıkar ilişkisi kuran maddi olarak erkekleri sömüren kadınlar degerli oluyor saf seven sahiplenen kadınların degeri bilinmiyor…
Sevdiğimiz gibi sevilmiyoruz çünkü herkesin sevgi anlayışı maalesef farklı, hatta bu coğrafyada hiç sevilmediği için sevmeyi bilmeyen kişiler var. Böyle kişilerden gösterilen sevgiye karşılık verililmesi bekleniliyor haliyle ve işte zor olan kısmı da burası.
İlişkilerin cinsellikten ibaret olması veya işin oraya doğru gitmesinde haklısın. Maddi olarak erkekleri sömüren kadınlar da zaten çoğunlukla bunu kullanıyor. Fakat işe profesyonel baktıkları için ne gerekiyorsa onu da kendilerine ekliyorlar.
İşte sadece saf seven ve sahiplenen kadınların büyük çoğunluğu başka hiçbir şey yapmıyor. Burada cinsellikten bahsetmiyorum, diğer karakter özellikleri, kendini geliştirme, iletişim, bakım vs. gibi şeylerden bahsediyorum.
Öyle olunca da daha değersiz oluyor çünkü temelde zaten herkes sevmek ve sahiplenme istiyor yani onun seçilmesi için ortada bir sebep olmuyor.
Ben sevdim ve sahiplendim tamamdır yeterli denildiği sürece o beyaz atlı prens gelmez.
Böyle düşünen herkes için yazdım kişisel değildir.
Sevgi her zaman karşılıklı olmaz insan bunu kabullendigi zaman huzurlu olur ki kimi sever sevmez bilinmez çünkü maddi somut birsey degil ben ona 10lira verdim 0 bana 5 lira versin gibisinden degilim. Ayrıca bu devirde kime çok fazla deger verirsen ilk kazıgı ondan yersin ölçülü olmak gerek. Ayrıca gunumuzde insanlar aşktan çok cinsellige duskun bu bir gerçek bunu önde tutuyorlar rahat özguvenli kıza bakıyorlar cok deger verince insan özguvenini de kaybediyor kaybetme korkusuyla hatada yapıyor. Kaybedeceginden korkan kaybeder her zaman ama dediğin erkegi sömuren kızın kaybetme korkusu yok o yuzden rahat özguvenli
bu şekilde düşünme, her tipten insan var dışarda. maddiyata önem veren kadınları el üstünde tutan erkeklerin seninle birlikte olmaması iyi olmuş.
alttaki başka bi arkadaşın dediği gibi önemli olan sana uyan birini bulabilmek. beraber eğlenebileceğin, isteklerinizin benzer olduğu birisi. ve dışarda binlerce çeşit insan var. elbet ki çıkar karşına. yılmadan aramaya devam ediyoruz :D
Bazı kızlar erkek gibi olmaya başladı ve bağımsızlar erkeğin peşinden koşuyorlar taktikler arıyorlar onun yerine erkeğe erkekliğini hissettirme fırsatı vermiyorlar cinsellik zorunlu olduğunu düşünmüyorum ama mesela ben bir ağır şeyi kaldırabiliyorum ama o varsa kaldırmam mesela hesap ödemem arada bir şeyler alirim beğenirsem ama içimden gelirse yani olsada olmasada erkek ödesin erkekler disilesiyor trip atan erkekten olmaz