Cinsel Yaşam Bakire bir kız olarak çok mu şey istiyorum? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 08 Zeki çalışkan eğlenceli efendi bir erkekle dolu dizgin bir aşk yaşamak isterdim Güncellemeler1 yıl yav he için 1 dklik utanç duruşu Güncellemeler1 yıl A. p. t. a. l. l. igim için * Bakire bir kız olarak çok mu şey istiyorum? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı. gidin arayın bulun. çok bir şey istemiyorsunuz 0 0 Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı. Bakire olman ne alaka? Bu istekler her kadın için normal. Bakire olmayanların böyle erkekleri hak etmediklerini mi düşünüyorsun? 2 1 Yorumla Soran 1 yıl Hayır her kadın hakeder
Ustabilir Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 787 cevap paylaştı. sanki ilan verir gibi olmuşsıradan istekler bunu istemeyen yoktur herhalde 1 0 Yorumla
Mami_24 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Zeki olmasina gerek yok önemli olan güvenmek ve gercekten sevmek beraber vakit gecirmektir bende bakirim ama bekliyorum bakalim hayirlisi sende nasil birsey oluyor 0 0 Yorumla
Tefix53_ Takip Et Master Yaş: 32 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 499 cevap paylaştı. Sitemizin tüm üyeleri böyledir seçip beğenip alabilirsin 1 0 Yorumla
UndRaa Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 84% 1 yıl Bakirelik ile ne alakası var bunun senin istediklerini herkes istiyor ama hayat öyle ilerlemiyor maalesef 0 0 Yorumla
İslamkrgz Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Herkesin bir isteği var ama hayat istekler üzerine yaşanmıyor maalesef. 0 0 Yorumla
kalp-komutanı Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Ask yasamak istiyonda neden bekareti onu ediyorsun 😂 icinde mesk temi olur 🤔🤔 0 0 Yorumla
Açılındoktorgeldii Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 90% 1 yıl erkek de seksi güzel zengin uzun boylu manken gibii kız ister :D 0 0 Yorumla
Ramoness Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 45% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 469 cevap paylaştı. Bütün kızlar bakire değilmi herkes şeymi yapıyor bu ne böyle doğuştan gelen şeyle övünmek 😏 0 0 Yorumla
cetin2861 Takip Et Bilge Yaş: 37 1 yıl Bende istiyorum da olmuyor. Bu duruma bil el atalim. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Şimdi sorun şu; ben öyleyim hatta fazlası olduğum konularda var ama sadık birini bulamıyorum o ne olacak 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Bana kalırsa daha çok güvene dayalı bir ilişki kurup gönlünce sevişmek doyasıya yalatmak istiyorsan gibi 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Sen bakiresin ne istiyorsan hakkın sana kötü konuşan olursa engelle geç 0 0 Yorumla
scorpion026 Takip Et Master Yaş: 40 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı. istedikleriniz ile icraatleriniz birbirine uymuyor nedense 0 0 Yorumla
uyumluer Takip Et Xper 7 Yaş: 39 , eic 81% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 366 cevap paylaştı. bakir kalmak steyen erkekler de var 0 0 Yorumla
Professore Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 40% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Bul benim gibi birini yakın çevrenden 😂 0 0 Yorumla
bfbfatih Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 759 cevap paylaştı. nasibinde varsa çıkacak karşına 0 0 Yorumla
Abazanyalı Takip Et Xper 7 Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Bakiresin bunu isteme hakkın var tabi 0 0 Yorumla
tell-me-more Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 740 cevap paylaştı. bunun bakirelikle ilgisi nedir 0 0 Yorumla
o1user Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Bu isteklerinin cinsellikle ne alakası var 0 0 Yorumla
SeksKoçuu Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 100% 1 yıl Yaşarsin ben sana yardimci olur fikir veririm 0 0 Yorumla
Cobol Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 81% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 877 cevap paylaştı. Bulursun umarım 0 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Hakkın 0 0 Yorumla
FısFısOdaSpreyi Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Çok şey 0 0 Yorumla
myd1oez Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Normal knk 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
37Cevap
gidin arayın bulun. çok bir şey istemiyorsunuz
Bakire olman ne alaka? Bu istekler her kadın için normal. Bakire olmayanların böyle erkekleri hak etmediklerini mi düşünüyorsun?
Hayır her kadın hakeder
sanki ilan verir gibi olmuş
sıradan istekler bunu istemeyen yoktur herhalde
Zeki olmasina gerek yok önemli olan güvenmek ve gercekten sevmek beraber vakit gecirmektir bende bakirim ama bekliyorum bakalim hayirlisi sende nasil birsey oluyor
Sitemizin tüm üyeleri böyledir seçip beğenip alabilirsin
Bakirelik ile ne alakası var bunun senin istediklerini herkes istiyor ama hayat öyle ilerlemiyor maalesef
Herkesin bir isteği var ama hayat istekler üzerine yaşanmıyor maalesef.
Ask yasamak istiyonda neden bekareti onu ediyorsun 😂 icinde mesk temi olur 🤔🤔
erkek de seksi güzel zengin uzun boylu manken gibii kız ister :D
Bütün kızlar bakire değilmi herkes şeymi yapıyor bu ne böyle doğuştan gelen şeyle övünmek 😏
Bende istiyorum da olmuyor. Bu duruma bil el atalim.
Şimdi sorun şu; ben öyleyim hatta fazlası olduğum konularda var ama sadık birini bulamıyorum o ne olacak
Bana kalırsa daha çok güvene dayalı bir ilişki kurup gönlünce sevişmek doyasıya yalatmak istiyorsan gibi
Sen bakiresin ne istiyorsan hakkın sana kötü konuşan olursa engelle geç
Bende zeki eğlenceli gezmeyi seven bir kızla tanışmak istiyorum.
Valla bende öyle birini arıyorum yakinsan tanışalım mı?
istedikleriniz ile icraatleriniz birbirine uymuyor nedense
bakir kalmak steyen erkekler de var
Bul benim gibi birini yakın çevrenden 😂
nasibinde varsa çıkacak karşına
hayır istemiyorsun umarım bulursun
Bakiresin bunu isteme hakkın var tabi
Ben öyleydim kalbimi kırdılar :)
bunun bakirelikle ilgisi nedir
Yoooo en büyük hakkin
Bu isteklerinin cinsellikle ne alakası var
Hayır normal olanı bu zaten
Yaşarsin ben sana yardimci olur fikir veririm