27 yaşındayım ve hayatımda hiç kimse olmadı. Bağımsız da değilim. Ben istememiştim ama sonra birine aşık oldum. Kendisi patronumdu ve üç yıl yanında çalıştım. Onu çok sevdim ve onun da bana ilgisi vardı. Hayatımda birinin olduğunu düşününce tavır alıyor, konuşmuyordu. Herkesten ayrı davranıyordu. İşten ayrılacağım zaman odasına kapanıyordu. En sonunda işten ayrıldım ve üzüldü, geri gitmemi istiyor. Eğer gidersem yakınlık olursa ve ilerlerse yakınlık, birlikte olursam sonradan üzüleceğimi biliyorum. Ama o kişi sonradan ne yapar veya siz olsaydınız ne yapardınız?
Soran sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 517 cevap paylaştı.
1 yılKimin ne dediğinin bir önemi yok, özellikle de buradaki ergenlerden tavsiye alacak yaşı geçtiğini düşünüyorum. Akışına bırak, istediğin, arzuladığın gibi yaşa. İlişkiye girmek istiyorsan gir. Olacakları kestiremez sınav, belki eşiyle problem yaşıyordur, belki de seni istiyordur her şey mümkün. O yüzden kaderini yaşa😉
00 Yorumla
Erkekler Ne Diyor
10
1 yılDüzgün biri olsa evlenirdiniz. Olmadığı için çokta umurunda olmayacaksındır. Bu devir istediğini alana kadarcıların popüler olduğu devir.
02 Yorumla
Soran1 yılEvli
- 1 yıl
Böyle bir şeyi düşünmenin ne kadar iyi olmadığını biliyorsan sana dönüşünün de o kadar iyi olmayacağını bilmelisin
Gizli Üye(36-45)1 yılEvli birisi olduğunu yazmışsın bence uzak dur ve bu defteri kapat
09 Yorumla
Soran1 yılUzaktan sevdim uzak durdum ve en son işten ayrildim Şu an ki sürecimde zor geçiyor
Cevap sahibi1 yılGönül bu bazen önüne geçemezsin ama defteri kapatma zamanı gelmiş sen de farkındasın bunun
Soran1 yılEvet öyle ama bana geri gel dediler gidersem başami sararim
Cevap sahibi1 yılEvet bu sefer umut da vermiş olabilirsin... İşe çok mu ihtiyacın var
Soran1 yılYok sadece enazindan onu görürüm umuduyla gitmek isterim
Cevap sahibi1 yılUmut insanı bitirir... Bak evli birisi olduğunu yazmışsın böyle bir ilişki seni çok yıpratır
Soran1 yılŞu an bile yıprattı 3 yıl uzaktan sevmek felan sadece ben çok yalnızım ailemle yaşıyorum ama yok gibiler arkadasim yoktur iş yerinde bana sahip çıkan bir oydu o yuzden bırakmak istemedim
Cevap sahibi1 yılSeni aşka sürükleyen ilgisi alakası sahiplenmesi oldu sanırım 😔
Soran1 yılEvet çünkü birtek o sevdi deger verdi bana
- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılGittiği yere kadar devaö edersiniz adam evl mi
03 Yorumla
Soran1 yılEvli
- 1 yıl
İşte metres olursun gittiği yere kadar zkşrsnz
- 1 yıl
Naptın
Cinsel Yaşam konusunda 469 cevap paylaştı. Uzaklaş ordan bide evliymis
011 Yorumla
Soran1 yılAyrildim
Soran1 yılKarakterli çünkü oda uzak durdu
Soran1 yılNeden
Soran1 yılIlgimi biliyordu istese yaklasirdi
Soran1 yılAramizda yakinlik olmadi yaklasmadi bana aksine uzak durdu
Soran1 yılIyide birsey yapmadik ki
Soran1 yılOda bende uzak durdum duygular kontrol edilebilir birsey değil ki
- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
1 yıl:))))))) adam evli sanirim
04 Yorumla
Soran1 yılEvet
- 1 yıl
Deminki soru da senin degil mi
Soran1 yılEvet.
- 1 yıl
Tamamen hayatinin sonrasi senin tercihlerin
1 yılBen personelimle aşk yaşamam.
02 Yorumla
Soran1 yılDuygularınızı kontrol edemezseniz
- 1 yıl
Ben ederim duygularını kontrol edemeyen elemanada haddini bildiririm anlamazsa işten çıkartırım.
Gizli Üye(30-35)1 yılBana ver ben bekarım durumum iyi patrondan yakışıklı güçlüyüm
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 583 cevap paylaştı.
1 yılEğer sana ilgisi varsa neden adım atmıyor.
00 Yorumla Çok yaşa canısı sen akıllanmadın hala
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBoş ver onu nerelisin?
02 Yorumla
Soran1 yılNiye
Cevap sahibi1 yılBenle sevgili ol
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Erkekler, bu kişiyle cinsel birlikteliğiniz olsa sonraki süreçte ne olabilir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat